Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Λουτράκι: Mια γεύση… για το τι θα συμβεί στο φετινό καρναβάλι (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

- Advertisement -

H αλήθεια είναι ότι τέτοια συνέντευξη Τύπου δεν έχει ξαναγίνει! Ο Δήμαρχος Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγίων Θεοώρων κ. Γιώργος Γκιώνης, μαζί με την αντιδήμαρχο Πολιτισμού κ. Θεώνη Μαυροματίδου, έδωσαν συνεντευξη Τύπου σήμερα το μεσημέρι στο δημαρχείο Λουτρακίου.

Παρόντες ήταν οι  αντιδήμαρχοι κ.κ Τάσος Σακελλαρίου, Θοδωρής Πέτρου, Σάκης Παπαθανασίου, Θανάσης Μουζάκης, Μιχάλης Κανάκης, οι τοπικοί σύμβουλοι κ. Χρυσούλα Παππά, κ. Σάκης Γκιόκας και πολλά μέλη της οργανωτικής επιτροπής του καρναβαλιού.

Η αίθουσα  ήταν στολισμένη σε καρναβαλικό κλίμα και  4 μασκότ πείραζαν τους παρευρισκόμενους και χόρευαν στους ρυθμούς της μουσικής.

Αφού μίλησε ο Δήμαρχος κ. Γκιώνης, κηρύσσοντας επίσημα την έναρξη των καρναβαλικών  εκδηλώσεων, με αποκορύφωμα την παρέλαση των αρμάτων και των καρναβαλιστών την τελευταία Κυριακή των Αποκρεών, όπου αναμένεται μεγάλος όγκος επισκεπτών για μια ακόμα φορά στο Λουτράκι, ζήτησε από ολο τον κόσμο να «φορέσει το χαμόγελό του» και να περάσει όμορφα στις εκδηλώσεις που πραγματοποιούνται από άκρη σε άκρη σε όλο το δήμο!

Και εκεί που η συνέντευξη Τύπου λάμβανε τέλος “μπούκαρε” η Φιλαρμονική Ορχήστρα μας, κάνοντας την αίθουσα άνω κάτω, με μουσικές, με χορούς και πολύ κέφι, ξεσηκώνοντας όσους ήταν εκεί, παρασύροντάς τους στο χορό!

 

Μάλιστα ένα μέλος της Φιλαρμονικής, μιμήθηκε το Δήμαρχο! Ο κ. Γκιώνης του είπε «καθήστε κ. Δήμαρχε στη θέση σας!» Εκείνος έβγαλε λόγο σατιρίζοντας το δήμαρχος, προκαλώντας πολύ γέλιο σε όλους, ακόμα και στον ίδιο τον κ. Γκιώνη !

Το τι ακολούθησε, μπορείτε να το δείτε στο παρακάτω video:

 

 

- Advertisement -

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΑντρεαςΛεκκαςΟυαλλια🏆🏆Φυσικα το φετινο καρναβαλι θα έχει μεγάλη επιτυχία αφού εκτός όλα τα αλλά θα είναι παρών και. Αντρεας από την κατακόκκινη Ουαλλια 🦸🏻‍♂️🎭Αυτο θα είναι το δεύτερο καρναβάλι που θα παρά βρεθώ από τότε που εφυγα για εξωτερικό !!Το προηγούμενο ήταν πριν 12 -13 χρόνια περίπου !!Συνηθως χειμώνα κατεβαινω Λουτρακι τελος Νοέμβρη αρχές Δεκέμβρη και για αυτο το αναφερω !!Το καρναβάλι και γενικά οι Αποκριες μου άρεσαν πάντα και ντυνόμουν και μασκαράς ,και τότε στα νειατα του Αντρικού δεν ήταν οργανωμένα τα καρναβαλικά όπως γίνετε τώρα 🎭🎭αλλά αυτο δεν σταμάταγε τον κόσμο και χορούς της φωτιάς να κάνει στις γειτονιές και καρναβάλι στην πλατεία και μασκέ πάρτυ τότε στα μπάρ στις ντίσκο ,το γυμνάσιο και λυκειο στην Τροπικανα αποκριάτικους χορούς ,ωραία πράγματα !Το πολύ οργανωμένο μερικές φορές γίνετε και βαρετό !ΥΓ Δεν θα σας πω τι θα ντυθώ παντως 🎭

  2. Καλη σας ημερα, ολη την ημερα, αλλα και καλη σας εβδομαδα, ολη την εβδομαδα, Χαρουλα & Μιχαλη!! Αληθεια – και για οσον αφορα την φετινη περιοδο των αποκρεων – εσεις τι σκοπευετε η και τι σκεφτεστε, να “ντυθειτε”, ουτως ωστε ετσι, και να μεταμφεστειτε και να μασκαρευτειτε, τελικα?!! Εγω παντως (“με τη μιαν”, αλλα και διχως δευτεραν σκεψη), απεφανθει: “Μητσοτακης”, φυσικα!! Τασος

  3. Ειδικά, πάντως, φέτος (και για όσον αφορά στο καρναβάλι), αναμένεται εις το να “φορεθεί” πάρα μα πάρα πολύ, ο Μητσοτάκης. Τασος

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog