Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024

Κόρινθος: Ημέρα Προσευχής για τον Ι. Θεσμό της Οικογένειας την Τρίτη 13 Φεβρουαρίου

- Advertisement -
  • Γίνεται γνωστό ότι την Τρίτη, 13 Φεβρουαρίου 2024 και ώρα 8η πρωϊνή, θα τελεσθεί Αρχιερατική Θ. Λειτουργία υπό του Σεβ. Ποιμενάρχου μας κ. Διονυσίου προς τιμήν των Προστατών της οικογένειας και συνεργών του Ιδρυτού της Τοπικής μας Εκκλησίας Αγ. Απ. Παύλου Αγίων Ακύλα και Πρισκίλλης, που εορτάζουν κατ᾿ αυτή την ημέρα.

Επισημαίνεται ότι κι εφέτος η Θ. Λειτουργία θα τελεστεί στον Καθεδρικό Ιερό Ναό του Αποστόλου Παύλου Κορίνθου και όχι στον Ι. Ναό Αγίων Ακύλα και Πρισκίλλης του Εκκλησιαστικού Γηροκομείου Κορίνθου «ΤΟ ΕΡΓΟΝ ΤΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΠΑΥΛΟΥ», λόγω των έργων ανάπλασης και ανακαίνισης του Εκκλησιαστικού αυτού Ιδρύματος.

Κατά την Θ. Λειτουργία προς τιμήν των Αγίων Αποστόλων Ακύλα και Πρισκίλλης θα εκτεθεί σε προσκύνηση, στον ως άνω Ι. Ναό, τμήμα εκ των Ι. Λειψάνων του Αγίου Ακύλα.

Καλούνται οι ευσεβείς και φιλακόλουθοι Χριστιανοί μας να συμμετάσχουν συμπροσευχόμενοι στην Θ. Λειτουργία προς τιμήν των Αγίων προστατών της οικογενείας για να λάβουν την ευλογία και την χάρη και εκ των χαριτόβρυτων Ι. Λειψάνων του Αγίου Ακύλα και κατ᾿ αυτό τον τρόπο να διαδηλώσουν την προσήλωσή τους στον ιερό θεσμό της Οικογένειας.

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog