Κυριακή, 12 Μαΐου, 2024

FINAL 4: Δρακόντεια μέτρα της Αστυνομίας στο Λουτράκι

Δρακόντεια τα μέτρα της Αστυνομίας, στο Λουτράκι για την αποφυγή επεισοδίων στον τελικό Κυπέλλου Ελλάδος στο Βόλει Γυναικών

- Advertisement -

Σήμερα ο μεγάλος τελικός του Κυπέλλου Ελλάδος στο βόλεϊ γυναικών

Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις βρίσκονται στο Λουτράκι, εν όψει του Τελικού Κυπέλλου Ελλάδος στο Βόλει Γυναικών που διεξάγεται σήμερα, ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ, στο Κλειστό Δημοτικό Γυμναστήριο «Γ.ΓΑΛΑΝΟΠΟΥΛΟΣ»

Την Παρασκευή 8 Μαρτίου,ημέρα διεξαγωγής των ημιτελικών (ΑΡΗΣ-ΑΕΚ και ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ) η Αστυνομία δεν επέτρεψε την είσοδο κάποιων φιλάθλων στο γήπεδο, ενώ κάποιοι φίλαθλοι της ΑΕΚ που έβριζαν την αποστολή του Ολυμπιακού όταν κατέφθασε στο γήπεδο, απομακρύνθηκαν επίσης.

Μάλιστα σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ την Παρασκευή σε παρακείμενο χώρο βρέθηκαν αυτοσχέδιος εκρηκτικός μηχανισμός και στυλιάρια κρυμμένα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ

Σε ελέγχους προέβη η ΕΛ.ΑΣ, στο πλαίσιο των μέτρων ασφαλείας για τη διεξαγωγή του 17ου Final Four του 25ου Κυπέλλου Ελλάδος βόλεϊ γυναικών, στο Λουτράκι.

Κατά την διάρκεια αυτών, εντοπίστηκαν δίπλα στο γήπεδο, δύο αυτοσχέδιοι εκρηκτικοί μηχανισμοί -αποτελούμενοι από πλαστικό μπουκάλι του 1.5lt βενζίνη- που είχαν προσκολλημένη με αυτοκόλλητη ταινία από μια αυτοσχέδια κροτίδα με φυτίλι.

Επίσης, σε παρακείμενο κάδο απορριμμάτων βρέθηκαν 22 ξύλινα στυλιάρια μήκους έως 1.40 μέτρων.

Κατόπιν αυτών, σε βάρος αγνώστων σχηματίστηκε δικογραφία για κατασκευή και κατοχή εκρηκτικών υλών και παράβαση του νόμου περί όπλων.

- Advertisement -

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΑντρεαςΛεκκαςΟυαλλια🏆🏆Δρακόντεια μέτρα είχε και στην Λαμία 😁😁Συνέλλαβαν όλους τους Αεκζηδες που είχαν ανεβεί στην ταράτσα 😁😁2024 και να βλεπουμε τα ματς από ταράτσες !!

  2. τελικά οι κοπέλες του ολυμπιακού τα κατάφεραν στο βόλλεϋ, διότι υπήρχε κόσμια ατμόσφαιρα και υποστήριξαν οι οπαδοί την ομάδα με σωστό τρόπο. Βεγγαλικά και τέτοια δεν χρειάζονται, δημιουργούν άσχημες εξελίξεις, αποπνυκτική ατμόσφαιρα και δεν βοηθούν κανέναν. Η βία είναι ό,τι χειρότερο και και βοηθάει ούτε τους παίκτες της ίδιας ομάδας. Με ωραίο τρόπο υποστήριξαν και οι φίλαθλοι την ομάδα στην έδρα της την περασμένη εβδομάδα φωνάζοντας νίκη τη μακάμπι μες στο εξοχικό και φύγαμε να παίξουμε μεγάλο τελικό. Και τελικά το θετικό αποτέλεσμα ήρθε. Αυτά βοηθούν την ομάδα, όχι οι ασχήμιες και οι ακρότητες.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog