Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

ΑΟΛ εναντίον Πέλοπα Κιάτου: Ο Καθοριστικός Αγώνας του Πρωταθλήματος, όλοι στο γήπεδο!

- Advertisement -
  • Το ερχόμενο Σάββατο 3/2, ο Α.Ο. ΛΟΥΤΡΑΚΙ αντιμετωπίζει τον Γ.Π.Σ ΠΕΛΟΨ, σε έναν αγώνα που κρίνεται καθοριστικός για την πορεία προς την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

 

Ο ΑΟΛ βρίσκεται σε ετοιμότητα για μία από τις πιο σημαντικές προκλήσεις της φετινής σεζόν.

 

Η στήριξη και η παρουσία των φιλάθλων μας είναι σπουδαία. Σας καλούμε λοιπόν να ενωθείτε μαζί μας στο γήπεδο, φέρνοντας μαζί σας το πάθος και την ενέργειά σας.

 

Θέλουμε να διαβεβαιώσουμε το Διοικητικό Συμβούλιο, τους παίκτες και τους φιλάθλους της ομάδας του Γ.Π.Σ. Πέλοπα Κιάτου, ότι έχουν ληφθεί όλα τα απαραίτητα μέτρα καλής φιλοξενίας & ασφαλείας για τη διεξαγωγή του αγώνα, προκειμένου να απολαύσουμε όλοι το παιχνίδι με υπευθυνότητα.

 

Μετράμε αντίστροφα και είμαστε έτοιμοι να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό στο γήπεδο. Ας δημιουργήσουμε μαζί μια αξέχαστη ατμόσφαιρα ποδοσφαίρου και αθλητικής πνοής!

 

Δείτε αναλυτικά τη βαθμολογία σε 19 αγώνες

- Advertisement -

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΑντρεαςΛεκκαςΟυαλλια 🏆🏆Με τον ιστορικό Πέλοπα κιατου πάντα υπηρχε μια αντιπαλοτητα από την εποχή με τον Ολυμπιακό Λουτρακιου στις καλές εποχές !Τωρα και με το ματς στο Κιατο στο πρώτο γυρο αν θυμαμε καλά είχαμε κάτι ομορφιές !Καλο είναι αυτά να σταματήσουν κάποτε !Σιγουρα οι φίλαθλοι του ΑΟΛ που θα βρεθούν στο γήπεδο θα έχουν καλή συμπεριφορά και σίγουρα και η σοβαρή διοίκηση του ΑΟΛ δεν θα επιτρέψει να χαλάσει η ατμόσφαιρα !!Καλη επιτυχια και να πάρει την νίκη για να παραμείνει στην κορυφή !!Αυτα για σήμερα μην γράφουμε κατεβατά και δεν τα βλεπουμε

  2. ΑντρεαςΛεκκαςΟυαλλια🏆🏆Να το ξαναγράψω !!Την επόμενη εβδομάδα θα εκδικάσουν εκεί στο ΚΑΣ την υπόθεση με την τιμωρία του Ολυμπιακού για τον βαθμό που τιμωρήθηκε και έχασε και ισως ξαναγίνει το ματς !Αντε να δικαιωθεί λέω εγώ ,κερδίσει και την Κυριακή στο ντέρμπι πάνε οι 6 βαθμοί διαφορά 😂😂Τώρα και ο Τερίμ ο γκρίζος λύκος αν γίνει και η στραβή σήμερα στο κύπελλο δεν βλέπω να τρώει λαγάνα και χαλβά !!Αντε καλό μήνα κουτσοβλεβαρος από αύριο !!Ελπιζω να το στείλω καλά 😜

  3. Καλη επιτυχια στον ΑΟΛ και επονται θαυμασια νεα! Το εξοχικο ανοιγει στις 7 Φλεβαρη για να φιλοξενησει τους πιτσιρικαδες Ιταλους της Ιντερ Μιλανου. Οσοι πιστοι, προσελθετε!!!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog