Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024

Νανόπουλος: Σκάνδαλο; Προκρίθηκε εταιρεία με έκπτωση 1% για έργο 600.000 ευρώ

- Advertisement -

Απίστευτα και όμως αληθινά τα όσα συμβαίνουν στην Κόρινθο! Μόλις 50 ημερών η δημοτική αρχή και έγινε θέμα εκτός των διοικητικών της ορίων!

 

600.000 ευρώ το έργο που θα αναλάβει η ανάδοχος εταιρεία από το δήμο Κορινθίων και αφορά στην κατασκευή των πεζοδρομίων από τον προαστιακό μέχρι την πόλη της Κορίνθου, όπως ακούσαμε.

 

Οκτώ (8) εταιρείες κατέθεσαν τις προσφορές τους στην Επιτροπή διαγωνισμών του δήμου Κορινθίων.

Η πρώτη με έκπτωση 27,41%,

η δεύτερη με έκπτωση 20,30%,

η τρίτη με έκπτωση 17,29%,

η τέταρτη με έκπτωση 8,68%

η πέμπτη με έκπτωση 8,30%

η έκτη με έκπτωση 8,02%

η έβδομη με έκπτωση 6,35%

η όγδοη με εκπτωση 1,00%.

 

Ο Βασίλης Νανόπουλος προχώρησε σε αποκαλύψεις το πρωί σε Συνέντευξη Τύπου

 

«Δύο παραδείγματα, το ένα με τα 57,000 ευρώ για τα λάστιχα και την ”μεθόδευση” που γίνεται για να πληρωθεί η προμηθεύτρια και  το άλλο για την πρόκριση της lECHΙ GROUP IKE (συμφερόντων συνεργατών του κ. Κακογιάννη), από την χθεσινή συνεδρίαση της Δημοτικής Επιτροπής με την χαμηλότερη έκπτωση απ’όσες κατατέθηκαν ,απορρίφθηκαν προσφορές με έκπτωση 27,41% και 20,30% για να πάρει το έργο των 600,000 ευρώ η LECH GROUP IKE με έκπτωση μόλις 1%! Σκάνδαλο; Σύμπτωση ,ίσως..

Αν η Lechi group δώσει το έργο στην πρώτη εταιρεία θα κερδίσει περίπου 180.000 ευρώ!!

 

-Σε ένα άλλο θέμα ,αυτό των προμηθειών για είδη καθαριότητας και εκεί διάφορες εξαιρέσεις, όχι ο Στριμενόπουλος, όχι η Χριστίνα Οικονόμου, όχι η Vitafarm, ένα μεγάλο κομμάτι όλων αυτό θα το πάρει το  Κοrinthian Palace Catering! Όλα αυτά θεωρώ ότι είναι διασφαλίσεις προεκλογικές ίσως, όλα αυτά θεωρώ δεν είναι προς το συμφέρον του δήμου αλλά προς το συμφέρον ορισμένων ημετέρων!», ανέφερε ο κ. Νανόπουλος

 

 

 

 

- Advertisement -

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog