Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Κοσμοσυρροή στην κοπή της πίτας του Συλλόγου Δασοπροστασίας «ο ΔΙΓΕΝΗΣ» (ΦΩΤΟ)

- Advertisement -
  • Με μεγάλη επιτυχία στέφθηκε η εορταστική εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας που διοργάνωσε ο Σύλλογος Εθελοντών Δασοπροστασίας Ανατολικής Κορινθίας ¦ο ΔΙΓΕΝΗΣ», σε κοσμική ταβέρνα στο Λουτράκι!

 

Πάνω από 200 άτομα έδωσαν το παρών στον πάνω όροφο, ενώ πολλοί περίπου 150 φιλοξενήθηκαν στον κάτω όροφο της ταβέρνας, επειδή δεν χωρούσαν!! Πολλοί έμειναν όρθιοι στις σκάλες, χωρίς να μπορέσουν να εξυπηρετηθούν!

 

Η κοσμοσυρροή, αποδεικνύει το μεγάλο και σημαντικό έργο του Συλλόγου, το οποίο αποτυπώνεται στην κοινωνία. Η προσέλευση του κόσμου μαζική για να τους ευχαριστήσει για την προσφορά τους, να τους στηρίξει και να τους δώσει δύναμη να συνεχίσουν το έργο τους!

 

Ηταν ολοι εκεί! Ο Υφυπουργός Πολιτισμού κ. Χρήστος Δήμας, η βουλευτής κ. Μαριλένα Σούκουλη, η Αντιπεριφερειάρχης Πολιτισμού κ. ΑΘηνά Κόρκα, ο Αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Σπύρος Ζαχαριάς, ο αναπληρωτής δημάρχου Λουτρακίου-Π-Αγ.Θ. κ. Τάσος Σακελλαρίου, οι αντιδήμαρχοι κ.κ. Σάκης Παπαθανασίου και Θανάσης Μουζάκης, ο Αντιπρόεδρος του ΕΛΓΑ κ. Γιώργος Φερετζάνης, ο Ταξίαρχος της Πυροσβεστικής Κορινθίας κ. Μιχάλης Φιλάνδρας, πρώην και νυν δημοτικοί σύμβουλοι, τοπικοί σύμβουλοι, πυροσβέστες του Κλιμακίου Περαχώρας, εκπρόσωποι Συλλόγων, Φορέων και πολλοί πολλοί φίλοι!

 

Ολοι είχαν να πουν τα καλύτερα γι΄αυτά τα παιδιά και την προσφορά τους! Ο Πρόεδρος του Συλλόγου κ. Σωτήρης Κουφογιάννης σαν άριστος οικοδεσπότης, υποδεχόταν τους πάντες στην είσοδο της ταβέρνας και τους ευχαριστούσε έναν έναν προσωπικά για την παρουσία του.

 

Την πίτα ευλόγησε ο πατήρ-Νικόλαος Βασιλόπουλος και ακολούθησε γλέντι και χορός με την καταπλητική ορχήστρα του Βαγγέλη Τζέκου «οι Ταξιδιώτες»!

Και του χρόνου με υγεία!

 

Χ@ρα

 

 

- Advertisement -

4 ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog