Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Συνάντηση Δημάρχου Λουτρακίου& Αντιπεριφερειαρχών Παιδείας, Αθλητισμού και Πολιτισμού

- Advertisement -
  • Συνάντηση εργασίας μεταξύ του Δημάρχου Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγίων Θεοδώρων και Αντιπεριφερειαρχών Παιδείας, Αθλητισμού και Πολιτισμού πραγματοποιήθηκε.

Συζητήθηκαν θέματα έλλειψης σχολικών κτηρίων, βελτίωσης αθλητικών υποδομών και υλοποίησης πολιτιστικών έργων και δράσεων.

Συνάντηση εργασίας για ζητήματα που αφορούν σε έργα και δράσεις πολιτισμού, αθλητισμού και παιδείας του Δήμου Λουτρακίου – Περαχώρας- Αγίων Θεοδώρων πραγματοποίησαν ο Δήμαρχος Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων κ. Γιωργος Γκιωνης, η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού, Παιδείας & Δια Βίου Μάθησης κ. Θεώνη Μαυροματιδου και ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού & Κοινωνικής Πολιτικής κ. Αθανάσιος Παπαθανασίου Σακης Παπαθανασιου με τον Αντιπεριφερειάρχη Παιδείας, Δια βίου Μάθησης & Αθλητισμού κ. Βασίλειο Σιδέρη Βασίλης Γ. Σιδέρης, παρουσία του Αντιπεριφερειάρχη Κορινθίας κ. Αναστάσιου Γκιολή Αναστάσιος Γκιολής και της Αντιπεριφερειάρχη Πολιτισμού κ. Αθηνάς Κόρκα Athena Korka-Konsta, την Δευτέρα 4 Μαρτίου 2024 στο Διοικητήριο της Περιφερειακής Ενότητας Κορινθίας.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης εργασίας συζητήθηκαν οι ελλείψεις που αντιμετωπίζουν τα σχολικά κτήρια και οι προτεινόμενες παρεμβάσεις, οι ανάγκες για βελτίωση και εκσυγχρονισμό των αθλητικών υποδομών, αλλά και η υλοποίηση έργων και δράσεων πολιτισμού.

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog