Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024

Απόλυση Μπαρμπολούτσι από ΠΑΣ Κόρινθος-Έρχεται ο Φυντάνης στην θέση του.

Η βαριά ήττα με 4-1 από την Ελλάς Σύρου ήταν η αιτία του διαζυγίου μεταξύ «Μπάρτσας» και Αντριάν Μπαρμπολούτσι.

- Advertisement -

Η διοίκηση του ΠΑΣ Κόρινθος αντέδρασε γρήγορα και αφού έλυσε κοινή συναινέσει το συμβόλαιο με τον Αντριάν Μπαρμπολούτσι ,φέρνει τον Ηλία Φυντάνη στο τιμόνι της τεχνικής ηγεσίας ελπίζοντας σε αλλαγή κλίματος ενόψει του μεγάλου ντέρμπι του Σαββάτου με τον ισόβαθμο στην 1η θέση του 3ου ομίλου της Γ’εθνικής Παναργειακό.

Η ανακοίνωση της λύσης της συνεργασίας με Μπαρμπολούτσι

Ο ΠΑΣ Κόρινθος ανακοινώνει την λύση συνεργασίας – κοινή συναινέσει – με τον προπονητή Αντριάν Μπαρμπολούτσι .
Τον ευχαριστούμε για όλα όσα προσέφερε στην ομάδα μας μέχρι τώρα και του ευχόμαστε καλή συνέχεια στην καριέρα του.

Νέος προπονητής ο παλιός γνώριμος του Αλέξη Κούγια,Ηλίας Φυντάνης

Η ανακοίνωση της Διοίκησης για Φυντάνη

Ο ΠΑΣ Κόρινθος ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον Ηλία Φυντάνη.
Ο 61χρονος Καλαματιανός προπονητής θα αναλάβει άμεσα τα χρέη του για το κρίσιμο παιχνίδι με τον Παναργειακό το Σάββατο!
Ο Ηλίας Φυντάνης είναι επαγγελματίας προπονητής και κάτοχος UEFA PRO Coaching Licence .
Το βιογραφικό του πλούσιο με ομάδες όπως : Βύζας Μεγάρων, Πανηλειακός, Ηρακλής Ψαχνών, Παναχαϊκή , Ιαλυσός, Αστέρας Βλαχιώτη , Α.Ε.Λ. , Ασπρόπυργος και Ηρόδοτος. Coach σου ευχόμαστε καλή αρχή και μόνο επιτυχίες!
Στηρίζουμε το όνειρο !

Προϊστορία Κούγια και Φυντάνη

Εδώ αξίζει να αναφέρουμε ότι ο Αλέξης Κούγιας, πρόεδρος του ΠΑΣ Κόρινθος έχει συνεργαστεί στο παρελθόν πάμπολλες φορές με τον Ηλία Φυντάνη με όχι και τόσο καλό τέλος στην τελευταία τους συνεργασία. Συγκεκριμένα, ο Αλέξης Κούγιας όταν ήταν μεγαλομέτοχος στην ΑΕΛ(Λάρισα)είχε αποπέμψει τον Ηλία Φυντάνη για ύποπτο κοουτσάρισμα στους αγώνες με Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ.Ο Ηλίας Φυντάνης είχε απαντήσει με μακροσκελή ανακοίνωση που τόνιζε ότι ο ίδιος ήταν,είναι και θα είναι αρσενικός.

Σχετικά με την ανακοίνωση Ηλία Φυντάνη μπορείτε να δείτε εδώ

Η μάχη των μαχών με το Άργος

Το ζήτημα για τον ΠΑΣ Κόρινθο είναι να ηρεμήσει, να μαζέψει τα κομμάτια του από την βαριά ήττα από την Ελλάς Σύρου και να πάρει έστω με μισό μηδέν το μεγάλο ντέρμπι με τον Παναργειακό που έρχεται με «άγριες διαθέσεις» στο ΔΑΚ.

Η Κόρινθος έχει το υλικό για να πάρει αυτό το παιχνίδι, ο Ηλίας Φυντάνης είναι αποδεδειγμένα ένας μεγάλος και έμπειρος προπονητής, ενώ ο κόσμος θα δώσει βροντερό παρών στο στάδιο της Κορίνθου για να εμψυχώσει τους παίκτες ώστε να πάρουν την πολύτιμη νίκη που θα ξαναδώσει αέρα τριών πόντων στην κορυφή του 3ου ομίλου της Γ’Εθνικής.

Κυριακή(Σάββατο) κοντή γιορτή λοιπόν για την ομάδα της Μπάρτσας.

Mifi

- Advertisement -

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. O μπαρμπολουτσι εκανε μια ομαδα που δεν εβλεπε τον αντιπαλο ως ισος προς ισον, γιαυτο δεν επαιρνε αποτελεσματα. Αλλα θα πει κανεις, αλλο η Κορινθος, αλλο ο Ολυμπιακος που επαιξε παλικαρισια την προηγουμενη εβδομαδα, δεν διστασε σε κανενα σημειο του αγωνα, κοιταξε την Μακαμπι καταματα στα ματια και δεν φοβηθηκε σε κανενα σημειο του αγωνα. Επαιξε μεγαλη μπαλα, απλα ηταν λιγο ατυχος. Αυτο θα γινει και σημερα. Θα την κοιταξει στα ματια και θα παλεψει ηρωικα σαν ενας μοντερνος Καραισκακης. Οι μεγαλες ομαδες δεν φοβουνται κανεναν. Ο μεντιλιμπαρ το ειπε και το εννοει: ειμαστε η καλυτερη ομαδα της ευρωπης και το αποδειξαμε στην πανισχυρη εδρα μας που δεν βγαινε αλωβητος κανεις σε Ελλαδα και Ευρωπη. Τα ηθελε η Μακαμπι και εισπραξε το γκολακι της απο την ολυμπιακαρα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog