Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Δεν υπάρχει αιμομιξία λέει ο δικηγόρος του 45χρονου πατέρα της οικογένειας των «παλαιοχριστιανών»

- Advertisement -
  • Έξω από το γραφείο του Εισαγγελέα Κορίνθου βρέθηκε το korinthia24.gr

Mε την συνοδεία αστυνομικών προσήλθε ενώπιον του Εισαγγελέα Κορίνθου, ο 45χρονος πατέρας της οικογένειας των Παλαιοχριστιανών.

Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζει είναι η απείθεια προς τις αρχές και της μη συμμόρφωσης στον νόμο περί της υποχρεωτικότητας της φοίτησης των παιδιών του στο σχολείο.

Το korinthia24 μίλησε με τον δικηγόρο του Μ.Κ. Aνδρέα Θεοδωρόπουλο έξω από τη πόρτα του εισαγγελέα. ο οποίος και ξεκαθάρισε τις φήμες που ακούγονται και έχουν γραφτεί στον τύπο.

Τα δύο από 6 παιδιά του Μ.Κ. είναι από τον πρώτο του γάμο και η κόρη του δεν είναι έγκυος από τον πατέρα αλλά από άλλον άνδρα.

Απέκλεισε δηλαδή την αιμομιξία και έδωσε τέλος στην συκοφάντηση του πελάτη του.

- Advertisement -

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. ΑντρεαςΛεκκαςΟυαλλια🏆🏆Αυτόν πρέπει να τον πάρει αυτός ο Τουρκος ο παραγωγός του Survivor στο Άγιο Δομήνικο σαν τον Ροναλτινιο 😜Δεν τα μάθατε ??Ο Αντζουμ θα πάρει στο Τούρκικο Survivor τον θρυλικό Ροναλτινιο να παίζει και ποδοβόλεϊ στο Δομήνικο 😜😜Γιατί βρε Χαρά βγαλατε τα άρθρα με το Survivor που βάζατε παλιότερα 😃😃Όχι για μένα φυσικα εγώ τέτοια δεν βλέπω προγράμματα ότι πιάνω στο Ίντερνετ 😃Παντως Survivor θα έχει και σημερις στην Λεωφόρο μεταξύ της δεύτερης και τεταρτης ομάδας την Ελλάδας !!Λες να έχουμε τίποτα ντόρτια πάλι στον Κέρβερο !!Αντε γεια μας

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog