Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Λουτράκι: Ο Α.Ο. Ποσειδών έκοψε την πίτα του (ΦΩΤΟ)

- Advertisement -
  • Ο Αθλητικός Όμιλος ΠΟΣΕΙΔΩΝ Λουτρακίου, πραγματοποίησε το μεσημέρι της Κυριακής 25 Φεβρουαρίου 2024 στο Κλειστό Δημοτικό Γυμναστήριο «Γ. Γαλανόπουλος», την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του.

 

Παράλληλα βράβευσε αθλήτριες και αθλητές των τμημάτων του για το ήθος και την αγωνιστικότητα που επέδειξαν τη χρονιά που πέρασε.

 

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγ. Θεοδώρων Γεώργιος Γκιώνης, η Αντιπεριφερειάρχης Πολιτισμού Περιφέρειας Πελοποννήσου Αθηνά Κόρκα – Κώνστα, ο Περιφερειακός Σύμβουλος Πελοποννήσου Γεώργιος Πετρίτσης, ο Αντιδήμαρχος Διοικητικών & Οικονομικών Υπηρεσιών Αναστάσιος Σακελλαρίου, ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας & Περιβάλλοντος Αθανάσιος Μουζάκης, ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής & Αθλητισμού Αθανάσιος Παπαθανασίου, η Επικεφαλής του Συνδυασμού «ΔΥΝΑΜΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ» στο Δημοτικό Συμβούλιο Μαρία Πρωτοπαππά, το Μέλος του Δημοτικού Συμβουλίου με το συνδυασμό ΔΥΝΑΜΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ Αργύρης Μέξιας, το Μέλος του Δημοτικού Συμβουλίου με το συνδυασμό ΔΥΝΑΜΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ Σωτήρης Κουφογιάννης, ο Επικεφαλής Συνδυασμού «ΕΠΙΛΟΓΗ ΕΥΘΥΝΗΣ» στο Δημοτικό Συμβούλιο Κωνσταντίνος Ζερβός, πλήθος γονέων, μελών, αθλητριών και αθλητών του συλλόγου.

 

Φυσικά, σύσσωμο στην κοπή της πίτας και το ΔΣ του συλλόγου, με τον πρόεδρο Δημήτριο Σακελλάρη στην ομιλία του να ευχαριστεί τους γονείς που εμπιστεύονται τα παιδιά τους στο σύλλογο, φέρνοντάς τα στους αθλητικούς χώρους, ευχόμενος παράλληλα καλή, δημιουργική χρονιά με ούριο άνεμο, γεμάτη υγεία και επιτυχίες.

 

- Advertisement -

7 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ακριβώς δίπλα ήταν και η εκδήλωση του,εκπληκτικού,και της ομάδας της Περαχωρας, προφανώς τους,έχετε γραμμένους θα ερθει όμως η σειρά,σας.

  2. Κυρία Πρωτοπαππα διπλα στο κέντρο,πιετρις ήταν και μια,εκδήλωση της,περαχωρας προφανώς την γράψατε στα,παλιά,σας,τα,παπουτσια,όπως και άλλοι δήθεν διάσημοι του κυρίου Γκιωνη.

  3. Ήταν εκδήλωση του εκπολιτιστικου χορευτικού και της ομάδαρας της ΠΕΡΑΧΩΡΑΣ αλλά προφανώς μόνο το Λουτράκι και οι άγιοι Θεόδωροι είναι οι εκλεκτοί ορισμένων και μη εξαιρετεων του Λουτρακίου.

  4. ΑντρεαςΛεκκαςΟυαλλια🏆🏆Κατα αρχας ωραία η πίτα σοκολατίνα !!Εμενα προσωπικα μου αρέσει η παραδοσιακή με το καρυδάκι το τριμμένο από πάνω Αντε και αυτή με την ζάχαρη άχνη !!Σαν παλιός ζαχαροπλάστης σας το λέω !!Δεν χρειαζετε να γκρινιαζουμε παιδιά για το ποιοι πάνε σε κοπές πίτας !!Αν δεν κάνω μεγαλος λάθος η εκδήλωση του ΑΟΠ ήταν περίπου την ίδια ώρα !!Και από ότι πάλι είδα από αναρτήσεις φίλων είχε κόσμο και καλά περασαν !!Καλο θα ήταν να είχαν πάει και λίγο περισσότεροι δημοτικοί σύμβουλοι και στην εκδήλωση του ΑΟΠ !!Τωρα από αρχηγούς αντιπολιτεύσεις ο Ζερβος έπρεπε να πάει !!το φλουρί μάθαμε ποιος το κέρδισε

  5. Εσύ Ανδρέα κρατα τα,σχόλια για εσένα,η εκδήλωση της περαχωρας είχε δηλωθεί εδώ κσι έναν μήνα και εφόσον δεν ήσουν παρών μάλλον δεν πρέπει να σχολιάζεις.

  6. ΑντρεαςΛεκκαςΟυαλλια 🏆🏆ουτε στου Ποσειδωνα ουτε στου ΑΟΠ την πίτα γίνονταν να είμαι αδερφε !!Οτι είδα και από τις δυο εκδηλώσεις από διαδύκτιο και φίλους σε αναρτήσεις !!Τωρα εσένα τι σε χάλασε που είπα ?Γιια την σοκολατίνα την πίτα ?Που είπα ότι το είχαν βάλει την ίδια περίπου ώρα και τα δυο σωματεία ?Που είπα ότι έπρεπε να πάνε περισοτεροι δημοτικοί σύμβουλοι ?Η επειδη απλός σχολίασα !!Αν θες μου εξηγείς αλλά μαλλον επειδη σχολίασα !!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog