Σάββατο, 20 Ιουλίου, 2024

Κοπή της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας με εκπροσώπηση από την ΚΟΕ με την παρουσία του Νίκου Ξυλούρη!

- Advertisement -

Ο Ναυτικός Όμιλος Κορίνθου, έκοψε την πρωτοχρονιάτικη βασιλόπιτα το απόγευμα της Δευτέρας, παρουσία ΔΣ, αθλητών/τριών, προπονητών, γονέων, αλλά και του Nikolaos Xylouris εκπροσώπου της κολυμβητικής ομοσπονδίας Ελλάδος!
Η οικογένεια του ΝΟΚ πραγματοποίησε παράλληλα τον αγιασμό των εγκαταστάσεων για μια νέα δημιουργική χρονιά γεμάτη επιτυχίες και ευημερία για όλους τους αθλούμενους!
Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης 4 τυχεροί που έτυχαν το φλουρί ( μέσω κλήρωσης ), κέρδισαν 4 διαφορετικά δώρα από τα καταστήματα Παιδόδρομος , WABI Beauty! Με το πέρας της εκδήλωσης οι παρευρισκόμενοι είχαν την δυνατότητα να απολαύσουν πίτσες από το κατάστημα di giorgio και φυσικά την βασιλόπιτα από τα καταστήματα Pietris Catering
Στην εκδήλωση δεν μπορούσε να παρευρεθεί ο δήμαρχος Κορινθίων Νίκος Σταυρέλης λόγω του δημοτικού συμβουλίου που συγκροτήθηκε την Δευτέρα, αλλά εξέφρασε τις ευχές του προς την προσπάθεια μας για την ανάπτυξη του ναυταθλητισμού της πόλης μας!
Σας ευχαριστούμε όλους για την παρουσία σας και ευχόμαστε μια νέα και δημιουργική χρονιά με αισιοδοξία!
Παρακάτω ακολουθεί ο αγωνιστικός απολογισμός του περασμένου έτους για τον όμιλο μας!
ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2023
Βασικό μας μέλημα στην έναρξη της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου, ήταν τα γερά θεμέλια για την βελτίωση της αγωνιστικής απόδοσης των αθλητών μας σε πανελλαδικό επίπεδο.
Έτσι κάποιοι από τους στόχους που επιτεύχθηκαν είναι oi εξής :
ΧΕΙΜΕΡΙΝΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΝΟΤΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ
 Χρυσό μετάλλιο για τον Κωνσταντίνο Αντωνόπουλο στα 200μ. Πεταλούδας με 2:17.93, καθώς και 5η επίδοση στην ηλικία του Πανελλαδικά στα 100 πεταλούδα με 1:02.03.
 Η Μπουκουβάλα Μαρία κατέκτησε την 2η θέση στα 100 ύπτιο με 1:09.31. Ο χρόνος της Μαρίας αποτελούσε και νέο όριο ΟΠΕΝ για το Χειμερινό πρωτάθλημα ανοιχτής κατηγορίας. Επίσης κατέκτησε Χάλκινο μετάλλιο στα 200 και 50 ύπτιο.
 9 παρουσίες στην κορυφαία 8άδα.
 14 παρουσίες στην κορυφαία 16άδα.
 14η θέση για την ομάδα μας στην Βαθμολογία των Παγκορασίδων Α σε όλη την Νότιο Ελλάδα.
 19η θέση για την ομάδα μας στην Γενική Βαθμολογία Αγοριών και Κοριτσιών Παμπ-Παγκ Α σε όλη την Νότιο Ελλάδα.
 22η θέση στους Παίδες και στην 25η θέση στους Εφήβους με την συμμετοχή 80 σωματείων.
ΕΑΡΙΝΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΠΡΩΑΓΩΝΙΣΤΙΚΩΝ
Με την συμμετοχή από όλες τις πόλεις της περιφέρειας Πελοποννήσου και Ιονίων Νήσων, ο όμιλος μας επιστρέφει στην Κόρινθο με την εντυπωσιακή συγκομιδή των 42 μεταλλίων. Συγκεκριμένα οι αθλητές και οι αθλήτριες μας πέτυχαν 15 πρώτες, 10 δεύτερες και 17 τρίτες θέσεις.
Στα αξιοσημείωτα των αγώνων η εντυπωσιακή παρουσία των κοριτσιών 12 ετών οι οποίες πέτυχαν 3 νίκες σε ισάριθμες σκυταλοδρομίες!
ΗΜΕΡΙΔΑ ΜΕΓΑΛΩΝ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΝ
Πρώτη παρουσία του συλλόγου μας σε ημερίδα μεγάλων αποστάσεων, με τους Δημάκη Άρη, Αντωνόπουλο Κωνσταντίνο, Στρατουδάκη Μελίζα και Μιχαλοπούλου Ελένη να δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό.
ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΠΙΛΕΚΤΩΝ ΤΗΣ ΚΟΕ
 Στο αναπτυξιακό πρόγραμμα επίλεκτων της ΚΟΕ 2022-2023 οι Αντωνόπουλος Κωνσταντίνος και Πιέρρος Νικόλας. Οι αθλητές μας με τις επιδόσεις τους στους χειμερινούς αγώνες του Φεβρουαρίου και Μαρτίου 2022 αντίστοιχα, εξασφάλισαν την παρουσία τους στο πρόγραμμα επίλεκτων αθλητών της ΚΟΕ.
 Στο αναπτυξιακό πρόγραμμα επίλεκτων της ΚΟΕ 2023-2024 οι Μπουκουβάλας Κωνσταντίνος και Πιέρρος Νικόλας. Οι αθλητές μας με τις επιδόσεις τους στους αγώνες του 2023,εξασφάλισαν την παρουσία τους στο πρόγραμμα επίλεκτων αθλητών της ΚΟΕ.
ACROPOLIS SWIM OPEN 2023
Δύο αθλητές μας και συγκεκριμένα ο Χάρης Διαμαντίδης και η Μαρία Μπουκουβάλα έλαβαν το βάπτισμα του πυρός στην πρώτη τους συμμετοχή στο διεθνές meeting Acropolis, με την παρουσία ομάδων από το εξωτερικό.
Η Μαρία Μπουκουβάλα για το Ακρόπολις κολύμπησε στις αργές προκριματικές σειρές των 100μ. Ύπτιου και πέτυχε σπουδαίο ατομικό ρεκόρ με 1:08.26. Η επίδοση της αυτή αποτέλεσε νέο ρεκόρ για την ίδια και απείχε 0.4 δέκατα από το όριο προεθνικής ομάδας Νεανίδων.
ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ MASTERS
Με εκπρόσωπο τον Γιάννης Κονομόδης γράφεται η επίσημη πρώτη συμμετοχή για το τμήμα βετεράνων του Ναυτικού Ομίλου Κορίνθου στο κλειστό κολυμβητήριο του ΟΑΚΑ.
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ ΚΑΙ Α’ ΦΑΣΗ ΤΟΥ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ
 75 μετάλλια
 10 προκρίσεις στην Β’ Φάση του πανελληνίου πρωταθλήματος,
 1 βραβείο MVP από τον αθλητή της ομάδας μας Θάνο Διαμαντίδη
 3η θέση στην στη περιφέρεια Πελοποννήσου.
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ 2023
Η ομάδα μας στην τελική φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος με δεκαμελή αποστολή.
Οι αθλητές/τριες μας που είχαν δικαίωμα συμμετοχής ήταν οι:
Αντωνόπουλος Κωνσταντίνος, Γερουλάκη Μαρίλια, Δημάκης Άρης, Διαμαντίδης Χάρης, Ηλιάκης Γιώργος, Θεοδώρου Κομνηνή, Μαρτίκος Βασίλης, Μπουκουβάλα Μαρία, Στρατουδάκη Μελίζα και η Μαρία Τσάγρη.
Προκρίσεις στους τελικούς πέτυχαν:
 Μπουκουβάλα Μαρία στα 50, 100 και 200 ύπτιο, με την κατάληψη της 4ης θέσης πανελλαδικά μάλιστα στα 100μ. του υπτίου.
 Διαμαντίδης Χάρης με την συμμετοχή του στον τελικό των 200μ. πρόσθιο και την 6η θέση πανελλαδικά με νέο μεγάλο ατομικό ρεκόρ 2:26,76. Μάλιστα ο χρόνος του απείχε 2 δευτερόλεπτα από το μετάλλιο, καθώς και το όριο προεθνικής ομάδας.
 11 πλασαρίσματα των αθλητών μας στην βαθμολογούμενη 16άδα πανελληνίως, από τους αθλητές και τις αθλήτριες, Μπουκουβάλα Μαρία, Στρατουδάκη Μελίζα, Διαμαντίδη Χαράλαμπο, Αντωνόπουλο Κωνσταντίνο και Δημάκη Αριστείδη.
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΜΑΡΑΘΩΝΙΑΣ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ
Δευτεραθλητής Ελλάδος ο Χαρίσης Τζαναβάρας στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Masters.
Στο παράλιο Άστρος Κυνουρίας, ο Χάρης Τζαναβαρας κατέκτησε την 2η θέση στην απόσταση των 5κμ. σε έναν απαιτητικό και συνάμα συναρπαστικό αγώνα.
ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ ( SWIMMING WORLD CUP)
Εκεί το παρόν έδωσε και ο Ναυτικός Όμιλος Κορίνθου, με την συμμετοχή δύο αθλητών του οι οποίοι πληρούσαν τα κριτήρια πρόκρισης από την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο.
 Ο Χάρης Διαμαντίδης με όριο στα 200μ. πρόσθιο, αλλά συμμετοχή και στα 3 αγωνίσματα του προσθίου και φιναλίστ πέρυσι στο πανελλήνιο πρωτάθλημα κατηγοριών.
 Η Μαρία Μπουκουβάλα, με όρια στα 100 και 200μ. ύπτιο, με συμμετοχή όμως και στα 3 αγωνίσματα του υπτίου, αντίστοιχα φιναλίστ και η ίδια στο περσυνό πανελλήνιο πρωτάθλημα.

 

 

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog