Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Κορινθία: Δεν το χωράει ο νους!Έφυγε από την ζωή ο ιατρός Γιάννης Μουλιανάκης..

- Advertisement -

Ο εξαίρετος επιστήμονας, ο αγαπητός φίλος έφυγε σήμερα από την  ζωή σε ηλικία μόλις 68 ετών.

Ο πνευμονολόγος Γιάννης Μουλιανάκης που τα τελευταία χρόνια διατηρούσε ιατρείο στην πόλη του Κιάτου ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στην Κορινθιακή κοινωνία.

Γνήσιος, ντόμπρος Κρητικός,  με γαλαντόμο χαρακτήρα, ο Γιάννης αγαπήθηκε από την πρώτη  μέρα που εγκαταστάθηκε στο Λουτράκι.

Η κοινωνική του προσφορά ήταν μνημειώδης και ήταν ο ορισμός του ιατρού που κάνει λειτούργημα.

Με το που τον γνώριζες καταλάβαινες την άρτια επιστημονική του κατάρτιση και το μεγαλείο της καλοσύνης του.

Πριν από μια εβδομάδα εντελώς ξαφνικά, τον χτύπησε η μοίρα.

Βαρύ εγκεφαλικό επεισόδιο και παρόλη την τιτάνια προσπάθεια των ιατρών του ”Υγεία” ο οργανισμός του δεν μπόρεσε να επανέλθει με αποτέλεσμα σήμερα το πρωί να φύγει για το μεγάλο ταξίδι.

Τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στην σύζυγο του Αγγελική και τα δύο παιδιά του.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει.

Η εξόδιος ακολουθία αύριο Κυριακή στις 11πμ στον Ιερό Ναό της Παναγίας Γιάτρισσας στο Λουτράκι.

Καλό ταξίδι φίλε μου Γιάννη! Καλή αντάμωση να έχουμε στον άλλο κόσμο!

mifi

- Advertisement -

5 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Καλό ταξίδι Αδελφέ μου. Μας έφυγες ξαφνικά και πολύ νωρίς. Χαιρετίσματα στη μαμά και τον πατέρα μας. Να προσέχετε -από κει ψηλά – την Αννούλα και τον Χρηστάρα σου.

  2. “Καλό ταξίδι φίλε μου Γιάννη! Καλή αντάμωση να έχουμε στον άλλο κόσμο!”… Αν μη τι άλλο, υπήρξε ΣΥ-ΓΚ-ΛΟ-ΝΙ-ΣΤ-ΙΚ-ΟΣ, (ειλικρινά και αληθινά, αλλά και από κάθε άποψη, πραγματικά), αγαπητέ μου Μιχάλη, ο επίλογός σου, αυτός! Πράγματι λοιπόν, πολυαγαπημένα, καθώς επίσης και λατρεμένα (κατά βάση συγγενικά, αλλά και όχι μόνο), πρόσωπα τα οποία και αναγκαστήκαμε η αν θέλεις, και υποχρεωθήκαμε να τα αποχωριστούμε από τον μάταιο αυτόν κόσμο, (μιάς και αναχώρησανε, πριν από εμάς, για το μεγάλο τους ταξίδι, αυτά…) – ποιός ξέρει, ίσως κάποια άλλη στιγμή, να μας δοθεί και πάλι η ευκαιρία, στο να ξαναανταμώσουμε, να ξανασυναντηθούμε και να ξανασμίξουμε μαζί τους, καθότι όπως και εγώ το ενστερνίζομαι, το ασπάζομαι, το δέχομαι, το πρσβεύω, το υποστηρίζω, αλλά και το πιστεύω βαθύτατα, όσο και ακράδαντα μέσα μου αυτό: “ΠΡΟΣΩΡΙΝΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΙΚΩΣ, ΑΥΤΟΣ Ο (ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ…), ΜΕΓΑΛΟΣ ΜΑΣ, ΧΩΡΙΣΜΟΣ”… Τασος

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog