Κυριακή, 12 Μαΐου, 2024

Θρίλερ με φωτιά σε οικία στους Αγίους Θεοδώρους. Αγνοείται η ένοικος, έρευνες για τον εντοπισμό της

- Advertisement -
  • Αποκλειστικό ρεπορτάζ
  • Φωτιά ξέσπασε σε οικία στους Αγίους Θεοδώρους,περίπου στις 1.30 τα ξημερώματα, από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία.

 

Στο σημείο έσπευσε αμέσως η Πυροσβεστική και οι εθελοντές του Συλλόγου Προστασίας του Δάσους των Αγίων Θεοδώρων. Παρόλα αυτά το σπίτι κάηκε ολοσχερώς, ενώ διενεργείται έρευνα από την Π.Υ Κορίνθου για τα αίτια της πυρκαγιάς.

 

Γυναίκα-ένοικος ηλικίας περίπου 40 ετών αγνοείται. Άνδρες της Αστυνομίας με τη συνδρομή της Πυροσβεστικής και των εθελοντών του Συλλόγου  ψάχνουν έως αυτή την ώρα για τον εντοπισμό της.

 

Η γυναίκα την ώρα της φωτιάς δε βρισκόταν στο σπίτι της. Σύμφωνα με πληροφορίες το αυτοκίνητό της βρέθηκε έξω από το νεκροταφείο της πόλης.  Εκτοτε αγνοείται η τύχη της.

 

Οι έρευνες συνεχίζονται…ενώ αναμένεται σκύλος της ΕΜΑΚ για τις έρευνες!

Περισσότερα σε λίγο….

X@ra

 

 

 

- Advertisement -

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Tραγικά συμβάντα που φέρνουν στη μνήμη μας και τη φωτιά στο Μάτι, την ολιγωρία Δούρου, Τόσκα, Ψινάκη, πυροσβεστικής και την επισφράγιση των θανάτων με τις διακοπές του Τσίπρα με τα πούρα του αραχτός στη θαλαμηγό της χήρας του εφοπλιστή Παναγόπουλου μόλις 25 ημέρες αργότερα.

  2. Το κατανοώ, το αντιλαμβάνομαι και απολύτως, και το καταλαβαίνω: πέρα από τα όποια σφάλματα & λάθη του (όπως άλλωστε συνηθίζουμε να κάνουμε, αναπόφευκτα και μοιραία, και όλες και όλοι μας…), αλλά και όπως και να ‘χει, ο Τσίπρας αποδείχτηκε πως ο,τι υπήρξε (κατά κοινή ομολογία, όσο και αδιαμφισβήτητα, αναμφίβολα, καθώς και αναντιρρήτα), καθόλα ηθικός, ακέραιος, μετριοπαθής, σεμνός, συνεσταλμένος, καθαρός, όσο και έντιμος πολιτικός, αλλά και πάνω απ’ όλα, και άνθρωπος, και βεβαίως, αλλά και εξ αυτού του λόγου, δεν θα μπορούσε ποτέ – αλλά και δυστυχώς – να “δέσει”, να “κολλήσει” και να συνταιριάξει η ακόμη και να προσομοιάσει με το DNA, τον ψυχισμό, την φιλοσοφία, την νοοτροπία, την αντίληψη, το ταμπεραμέντο, αλλά και τον – εν γένει – χαρακτήρα, του σημερινού, κυρίως, Έλληνα ψηφοφόρου και όχι μόνο… Τασος

  3. Πλήρως το κατανοώ, το αντιλαμβάνομαι, το ενστερνίζομαι, το ασπάζομαι, το δέχομαι, καθώς και απολύτως, και το καταλαβαίνω, εγώ αυτό: πέρα από τα όποια σφάλματα & λάθη του (όπως άλλωστε συνηθίζουμε εις το να υποπίπτουμε, αναπόφευκτα και μοιραία σε αυτά, όλες και όλοι μας…), αλλά και όπως και να ‘χει, ο Τσίπρας αποδείχτηκε πως ο,τι υπήρξε (κατά κοινή ομολογία, όσο και αδιαμφισβήτητα, αναμφίβολα, καθώς και αναντιρρήτα), καθόλα ηθικός, ακέραιος, μετριοπαθής, σεμνός, συνεσταλμένος, καθαρός, όσο και έντιμος πολιτικός, αλλά και πάνω απ’ όλα, και άνθρωπος, και βεβαίως, αλλά και εξ αυτού του λόγου, δεν θα μπορούσε ποτέ – αλλά και δυστυχώς – να “δέσει”, να “κολλήσει” και να συνταιριάξει η ακόμη και να προσομοιάσει με το DNA, τον ψυχισμό, την φιλοσοφία, την νοοτροπία, την αντίληψη, το ταμπεραμέντο, αλλά και τον – εν γένει – χαρακτήρα, του σημερινού, κυρίως, Έλληνα ψηφοφόρου και όχι μόνο… Τασος

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog