Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Λουτράκι: Τα δικά μας κορίτσια, πήγαν στο τηλεπαιχνίδι του ΑΝΤ1 5χ5 και κέρδισαν! (ΒΙΝΤΕΟ)

- Advertisement -
  • Τα δικά μας κορίτσια, έλαβαν μέρος στο τηλεπαιχνίδι του ΑΝΤ1 5χ5 με το θανάση Κιούση  και κέρδισαν 5.000 ευρώ!

 

Τα κορίτσια μας διαγωνίσθηκαν σε δύο επεισόδια του δημοφιλούς τηλεπαιχνιδιού. Συγκεκριμένα στο 70ο (πρώτο) επεισόδιο κέρδισαν 5.000 ευρώ !Χθες μεταδόθηκε το 71ο επεισόδιο που συμμετείχαν για δεύτερη φορά αλλά δε στάθηκαν πολύ τυχερές!  Έκλεψαν όμως και στις δύο εκπομπές τις εντυπώσεις αφού ήταν άκρως απολαυστικές αλλά και πολύ στοχευμένες στις απαντήσεις τους!

 

Ελαβαν μέρος οι: ΑΝΤΙΟΠΗ ΦΟΡΤΗ από την ΠΕΡΑΧΩΡΑ,  ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΜΠΙΣΜΠΙΚΗ από το ΛΟΥΤΡΑΚΙ, ΜΑΡΙΑ ΜΑΡΚΕΛΛΟΥ από την ΚΟΡΙΝΘΟ, ΤΕΡΕΖΑ ΒΟΛΤΕΛΙΝΟΥ από την ΚΟΡΙΝΘΟ, ΔΗΜΗΤΡΑ ΧΑΡΙΤΙΔΟΥ από την ΚΙΝΕΤΑ!

 

Μπράβο λοιπόν στα κορίτσια μας!

 

Στο απόσπασμα του βίντεο απολαύστε την Αντιόπη (Σοράγια) !

 

Δείτε ολόκληρο το επεισόδιο ΕΔΩ

Δείτε ολόκληρο και το δεύτερο επεισόδιο ΕΔΩ

- Advertisement -

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΑντρεαςΛεκκαςΟυαλλια 🏆🏆Τονι Σφηνος αστέρι λεμε !!Performer μεγαλος που λεμε στα μέρη μου !Και φωνή καλή έχει ο Θανάσης !Θαναση τον λένε !!Το Τονι Σφηνος είναι το καλιτεχνικο του !!Δεν θυμαμε το επίθετο αλλά ετσι γίνετε με τους τραγουδιστες ,σόουμαν να έχουν ψευδώνυμο !!Βλεπω πολλά βιντεάκια στο φέισμπουκ από την εκμπομπη 5χ5 του Τονι και έχει πλάκα με τις απαντήσεις των διαγωνιζομένων !!Μπραβο στις κύριες για τα 5000 Ευρώ που κέρδισαν σε καλή μεριά !!Ευτυχως που υπάρχουν Performers σαν τον Τονι ,τον Σεφερλή που ψυχαγωγούν τον κόσμο !!Χρειαζετε λίγο κέφι λίγο γέλιο λίγο περισσότερη χαρά και καλή διαθεση με όλα αυτά που βλέπετε κυρίως εσεις στην πατρίδα γύρω σας !!Αντε καλό Σαββατοκύριακο σε όλους

  2. Στην πατρίδα ξέρουμε να περνάμε καλά, διότι έχουμε τη θάλασσα, την παραλία να βολτάρουμε, τα ωραία εστιατόρια να φάμε, την ωραία τηλεόραση να δούμε, τις ωραίες παρέες να κοινωνικοποιηθούμε Μας αρέσει η πατρίδα μας, γιαυτό δεν φεύγουμε για άλλες πολιτείες να ζήσουμε καταθλιπτικά σε σπιρτόκουτα κάνοντας δουλειές του ποδαριού. Γιαυτό άλλοι χρειάζονται την χαρά και την καλή διάθεση, όχι εμείς στο ευλογημένο μας Λουτράκι.

  3. ΑντρεαςΛεκκαςΟυαλλια 🏆🏆Και καλή διαθεση και χαρά και όλα έχω φιλαρακο !!Εσυ δυστυχως ουτε καλή διαθεση έχεις ουτε χαρά και ας ζεις στο ευλογημένο Λουτρακι και την πατρίδα !Τωρα με ποια ιδιοτητα τα λες αυτά και ποιον ενδιαφέρει το ξερεις μόνο εσυ !Καλη σου μέρα και κανε και μια βόλτα και για μένα στην παραλία

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog