Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Ακούστε live την ραδιοφωνική εκπομπή του Super FM «Με Σοφία και Χαρά»

- Advertisement -

Στις 11.00 ακριβώς!

Καθημερινά η Σοφία Μπαλή και η Χαρά Βαραβέρη σχολιάζουν την επικαιρότητα. Με χιούμορ, σάτιρα και καλή διάθεση στηλιτεύουν τα κακώς κείμενα και αναδεικνύουν τα καλά!

Πατήστε για να ακούσετε ζωντανά την εκπομπή ΕΔΩ

- Advertisement -

6 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Να ευχηθω ετσι ολοψυχως, θερμα και απο καρδιας, χρονια πολλα & καλά, τοσο στην αξιοτιμη κυρια Σοφια, οσο και στην αξιοτιμη κυρια Χαρα (το “πηγα” αυτο, κατα αλφαβητικη, σειρα!), ακομη στις αξιοτιμες συναναγνωστριες του LB, αλλα και ακροατριες του Super fm 104,1, στις αξιοτιμες επισης, συζυγο μου, μαμα μου και αδερφη μου, οπως βεβαιως, και σε ολες τις κυριες, του κοσμου ολου! Λογω της ημερας!! Της σημερινης, δηλαδη, εορτης της γυναικας!! Τασος

  2. Χαρουλα, καλη σου ημερα, ολη την ημερα, αλλα και καλη σου εβδομαδα, ολη την εβδομαδα (μας “ξεφυγε” μονο ο… μηνας, προκειμενου και να τριτωσει, το καλο)!! Στο προκειμενο μας τωρα, λοιπον! Που λες Χαρα, σε ακουσα προχθες “ζωντανα” και live, στην ραδιοφωνικη εκπομπη σου να αναφερεις και να ισχυριζεσαι, πως ο,τι θα σου αρεσε παντα να περνας τις διακοπες σου και μαζι και να ξεκουραζεσαι, σε ενα καλο ξενοδοχειο! Μαζι σου!!! Θα σου ελεγα μαλιστα, πως ο,τι συμφωνω σε αυτο το οποιο λες, ΑΠΟΛΥΤΩΣ! Εν ειδει παραδειγματος, θα σου πω και αυτο: Οταν καποτε ειμασταν (τοσο εγω, οσο και ο αδερφος μου και η αδερφη μου), μικρα παιδια, ειτε κατα τις περιοδους των αργιων των Χριστουγγενων & του Πασχα, ειτε (κυριως), κατα την περιοδο των τριμηνων μας διακοπων, του καλοκαιριου, συνηθηζαμε (οχι παντα), να πηγαινουμε για διακοπες στο εξοχικο (οχι το γηπεδο “Γεωργιος Καρα’ι’σκακης), αλλα το σπιτικο! Πιτσιρικας οντας εγω, ακουγα χαρακτηριστικα την μητερα μου, να μας λεει τοτε, ετσι με ενα στυλ και υφος, παραπονουμενιαρικο: “Απο σπιτι σε… σπιτι!! Ωραια λοιπον, ηρθαμε στο εξοχικο μας σπιτι, σιγα που εγω θα ξεκουραστω, εδω”!! “Γιατι το λες αυτο βρε μαμα”(?), την ρωτουσα – με μια σχετικη αφελεια – τοτε, εγω! “Γιατι παιδακι μου αθωο, γλυκο και τρυφερο, εσεις οι τρεις σας (εννουσε εμενα και τα αδερφια μου), θα κανετε τις διακοπουλες σας και θα ξεκουραστειτε, ομως τοσο η καημενη η μαμα σας εγω, αλλα και ο (επισης καημενος), ο μπαμπας σας αυτος, ουτε κατα διανοια προβλεπεται να ξεκουραστουμε, αλλα ουτε ομως και αναμενεται (επ ουδενι) να κανουμε διακοπες στο εξοχικο μας σπιτι, εδω!! Εν κατακλειδι, καθως και για μαθαινεις μικρε μου γιε, οι μαγικες αυτες λεξουλες “ξεκουραση” & “διακοπες”, σημαινουν, αλλα και συνεπαγονται & συνιστουν, την εξισου μαγικη λεξουλα “ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ” και δη (εν προκειμενω), “ΚΑΛΟ & ΣΟΒΑΡΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ” – να πας δηλαδη, εστω και για μερικες μερουλες το χρονο σε αυτο, (ει δυνατον, συν μαζι ΚΑΙ με το φαγητο!), ουτως ωστε να στα κανουνε… οι αλλοι και να τα βρισκεις και τα παντα ολα ΕΤΟΙΜΑ, “ΣΤΡΩΜΕΝΑ”, ΣΥΓΥΡΙΣΜΕΝΑ, ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΜΕΝΑ, ΜΑΓΕΙΡΕΜΕΝΑ, ΠΛΥΜΕΝΑ και βεβαιως, και στην ΩΡΑ ΤΟΥΣ, παιδακι μου ομορφο, αθωο, καλο, γλυκο και τρυφερο”!!

  3. Το μοτο της Xαρουλας, ειναι: “Βγειτε, χαρειτε, διασκεδαστε, ξεφαντωστε, γλεντηστε, γιατι δευτερη ζωη, δεν εχει”!! Και ομως, ΕΧΕΙ και ΠΑΡΑΕΧΕΙ, Χαρα!! Ποια? Μα, τη… Ζωη (ζΩΑΡΑ) Κωνσταντοπουλου, φυσικα!!!

  4. Χαρουλα, καπνιζεις?! Δεν το πιστευω!! Αμεσως, να το κοψεις!! “Μαχαιρι”!! Καταρχας κανεις κακο (πρωτα και κυρια), στην υγεια σου, εν συνεχεια στην (παντα ωραια, ομορφη & γοητευτικη), εξωτερικη εμφανιση & εικονα σου, αλλα και βεβαιως – μερες που ζουμε – και στη τσεπη σου!!! Εγω να φανταστεις – και για ολους αυτους τους λογους – δεν το εχω βαλει ΠΟΤΕ μα ΠΟΤΕ το τσιγαρο, στο στομα μου, και ουτε και προκειται, να το βαλω!!

  5. Πως να διασκεδασουμε, ξεφαντωσουμε, γλεντησουμε, “μεθυσουμε”, αλλα και να το ριξουμε και λιγακι εξω, μπας και καταφερουμε & μπορεσουμε ετσι, και να χαρουμε – εν γενει – και λιγακι και αυτη τη ζωουλα μας, βρε Χαρα? Μια κουβεντα, ειναι αυτη!! Λες να μας το επιτρεπει κατι τετοιο η ακομη και να μας αφηνει, τουτος εδω ο Μητσοτακης, ο οποιος και μας εχει αδειασει τη τσεπουλα μας αυτος, και κανονικα και κυριολεκτικα?!!

  6. Ανάπαυλα & διακοπές λοιπόν, άρα και το μότο του Τάσου – εν προκειμένω – είναι ετούτα, τα δύο (2) “Ξ”: Ξεκούραση = Ξενοδοχείο! Τέλος!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog