Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Δ. Πρωτοπαπάς για Δημόπρακτο και Σταυρέλη: Αμιγώς αλαζονική η συμπεριφορά

- Advertisement -
ΔΗΜΟΠΡΑΚΤΟΣ
✔️ΠΡΟΣ ΤΟΝ Κ. ΣΤΑΥΡΕΛΗ ΠΟΙΕΣ ΕΊΝΑΙ ΟΙ ΑΝΙΕΡΕΣ ΣΥΜΜΑΧΙΕΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ✔️ΜΕ ΠΟΙΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΟΙ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ
✔️Ο κ ΠΙΕΤΡΗΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ
✔️ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΙΣΘΟΣ ΜΟΝΟ ΣΤΟΝ Δ/ΝΤΑ ΣΥΜΒΟΥΛΟ
Σχετικά με το θέμα που έχει προκύψει με τον ΔΗΜΟΠΡΑΚΤΟ ο κ. Πρωτοπαπάς αναφέρθηκε στην σύσταση του Δημόπρακτου Υπενθυμίζοντας την τότε στάση των Σταυρέλη και Β. Ταγαρά αναφέροντας ότι και οι δύο δεν ήταν θετική με τον Νίκο Σταυρέλη να απέχει τότε από την ψηφοφορία και τον Β. Ταγαρά να μην ψηφίζει θετικά.
Αναφέρθηκε σε ότι είχε πει σχετικά με το θέμα ο κ. Στυαρέλης περί ανίερων συμμαχιών και παράδοση του δήμου και της πόλης σε τρίτους και ότ αυτά δεν περνά
ΕΘεσε ο κ. Πρωτοπαπάς τα ερωτήματα προς τον Δήμαρχο Ποιες είναι αυτές οι υπόγειες διαδρομές που κρύβονται στον ΔΗΜΟΠΡΑΚΤΟ , ποιοι είναι αυτοί με ονοματεπώνυμο. Δεν μπήκε στην ουσία μίλησε χωρίς κανένα στοιχείο.
Για τον κ. Ταγαρά ανέφερε ότι παρά του ότι δεν είχε ψηφίσει θετικά για την σύσταση του ΔΗΜΟΠΡΑΚΤΟΥ τώρα ζητά και μισθό. Κανένας μισθός ανέφερε ο κ. Πρωτοπαπάς πλην του Διευθύντος συμβούλου.
Σχετικά με την τοποθέτηση του κ. Πιέτρη ότι εκπροσωπεί το 52% ο κ. Πρωτοπαπάς έκανε σαφές και ξεκάθαρο Εμείς σαν ΠΡΑΣΙΝΗ ΠΟΛΗ δεν έχουμε εξουσιοδοτήσει τον κ. Πιέτρη και δεν εκπροσωπούμαστε στον ΔΗΜΟΠΡΑΚΤΟ Είναι αυθαίρετη δήλωση του κ. Πιέτρη και δεν θέλουμε να μας εκπροσωπεί και πουθενά.
👉ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΆ ΣΤΑΥΡΕΛΗ: ΑΜΙΓΩΣ ΑΛΛΑΖΟΝΙΚΗ
Αμιγώς Αλαζονική χαρακτήρισε την συμπεριφορά του Δημάρχου κ. Σταυρέλη σε όσα έγιναν με τον ΔΗΜΟΠΡΑΚΤΟ και χρησιμοποίησε μια προσφιλή έκφραση του κ. Σταυρέλη ότι δεν περιποιεί τιμή για τον πρώτο πολίτη του δήμου μας να εκφράζεται εναντίον των άλλων δυο δημάρχων που αναγκαστικά θα συνεργαστούν να λέγονται τέτοιες εκφράσεις και απρεπή χαρακτήρισε την συμπεριφορά έναντι δημοσιογράφων.
Εκφράσεις όπως ανέφερε ο κ. Σταυρέλης εντός του δημοτικού συμβουλίου του δεν θα μας υποδείξει η κ. Βασιλικούλα τι θα κάνουμε Επίσης στο ραδιόφωνο σε συνέντευξη είχε αναφέρει ο κ. Δήμαρχος από πού ήρθε αυτή η ΠΡΑΣΙΝΗ ΠΟΛΉ. Δεν μπορεί να λέγονται αυτά στον δημόσιο διάλογο και μας οφείλει μια συγνώμη Ειδάλλως ο δημόσιος διάλογος θα μετατραπεί σε ροντέο
Κορινθιακή Ημέρα
- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog