Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

To loutrakiblog στο συλλαλητήριο των αγροτών στην Αθήνα (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

- Advertisement -
  • Αγρότες: Σε εξέλιξη το συλλαλητήριο στο Σύνταγμα

Πάνω από έξι χιλιάδες αγρότες δίνουν το παρών στο μεγάλο συλλαλητήριο, ενώ  περισσότερα από 200 τρακτέρ, αγροτικά οχήματα και πούλμαν κατέφθασαν στην Αθήνα.

«Χωρίς εμάς τί θα φας;» και «no farmers, no food, no future» τα βασικά τους συνθήματα

Οι Έλληνες αγρότες, μετά από περίπου ένα μήνα στα μπλόκα, όπως και οι συνάδελφοί τους σε πολλές ευρωπαϊκές πρωτεύουσες επέλεξαν να κορυφώσουν τις κινητοποιήσεις τους στο κέντρο της Αθήνας. Συνολικά τα τρακτέρ και τα αγροτικά οχήματα που έφτασαν στην Αθήνα ξεπερνούν τα 200, ενώ σύμφωνα με τις εκτιμήσεις της αστυνομίας, περίπου στις 6.30 το απόγευμα πάνω από 6.000 αγρότες έδιναν το παρών στο συλλαλητήριο. Σύμφωνα με τον σχεδιασμό οι αγρότες θα παραμείνουν στο Σύνταγμα έως αύριο το πρωί, οπότε και θα αρχίσουν να αποχωρούν τμηματικά και συντεταγμένα, όπως ήταν και η προσέλευσή τους στην Αθήνα.

Ξεχωριστή είναι η παρουσία των Θεσσαλών αγροτών που ζητούν ολοκληρωμένο σχέδιο υποδομών και αντιπλημμυρικής εργασίας, μετά τον Daniel. Σημειώνεται, ότι στο υπόμνημα των αγροτών με τα αιτήματά τους, υπήρχε χωριστό παράρτημα που αφορούσε τους Θεσσαλούς και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν μετά τη θεομηνία, τα οποία μένει να συζητηθούν σε εύλογο χρονικό διάστημα.

 

Το συλλαλητήριο, πραγματοποιείται συντεταγμένα και σε απόλυτη συνεννόηση με την αστυνομία, προκειμένου να περιορισθούν όσο γίνεται οι συνέπειες στη λειτουργία της πόλη

Σε μια σύντομη συνομιλία που είχαμε μαζί τους μας δήλωσαν ότι ακόμα και αν γίνουν δεκτά τα αιτήματά τους, ανησυχούν για το μέλλον, ενώ δηλώνουν απελπισμένοι! Για τη συνέχιση του αγώνα τους, περιμένουν να δουν πως θα εξελιχθούν τα πράγματα.

 

- Advertisement -

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. “Χωρίς εμάς, τι θα φας?!” Μα θέλει και ερώτημα, ρε παιδιά? Σουβλάκια και πίτσες, φυσικά!! Έτσι λοιπόν, αλλά και εις κατ’ αυτόν τον τρόπο, θα καταστούμε και θα γίνουμε, όλες και όλοι (αναγκαστικά), μόνιμοι κρεατοφάγοι και καρνίβοροι, με τραγική συνέπεια την ολοένα και αλματώδη, αλλά και καλπάζουσα αύξηση, των καρκίνων του παχέος εντέρου (λογικά), και “άντε γειά”, μετά! Τι ωραία, τι καλά, όλα ΔΕΝ είναι ανθηρά! Τασος

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog