Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Βροντερό μήνυμα του Λουτρακίου για το νερό! ΟΧΙ στις συγχωνεύσεις των ΔΕΥΑ

- Advertisement -
  • Ο Δήμος Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγίων Θεοδωρων, στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου στις 30 Δεκεμβρίου 2023, ομόφωνα αποφάσισε:

 

Αναλυτικά

ΨΗΦΙΣΜΑ για ΔΕΥΑ
- Advertisement -

7 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Όποιος δεν πληρώνει να του κόβεται το νερό και όχι να κλείνουμε το μάτι στους γνωστούς φεσατζηδες ,καΙ να πληρώνουν οι ίδιοι και οι ίδιοι.

  2. 20:10 πολύ σωστό σε βρίσκω, και η υπερκαταναλωση που γίνεται στην περαχωρα πρέπει να ελεγθει, δεν θα υπάρχει νερό αν μερικές πλένουν όλη μέρα τις αυλές και του δρόμους.

  3. Καλημέρα ,

    Γιατί αφαιρέθηκε το σχόλιο που είχα γράψει στην πρώτη φορά που φέρατε αυτή την ανάρτηση;; Δεν άρεσε στους …..σκληρά εργαζόμενους της ΔΕΥΑΛΠ ;;;

  4. Καλημέρα ,

    Είναι η δεύτερη φορά που αναρτάτε κάτι σχετικό και δυστυχώς οι εργαζόμενοι παραμένουν αμετακίνητοι στις θέσεις τους .
    Λέω δυστυχώς, γιατί το κυριότερο και ουσιαστικότερο θέμα τους είναι …..οι προσλήψεις . Προτάσουν την ιδιωτικοποίηση σαν φόβο ,αλλά ξεχνούν την δική τους ευθύνη σε όλη αυτή τη κατάσταση . Ξεχνούν τις ατελείωτες σπατάλες ,τις προνομιακές ρυθμίσεις σε ” γνωστούς” οφειλέτες, τις ατελείωτες κοπάνες για τσόπουρα την ώρα της δουλειάς. Τα ξεχνούν όλα αυτά λες και εμείς οι υπόλοιποι που δουλεύουμε στους ιδιώτες δεν ζούμε στο Λουτράκι και δεν τους βλέπουμε ,λές και δεν συναλασόμαστε με την ΔΕΥΑΠΛ και δεν έχουμε άποψη για την ανύπαρκτη εξυπηρέτησή τους.
    Δυστυχώς από την μία οι επιλογές Μητσοτάκη αλλά και οι δικές τους ευθύνες μας έφεραν εδώ που πλέον δείχνει δρόμος χωρίς επιστροφή.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog