Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Αποκλειστικό:Καρναβάλι: Δείτε ποιοι θα τραγουδήσουν στο Λουτράκι και τους Αγίους Θεοδώρους

- Advertisement -

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Loutrakiblog.gr οι δύο καλλιτέχνες που  θα πλαισιώσουν τις καρναβαλικές εκδηλώσεις και θα τραγουδήσουν στο Λουτράκι και τους Αγίους Θεοδώρους είναι:

 

Στο Λουτράκι την Κυριακή 17 Μαρτίου 2024 συναυλία με τη Josephine

 

Η Τζέσσικα-Ζόζεφιν Βέντελ (αγγλικά: Jessica Josephine Wendel, 22 Αυγούστου 1990, Αθήνα), γνωστή ως Josephine, είναι Ελληνίδα τραγουδίστρια.

Έγινε γνωστή από την συμμετοχή της στον ελληνικό τελικό της Eurovision, με το τραγούδι “Dancing Night” το 2014. Έχει λάβει μέρος επίσης στο show Your Face Sounds Familiar. Τον Δεκέμβριο του 2020 αναδείχθηκε νικήτρια του διαγωνισμού Just the 2 Of Us ως ντουέτο με τον Νάσο Παπαργυρόπουλο.

Ανήκει στο δυναμικό της Panik Records.

 

 

Στους Αγίους Θεοδώρους. Συναυλία την Κυριακή 17 Μαρτίου 2024 με τον Τριαντάφυλλο

 

Το 1997, και σε ηλικία 20 χρονών, κυκλοφόρησε τον πρώτο του προσωπικό δίσκο με τίτλο «Βλέπω Κάτι Όνειρα», ο οποίος ξεπέρασε σε πωλήσεις τα 48.000 αντίτυπα και έγινε χρυσός. Το 1998, ο Τριαντάφυλλος κυκλοφόρησε το δεύτερο προσωπικό του άλμπουμ, με τίτλο «Γράμματα και αφιερώσεις», που αμέσως ξεχώρισε κι έγινε σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα πλατινένιο. Το 1999 κυκλοφορεί το τρίτο του άλμπουμ, «Η αγάπη δεν περνάει», που έγινε κι αυτό χρυσό, όπως και ο δίσκος «Μην αργείς», που κυκλοφόρησε το 2000. Το 2001, κυκλοφορεί το «Αφήστε μήνυμα», στο οποίο ξεχώρισε το ομώνυμο τραγούδι, ενώ τον επόμενο χρόνο κυκλοφόρησε τη δισκογραφική δουλειά «Για Μένα Είσαι Εσύ».

Το 2003, ξεκίνησε η καλλιτεχνική του πτώση και χάθηκε από τις μεγάλες πίστες. Συνεχίζει, όμως, μέχρι σήμερα να τραγουδάει σε μικρότερα μαγαζιά. Όταν επέστρεψε στην επικαιρότητα κατήγγειλε ότι παλιοί του συνεργάτες του γύρισαν την πλάτη στα δύσκολα, ονομάζοντας τη Νατάσα Θεοδωρίδου και τον Αντώνη Ρέμο. Ακόμη, αποκάλυψε ότι η δισκογραφική εταιρεία του τότε τον συμβούλευε να υιοθετήσει το στυλ που είχε τα πρώτα χρόνια της καριέρας του, κάτι που δεν τον έβρισκε σύμφωνο.

Εκτός από την προσωπική του δισκογραφία, ο Τριαντάφυλλος έχει συνθέσει τα περισσότερα από τα τραγούδια των δύο πρώτων άλμπουμ της Νατάσας Θεοδωρίδου, που ξεχώρισαν και έγιναν πλατινένια. Ακόμα, ο Τριαντάφυλλος έχει τραγουδήσει με καταξιωμένους τραγουδιστές όπως ο Βασίλης Καρράς, ο Λευτέρης Πανταζής, η Καίτη Γαρμπή, ο Λάμπης Λιβιεράτος, ο Διονύσης Σχοινάς, η Ειρήνη Μερκούρη και ο Αντώνης Βαρδής.

Ο Τριαντάφυλλος μέχρι στιγμής έχει στο ενεργητικό του 10 ολοκληρωμένα άλμπουμ, εκ των οποίων τα τέσσερα έγιναν πλατινένια και χρυσά.

Το 2014 συμμετείχε στο Dancing with the Stars στον ΑΝΤ1 ως διαγωνιζόμενος και κατέκτησε την 14η θέση. Το φθινόπωρο του 2020 συμμετέχει στο Just the 2 Of Us του OPEN όπου και εκεί καταλαμβάνει την 14η θέση. Τον Δεκέμβριο του 2020, φεύγει για Άγιο Δομίνικο για να συμμετέχει στο Survivor 2021.τη σεζόν 2021 στο Mad Video Music Awards στο MEGA τη σεζόν 2023 στο Just the 2 Of Us στο ALPHA τη σεζόν 2023 στο Καλοκαίρι Yes στο OPEN.

 

- Advertisement -

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΑντρεαςΛεκκαςΟυαλλια 🏆🏆Τζοσεφινα στο Λουτρακι και Τριανταφυλος στους Saints 🤨Για να δούμε τι θα φέρει και η Κόρινθος να δούμε τι θα παρακολουθήσω αν έρθω για Αποκριες !!Αντε γεια μας τα σχόλια που γράφουμε το weekend άμα κλείσει το μηχάνημα η Χαρά τα χάσαμε 😂😂😂

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog