Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024

Δριμεία επίθεση Σταυρέλη σε Γκιώνη και Μανάβη για τον Δημόπρακτο-Ανυπόσταστες κατηγορίες στην συνέντευξη τύπου

- Advertisement -
  • Αν θες να δεις τον πραγματικό χαρακτήρα ενός ανθρώπου, δώστου εξουσία είπε κάποτε ο Αβραάμ Λίνκολν

 

Αποκαλύφθηκε η δημοκρατικότητα του Νίκου Σταυρέλη, σήμερα στις 13.00, όταν παραχώρησε συνέντευξη Τύπου και δεν δέχθηκε ερωτήσεις από τους δημοσιογράφους ….διότι δεν του άρεσαν!

 

Μάλιστα τη δημοσιογράφο μας τη χαρακτήρισε ως εκπρόσωπο του δήμου Λουτρακίου, επειδή δεν του ήταν αρεστά όσα του έλεγε!

 

Κατηγόρησε τους δημάρχους Λουτρακίου και Βέλου για υπόγειες τακτικές, για συμφωνίες κάτω από το τραπέζι με τον πρώην δήμαρχο  Νανόπουλο και μίλησε με τα χειρότερα λόγια για τον Τιμολέων Πιέτρη.

 

Τεχνηέντως προσπάθησε να αποκρύψει το γεγονός ότι ο Τιμολέων Πιέτρης, καθώς και οι δύο άλλοι Δήμαρχοι κκ Γιώργος Γκιώνης και Θανάσης Μανάβης έφεραν αντιρρήσεις στο θέμα της αντιμισθίας του Προέδρου του Δημόπρακτου Βασίλη Ταγαρά και του Δ/ντα Συμβούλου Νεκτάριου Σπηλιόπουλου (υπενθυμίζεται ότι μέχρι πρότινος δεν πληρώνονταν στις θέσεις αυτές ο Πρόεδρος Βασίλης Νανόπουλος και ο Δ/νων Σύμβουλος πρώην ΓΓ του δήμου)

 

Χθες συνεδρίασε το ΔΣ του Δημόπρακτου για την ανασυγκρότηση σε Σώμα. Εκεί προτάθηκε από το Βασίλη Ταγαρά (που συμμετείχε στις εκλογές του Δήμου ως δημοτικός Συμβουλος για να προσφέρει στο κοινό καλό) μισθός 1.300 ευρώ και 2.000 ευρώ για τον Νεκτάριο Σπηλιόπουλο.

 

 

Το θέμα αποσύρθηκε μετά από την  παρέμβαση του Γιώργου Γκιώνη, διότι όπως είπε, δεν ήταν ενήμερος για το θέμα, ενώ πρότεινε να συσκεφθούν οι τρεις δήμαρχοι να το συζητήσουν.

 

Την ίδια άποψη είχε και ο Θανάσης Μανάβης, δήμαρχος του Βέλου Βόχας. Ο Τιμολέων Πιέτρης δεν αρνήθηκε την αντιμισθία, αλλά ζήτησε εισήγηση και ενημέρωση για το ταμειακό απόθεμα του Δημόπρακτου.

 

Διαστρέβλωσε την πραγματικότητα σήμερα ο Νίκος Σταυρέλης, ο οποίος εκνευρίστηκε εμφανώς από τις ερωτήσεις των δημοσιογράφων μας, τους χαρακτήρισε ως εκπροσώπους του δήμου Λουτρακίου, ενώ όταν του ζητήσαμε συνέντευξη για το θέμα, απάντησε εκνευρισμένος αρνητικά…

 

Η δημοκρατικότητα του Νίκου Σταυρέλη εμφανώς σήμερα έφθασε στο μη σεβασμό των θεσμών, δηλαδή στο πρόσωπο των δημάρχων, αλλά και στις ταμπέλες που θέλησε να βάλει προς εντυπωσιασμό αλλά και για να κλείσει τη συνέντευξη Τύπου άρον άρον!

 

Ποια ήταν η αντίρρηση ρώτησε ένας δημοσιογράφος. Το πρόσωπο του Προέδρου και του Δ/ντα συμβούλου. Ψέμματα είπε ο Νίκος Σταυρέλης, στην αμοιβή διαφώνησαν, ζητώντας ενημέρωση και σύσκεψη γιατί βρέθηκαν εξ απίνης!!

 

Υπενθυμίζεται ότι ο Δήμος Κορινθίων δεν έχει την πλειοψηφία στο Δημόπρακτο αλλά το 50%, ΟΧΙ το 51%. Ο Δημόπρακτος ΔΕΝ είναι νομικό πρόσωπο του Δήμου Κορινθίων. Είναι σύμπραξη των τριών δήμων με σκοπό την αποσυμφόρηση των Τεχνικών Υπηρεσιών και προς αποφυγή των αγκυλώσεων του Ελληνικού Δημοσίου. Οι δύο έτεροι δήμοι έχουν μετοχικό ποσοστο 25% έκαστος! Δηλαδή 50% και οι δύο μαζί. (Τα είχε καταγγείλει κάποτε ο κ. Σταυρέλης, λέγοντας πως δεν δινει λευκή επιταγή σε κανένα!) Προσλήψεις μέσω ΑΣΕΠ δεν υφίστανται στο Δημόπρακτο.

 

Στο ΔΣ του Δημόπρακτου ΔΕΝ υπάρχει αντιπολίτευση και συμπολίτευση όπως θέλησε σήμερα ο κ. Σταυρέλης να παρουσιάσει αλλά συνεργασία τριών δήμων.

 

Ένα μήνα δήμαρχος ο Νίκος Σταυρέλης, δεν ξέρει καλά καλά που είναι τα γραφεία των υπαλλήλων στο δημαρχείο, τα έμαθε όλα! Απροκάλυπτα και αναίτια κατηγόρησε τον επί τέσσερις θητείες δήμαρχο του Λουτρακίου Γιώργο Γκιώνη για υπόγειες τακτικές, συνεννοήσεις και άλλες τακτικές. Ποιον; Έναν εκ των ιδρυτών του Δημόπρακτου. Έναν συνάδελφό του! Ότι ενεργεί ενάντια στα συμφέροντα του δήμου Κορινθίων!!!

 

Δεν σεβάστηκε τον συνάδελφό του ο Νίκος Σταυρέλης ούτε την τεράστια εμπειρία του, ούτε την πολύχρονη αυτοδιοικητική του πορεία, αλλά τον κατηγόρησε!

 

Το ίδιο έκανε και για το νεοεκλεγέντα δήμαρχο Βέλου Βόχας Θανάση Μανάβη!!

 

Δεν δέχομαι ερωτήσεις!, Τέλος! Εκπροσωπείτε! το δήμο Λουτρακίου! , είναι μερικές από τις ατάκες του δημάρχου Κορινθίων! Τελείωσε ο Πιέτρης! Δεν εχει κανένα ρόλο στο Δημόπρακτο! Εσβησε! Να πάτε να ρωτήσετε το Νανόπουλο. Διατεταγμένη υπηρεσία με τους άλλους δημάρχους!!!!!!!

 

Το μόνο που έχουμε να πούμε σήμερα είναι μόνο ΝΤΡΟΠΗ! Το Λουτράκι και το Βέλο δεν ψήφισαν ενάντια στα συμφέροντα του δήμου Κορινθίων, όπως είπε ο Νίκος Σταυρέλης!  Δεν ενέκριναν μια εξώφθαλμη και κατάπτυση αντιμισθία του Προέδρου του. Ξεχνά ότι οι άλλοι δήμαρχοι προασπίζονται τα συμφέροντα των δημοτών τους!

 

Εμείς θα ρωτούμε πάντα για να μαθαίνει ο κόσμος την αλήθεια! Είτε αρέσει είτε δεν αρέσει! Σήμερα ο Νίκος Σταυρέλης, έδειξε ότι δεν μπορεί να διαχειριστεί όσους ρωτούν πράγματα που δεν του αρέσουν προβαίνοντας σε χαρακτηρισμούς! Ελπίζουμε την επόμενη φορά να είναι πιο ήρεμος, να απαντά στις ερωτήσεις, να μην προβαίνει σε χαρακτηρισμούς εκτός αν προτιμά τους …..παλαμακιστές!

Χ@ρά

Σε λίγο το βίντεο…

- Advertisement -

2 ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog