Τετάρτη, 22 Μαΐου, 2024

Με γρίπη Η1Ν1 επέστρεψε ο Κυριάκος Μητσοτάκης από το Νταβός

- Advertisement -
  • Ασθενής με γρίπη επέστρεψε ο Κυριάκος Μητσοτάκης από τις εργασίες του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ στο Νταβός όπως είπε ο διευθυντής του γραφείου τύπου του, Δημήτρης Τσιόδρας.

Όπως είπε ο κ. Μητσοτάκης διαγνώστηκε με γρίπη Α Η1Ν1 και έχει υψηλό πυρετό αν και εμβολιασμένος κατά της γρίπης.

Ως εκ τούτου, είπε ο κ. Τσιόδρας, δεν ξέρω αν η κατάσταση της υγείας του θα επιτρέψει να πραγματοποιηθεί το προγραμματισμένο για αύριο υπουργικό συμβούλιο στο οποίο, μεταξύ άλλων, θα συζητηθεί το νομοσχέδιο γαι τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών.

«Αν δεν γίνει αύριο, θα γίνει μεθαύριο, παραμεθαύριο» είπε για το υπουργικό συμβούλιο ο κ. Τσιόδρας.

Οι πληροφορίες ανέφεραν ότι το υπουργικό συμβούλιο θα συνεδρίαζε το απόγευμα της Τρίτης και πέραν της συζήτησης για τα ομόφυλα ζευγάρια, στην ατζέντα βρίσκεται και άλλη μια μεγάλη μεταρρύθμιση, αυτή της ενοποίησης Ειρηνοδικείων και Πρωτοδικείων από το υπουργείο Δικαιοσύνης που αναμένεται να προκαλέσει αναταράξεις.

Όσον αφορά το νομοσχέδιο για τον πολιτικό γάμο των ομόφυλων ζευγαριών θα περάσει με fast track διαδικασίες και εκτός του γάμου αυτού καθ’ αυτού θα περιλαμβάνει μια σειρά διατάξεων για την αναγνώριση γάμων που έχουν τελεστεί και παιδιών που έχουν αποκτηθεί/υιοθετηθεί στο εξωτερικό, ενώ παράλληλα θα γίνονται προσαρμογές ισότητας και στην εργατική νομοθεσία π.χ. γονικές άδειες.

 

πηγή

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog