Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Κύπελλο γυναικών LOCO: Προεγγραφές εισιτηρίων για το final-4 στο Λουτράκι

- Advertisement -
  • Η Ε.Ο.ΠΕ. και ο Δήμος Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων ανακοινώνουν ότι θα διατεθούν με την μέθοδο της προεγγραφής θέσεις εισόδου για το final-4 Κυπέλλου Ελλάδος Γυναικών LOCO που θα διεξαχθεί στο κλειστό γυμναστήριο «Γεώργιος Γαλανόπουλος» στο Λουτράκι το διάστημα 8-10 Μαρτίου, με τη συμμετοχή του Παναθηναϊκού, του Ολυμπιακού, της ΑΕΚ και του Άρη.
Όσοι επιθυμούν να παρακολουθήσουν τους αγώνες μπορούν να προεγγραφούν από την Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου έως και την Δευτέρα 4 Μαρτίου αυστηρά έως τις 15.00.
Οι τρόποι προεγγραφής είναι οι εξής:
Στο Δημοτικό Κτίριο Beau Rivage στο Λουτράκι (Ποσειδώνος & Ήρας 2) τις εργάσιμες ημέρες από τις 9 το πρωί μέχρι τις 3 το μεσημέρι (09.00-15.00).
Θα δηλώνεται το ονοματεπώνυμο και ο αριθμός αστυνομικής ταυτότητας και η ημέρα αγώνων. Οι γονείς μπορούν να δηλώσουν μόνο τα τέκνα τους.
Για την παραλαβή των εισιτηρίων μετά τον έλεγχο των καταστάσεων από την ΕΛ.ΑΣ. θα εκδοθεί νέα ανακοίνωση για την παραλαβή την ημέρα των αγώνων.
Η προεγγραφή και η παραλαβή του εισιτηρίου θα είναι ΑΥΣΤΗΡΑ προσωπική με μόνη εξαίρεση το ανήλικο τέκνο και πάντα με την επίδειξη της αστυνομικής ταυτότητας.
Τόσο για την παραλαβή όσο και για την είσοδο στο γήπεδο είναι αναγκαία η επίδειξη της αστυνομικής ταυτότητας ακόμη και για ανήλικα άνω των 12 (ο νόμος ορίζει υποχρεωτική έκδοση ταυτότητας) και σε περίπτωση που δεν έχουν ο αριθμός Α.Μ.Κ.Α. ο οποίος για την παραλαβή θα πρέπει να επιδεικνύεται και μόνο εφόσον πρόκειται για τέκνο κατόχου εισιτηρίου εισόδου.
🏐 Το πρόγραμμα των αγώνων
🏅ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΙ
Παρασκευή 8 Μαρτίου 2024
Γυμναστήριο «Γεώργιος Γαλανόπουλος» Λουτράκι, 17.00 (ERTSPORTS): Α.Σ. Άρης – Α.Ε.Κ.
Γυμναστήριο «Γεώργιος Γαλανόπουλος» Λουτράκι, 20.00 (ΕΡΤ-3): Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. – Παναθηναϊκός Α.Ο.
🎖ΤΕΛΙΚΟΣ
Κυριακή 10 Μαρτίου 2024
Γυμναστήριο «Γεώργιος Γαλανόπουλος» Λουτράκι, 20.15 (ΕΡΤ-3): Νικητής Α.Σ. Άρης – Α.Ε.Κ. / Νικητής Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. – Παναθηναϊκός Α.Ο.
- Advertisement -

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΑντρεαςΛεκκαςΟυαλλια 🏆🏆Καλή επιτυχία σε μια ακόμη μεγάλη διοργάνωση του Δήμου !!Final 4 είναι μεγάλη διοργάνωση σε ότι άθλημα αν είναι ,ανδρών ,γυναικών !!Οπως βλεπουμε οι 4 ομάδες φιναλίστ είναι Ολυμπιακός ,Παναθηναϊκός ΑΕΚ ,εδώ έχουμε τον ΑΡΗ !!Η 4τη ομάδα της Ελλάδας δεν θα έχει καλή γυναικεία ομάδα βόλεϊ για αυτο απουσιάζουν από το Final 4 !!Αντε γεια μας

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog