Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Δ. Πρωτοπαπάς: Η αύξηση των δημοτικών τελών έχει όνομα Νίκος Σταυρέλης

- Advertisement -
  • Με ουσιαστικές παρατηρήσεις σε σοβαρά ζητήματα του Δήμου Κορινθίων η σημερινή συνέντευξη του Δημ. Πρωτοπαπά επικεφαλής της Πράσινης Πόλης με παρατηρήσεις που επιδέχονται παρερμηνίες.
Μίλησε ότι ναι μεν υπάρχουν θετικές αποφάσεις από την πλευρά της δημοτικής αρχής όπως η μείωση των δημοτικών τελών για κοιμητήρια κοινόχρηστους χώρους και για τα άτομα με νεοπλασίες.
Ανέφερε ότι συμψήφισε την μείωση των τελών για τα άτομα με νεοπλασία με το θέμα της αύξησης των δημοτικών τελών κάτι που όπως είπε από την παράταξη του έγινε διακριτό στο δημοτικό συμβούλιο. Ψηφίσαμε θετικά τόνισε την μείωση αλλά σε ότι αφορά τις αυξήσεις για τα απορρίμματα και τον φωτισμό είπαμε όχι στο τεράστιο χαράτσι που ανα οικογένεια είναι στα 100 ευρώ και του χρόνου ενδεχομένως να φτάσει στα 200 ευρώ!!
Οι αυξήσεις ποσοστιαία είναι 30% στην πόλη της Κορίνθου Χιλιομόδι Αγιονόρι Σοφικό Αγγελόκαστρο 60% , περιοχές που ο κ. Σταυρέλης πήρε σχεδόν 48% Επίσης στον παραλιακό τομέα 75% Άσσο Λέχαιο και Περιγιάλι
Σε ερώτηση τι μέτρα θα λάβει ώστε να ελαφρύνει τον κόσμο αποδείχθηκε ότι δεν ήταν έτοιμος και προεκλογικά δεν μίλησε για αυξήσεις για ευνόητους λόγους.
Ο έμπειρος Σταυρέλης δεν είχε κανένα σχέδιο αναρωτιόμαστε είπε κ. Πρωτοπαπάς
Η αύξηση έχει ονοματεπώνυμο και είναι Νίκος Σταυρέλης είπε χαρακτηριστικά ο κ. Πρωτοπαπάς
Η πρόταση της Πράσινης Πόλης ήταν να γίνει ένα ειδικό συμβούλιο με όλες τις προτάσεις ώστε να ελαφρύνουμε τον κόσμο από αυτό το βάρος και θα υποχρεωθεί ο κ. Σταυρέλης μέσα στο εξάμηνο να το πάρει
Κορινθιακή Ημέρα
- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog