Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Αλέξανδρος Γκουριώτης: Όχι στη στείρα αντιπολίτευση, σε λαρυγγισμούς και ανούσιες φωνασκίες

- Advertisement -

Στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κορίνθου τη Δευτέρα 29-01-2024, αυτό που υπογράμμισε κι έκανε σαφές ο Δημοτικός Σύμβουλος και επικεφαλής της «Πολιτικής ΔΙΕΞΟΔΟΥ», κ . Αλέξανδρος Γκουργιώτης είναι η ενασχόληση της παράταξης με σημαντικά και ουσιώδη ζητήματα που απασχολούν τους δημότες και καθορίζουν την ποιότητα της ζωής τους.

 

Τόνισε ότι δεν θα αναλωθεί ο ίδιος και οι συνεργάτες του σε τυπικά θέματα που αφορούν στην πλήρωση κενών θέσεων σε επιτροπές κλπ .κλπ. Αυτά δεν θεωρούνται ζητήματα που επιδέχονται αντιπολίτευσης. Η «Πολιτική ΔΙΕΞΟΔΟΣ», ανέφερε, στοχεύει σε πιο ουσιώδη θέματα, που εκ των πραγμάτων θα προκύψουν και πάνω σε αυτά θα πραγματοποιηθούν σχετικές δράσεις του συνδυασμού .

 

Άλλωστε , η «Πολιτική ΔΙΕΞΟΔΟΣ» συνεπής στην αρχική διακήρυξη των αρχών με τις οποίες απευθύνθηκε στους Κορινθίους ουδέποτε πρόκειται να επενδύει σε οποιαδήποτε μορφή στείρας αντιπολίτευσης ή σε λαρυγγισμούς και ανούσιες φωνασκίες εντός του Δημοτικού Συμβουλίου. Όταν όμως πρόκειται για τη διευθέτηση ζητημάτων και την ανάγκη επίλυσης σοβαρών προβλημάτων ,τότε θα υψώνει ορθό πολιτικό λόγο και ηθικό ανάστημα.

 

 

- Advertisement -

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog