Παρασκευή, 21 Ιουνίου, 2024

Νέος Γενικός Γραμματέας της ΕΝΠΕ ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας

- Advertisement -
  • «Οφείλω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους συναδέλφους για την τιμή και την εμπιστοσύνη τους, να αναλάβω Γενικός Γραμματέας της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας» δήλωσε ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας, Φάνης Σπανός μετά την ανάδειξη του ως γενικός γραμματέας του ανώτατου συλλογικού οργάνου εκπροσώπησης των Περιφερειών της χώρας για να προσθέσει:

«Ολοκληρώσαμε την πρώτη μας συνεδρίαση ως νέο ΔΣ της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδος, με την επανεκλογή του Προέδρου μας, Απόστολο Τζιτζικώστα. Θερμά συγχαρητήρια στον ίδιο, στους νέους Αντιπροέδρους Νίκο Χαρδαλιά και Γιώργο Χατζημάρκο, στον ταμία Χρήστο Μιχαλάκη, καθώς και σε όλα τα μέλη, στα οποία συγκαταλέγεται και ο συνάδελφός μας από τη Στερεά Ελλάδα, Γιάννης Περγαντάς!

Συνεχίζουμε να δουλεύουμε άοκνα και συνεργατικά για την εδραίωση και ενίσχυση του θεσμού της Περιφερειακής Αυτοδιοίκησης. Θέλουμε ισχυρές Περιφέρειες, κοντά στον πολίτη. Αξιώνουμε τις αρμοδιότητες, τους πόρους, αλλά και τις μεταρρυθμίσεις, που θα επιτρέψουν στις Περιφέρειες της χώρας να μπορούν να ανταποκριθούν στις προσδοκίες των συμπολιτών μας».

Στο ΔΣ της ΕΝΠΕ ο αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων

«Η παράταξη με την οποία συνταχθήκαμε, αυτή του Προέδρου της ΕΝΠΕ Απόστολου Τζιτζικώστα, έλαβε 78,7% και 9 από τις 12 έδρες που θα συμπληρώσουν το 25μελές Διοικητικό Συμβούλιο.

Η εκλογή του Αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων Γιώργου Λεονταρίτη στο Δ.Σ. της ΕΝΠΕ και του Αντιπεριφερειάρχη Φιλήμονα Ζαννετίδη στο Εποπτικό Συμβούλιο της ΕΝΠΕ, μας φέρνει ακόμα πιο κοντά και μπροστά στον κοινό αγώνα για ενίσχυση του ρόλου και της αποτελεσματικότητας της αυτοδιοίκησης» δήλωσε ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου, Γιώργος Χατζημάρκος λίγες ώρες μετά την ολοκλήρωση των εκλογών της ΕΝΠΕ για να προσθέσει:

«Αυτής της βαθμίδας δημόσιας διοίκησης που στα δύσκολα χρόνια που πέρασε η πατρίδα μας, λειτούργησε με ωριμότητα και έδωσε λύσεις και δύναμη στην χώρα μας και την κοινωνία που υπηρετεί».

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog