Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Μέγαρα: Ασύλληπτη ζωοκτονία! – Χτύπησαν με αεροβόλο και «παλούκωσαν» σκυλίτσα

- Advertisement -
  • Άγνωστοι στα Μέγαρα επιτέθηκαν σε θηλυκό τσοπανόσκυλο και το σκότωσαν μαρτυρικά με την αδιανόητη μέθοδο του «παλουκώματος», αφού πρώτα χτύπησαν τη σκυλίτσα άγρια στο κεφάλι και την πυροβόλησαν με αεροβόλο.

Μάλιστα, οι δολοφόνοι της σκυλίτσας, άφησαν δίπλα στο βασανισμένο άψυχο σώμα και μια μεταλλική ράβδο που χρησιμοποίησαν για τον ανασκολοπισμό του ζώου.

Το σκηνικό της φρίκης, αντίκρισε μια 40χρονη γυναίκα η οποία και ενημέρωσε την Αστυνομία.

Η διαπίστωση του κτηνιάτρου που εξέτασε το ζώο είναι ανατριχιαστική, ενώ θα οδηγηθεί μετά από αίτημα φιλοζωικού συλλόγου για νεκροτομή, προκειμένου οι Αρχές να έχουν πλήρη εικόνα για το πώς δολοφονήθηκε η σκυλίτσα.

Σύμφωνα με το ενημερωτικό σημείωμα της ΕΛ.ΑΣ: «Στις 24/01/2024 και περί ώρα 12:30, η Χριστίνα Σχισμένου, ανηύρε θανατωμένο αδέσποτο τετράποδο (σκύλο), ράτσας ποιμενικός, το οποίο δεν έφερε ηλεκτρονική σήμανση και έφερε τραύμα στο μηρό του πίσω δεξιού ποδιού του και πλησίον αυτού μία μεταλλική βέργα, η οποία παρελήφθη από όχημα της Άμεσης Δράσης (Β9-1) και παραδόθηκε στο Α.Τ. Μεγαρέων».

Οπή διαμέτρου 2 εκατοστών, τραύμα στα μάτια και βλήμα από αεροβόλο

Η διαπίστωση του κτηνιάτρου κατά την εξέταση του ζώου προκαλεί ανατριχίλα. Όπως αναφέρεται στο ενημερωτικό σημείωμα της Αστυνομίας «Ενημερώθηκε η αρμόδια υπηρεσία του Δήμου Μεγάρων, η οποία μετέφερε το τετράποδο απογευματινές ώρες της 24/01/2024 στον κτηνίατρο, όπου κατά την νεκροψία διαπίστωσε ότι, το τετράποδο έφερε μία οπή διαμέτρου δύο (2) εκατοστών περίπου στην δεξιά περινεϊκή χώρα, η οποία ήταν αβαθής με μέγιστο βάθος τα τρία (3) εκατοστά περίπου και αιμάτωμα του δεξιού επιπεφυκότα.

Εσωτερικά από την ακτινογραφία προέκυψε κάταγμα πυέλου και διαπιστώνετε ένα βλήμα από αεροβόλο όπλο χωρίς όμως να υπάρχει τραύμα εισόδου.

Εν συνεχεία το τετράποδο μεταφέρθηκε στο ΔΙΚΕΠΑΖ προκειμένου να πραγματοποιηθεί αποτέφρωσή του».

Μπλόκο από την Εισαγγελία στην αποτέφρωση

Μετά την μήνυση Φιλοζωικής εταιρείας, στις 17:20 της 27ης Ιανουαρίου στο Α.Τ. Μεγαρέων, όπου η Πρόεδρος της Φιλοζωικής Οργάνωσης «ΑΔΕΣΠΟΤΟΣ ΠΑΛΜΟΣ Α.Μ.Κ.Ε» κατέθεσε σχετικώς για το συμβάν επιθυμώντας να σταματήσει η διαδικασία αποτέφρωσης του και να γίνει εκ νέου νεκροψία – νεκροτομή από τους αρμόδιους κτηνιάτρους του ΔΙ.ΚΕ.Π.Α.Ζ, όπως αναφέρεται: «Ενημερώθηκε τηλεφωνικά ο Εισαγγελέας Προστασίας Ζώων, ο οποίος παρήγγειλε να σταματήσει η διαδικασία αποτέφρωσης και να γίνει η διαδικασία νεκροψίας – νεκροτομής από τους αρμόδιους κτηνιάτρους του ΔΙ.ΚΕ.Π.Α.Ζ. και ως εκ τούτου εστάλη σχετικό έγγραφο από το Α.Τ. Μεγαρέων για παύση της αποτέφρωσης και διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής ενώ η μεταλλική ράβδος κατασχέθηκε και απεστάλη στην Δ.Ε.Ε./Τμήμα Εξερευνήσεων και στο Υ.Β.Β.Ε.Α/ Τ.Α.Β.Υ προς εξερεύνηση – εξέταση».

Ανάρτηση της Χριστίνα Σχισμένου στο Facebook:

 

πηγή

- Advertisement -

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Πέρα για πέρα, σοκαριστικό, ανατριχιαστικό, καθώς και φρικιαστικό… Θα πω μόνο, αυτό: Δεν χρειάζεται να είναι κανείς σχετικός επί του θέματος, ούτε και καθόλου ειδήμων, επα’ί’ων η ακόμη και κανένας εισαγγελικός λειτουργός η και τίποτα νομοθέτης, δικηγόρος, ανακριτής και νομικός. Είναι τόσο απλό: πρώτα το ανακαλύπτεις, το εντοπίζεις και το βρίσκεις αυτό το ανθρωπόμορφο τέρας & κτήνος και μαζί και στυγνό δολοφόνο, και εν συνεχεία – ΟΧΙ – ΔΕΝ του αφερείς και στερείς (όπως καλή ώρα, έπραξε εκείνος με το δύσμοιρο αυτό ζώο, αλλά και με έναν τέτοιο και τόσο, βασανιστικό τρόπο…), και την δική του, τη ζωή, πλην όμως του αφερείς και στερείς την ελευθερία, μιάς και είναι – θα έλεγα – καθόλαν αναγκαίο, αλλά και λίαν απαραίτητο και επιβεβλημένο, να τον χώσεις γιά τα καλά: γιά τουλάχιστον (δηλαδή), ΔΕΚΑ (10) χρονάκια, στης “μπουζούς”, καθώς και στης “ψειρούς” το κελί, πρώτον για παραδειγματισμό και δεύτερον – και κύριον – γιά αποφύγη και αποτροπή, (εν δυνάμει, τυχόν) μιμητίσμου η και αντιγραφής, διαφόρων άλλων τέτοιων η και παρόμοιων, αποτρόπαιων, φρικαλέων, ιδιαζόντως ειδεχθών, όσο επίσης και επονείδιστων & εγκληματικών, πράξεων και ενεργειών… Τασος

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog