Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Το Κέντρο Υγείας Λουτρακίου έκοψε την πίτα του (ΦΩΤΟ)

- Advertisement -
  • Oι εργαζόμενοι στο Κέντρο Υγείας Λουτρακίου, ιατροί, νοσηλευτές, οδηγοί, διασώστες και διοικητικό προσωπικό, έκοψαν σήμερα την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους.

 

Η Διευθύντρια κ. Παρασκευή Σούκουλη, φρόντισε να περάσουν όμορφα αφού παρέθεσε πλούσιο μπουφέ, κρασάκι και γλυκά! Ευχήθηκε καλή χρονιά με υγεία σε όλους και ευχαρίστησε τους συναδέλφους της που στάθηκαν στο ύψος των περιστάσεων σε δύσκολες καταστάσεις, όπως την περίοδο του κορονοϊού. Πάντα στην πρώτη γραμμή γιατροί και νοσηλευτές στην υπηρεσία του πολίτη για καλύτερη δημόσια περίθαλψη και δη την πρωτοβάθμια.

 

Ο Δήμαρχος Γιώργος Γκιώνης είπε πως υπάρχουν τεχνικές εργασίες που πρέπει να γίνουν στο ΚΥ, περιμένοντας από τη νέα Περιφερειακή Αρχή να βοηθήσει ώστε να γίνουν. Αποκάλυψε ότι η Μότορ Οιλ θα δωρίσει δύο υπερσύγχρονα ασθενοφόρα στο ΕΚΑΒ. Εχει ζητήσει όπως τόνισε, το ένα να βρίσκεται πάντα στο Κέντρο Υγείας, χωρίς να ξέρει αν τελικώς είναι εφικτό. Ομως γίνεται αυτή η προσπάθεια, όπως είπε, να έχει το Κέντρο Υγείας ένα υπερσύγχρονο ασθενοφόρο για τις αναγκες του δήμου που το καλοκαίρι υποδέχεται χιλιάδες επισκέπτες. «Για μας είπε, το ασθενοφόρο είναι απαραίτητο, έχουν σωθεί χιλιάδες ζωές όλα αυτά τα χρόνια, γιατί το ασθενοφόρο ήταν εκεί, δόθηκαν οι πρώτες βοήθειες και μεταφέρθηκαν οι ασθενείς στο Νοσοκομείο»

 

Ο Αντιπεριφερειάρχης Υγείας και Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Κορινθίας Χρύσος Μέλλος, τόνισε την αναγκαιότητα των δομών της πρωτοβάθμιας υγείας, ευχαρίστησε τους συναδέλφους του για την άψογη συνεργασία και υποσχέθηκε ότι από τη νέα του θέση θα είναι παρών να βοηθά.

 

Στη συνομιλία μας με την κ. Σούκουλη μας αποκάλυψε ότι ένας χειρουργός έχει αναλάβει καθήκοντα στο ΚΥ, ενώ σύντομα θα ανακοινωθεί ποιες μέρες θα μπορούν να κλείνουν μαζί του ραντεβού οι ασθενείς, τις απογευματινές ώρες.

 

Χ@ρα

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog