Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

ΛΟΥΤΡΑΚΙ: 30 χρόνια MANTAS GROUP. Μια συγκινητική επετειακή εκδήλωση (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

Την Κυριακή 10 Μαρτίου, στο κεντρικό ξενοδοχείο ΜΑΝΤΑΣ στο Λουτράκι, πραγματοποιήθηκε μια ξεχωριστή εκδήλωση

- Advertisement -

Μια εκδήλωση γεμάτη συγκίνηση, αναπόληση και όραμα για το μέλλον! Την Κυριακή 10 Μαρτίου 2024 και ώρα 18:30, μαζί με την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας, πραγματοποιήθηκε η επετειακή εκδήλωση στο Ξενοδοχείο Μαντάς με αφορμή τη συμπλήρωση 30 χρόνων του Ομίλου. Μια επέτειος, που συμβολίζει αντοχή, προσαρμοστικότητα και επιτυχία στη διάρκεια της πορείας του.

ΛΟΥΤΡΑΚΙ: 30 χρόνια «ΜΑΝΤΑΣ GROUP»

Ο Όμιλος

Ο Όμιλος ΜΑΝΤΑΣ συμπλήρωσε αισίως 30 χρόνια λειτουργίας! Με συνέπεια και ευθύνη! Ο Πρόεδρος του Ομίλου κ. Βασίλης Μαντάς προσκάλεσε φίλους να γιορτάσουν όλοι μαζί τα 30 χρόνια λειτουργίας του Ομίλου, που αριθμεί πλέον 4 ξενοδοχεία (τρία στο Λουτράκι και ένα στη Λίμνη Βουλιαγμένης) καθώς και το Πολυϊατρείο L-Medical (ένα στο Λουτράκι και ένα στην Αλμυρή) με γνώμονα την προσέλκυση τουριστών αφενός και αφετέρου την ανάδειξη εναλλακτικών μορφών τουρισμού, όπως ο ιατρικός!

Το όραμα

Σκοπός η ανάπτυξη και η ευημερία ολόκληρης της περιοχής εντός και εκτός ορίων του δήμου, αλλά και το άνοιγμα θέσεων εργασίας.Η αναβάθμιση μιας «δέσμης» τουριστικών αγαθών και υπηρεσιών. Η περαιτέρω ανάπτυξη του Ομίλου με κέντρο όμως τον άνθρωπο, όπως πάντα! Τον άνθρωπο-μέλος του Ομίλου, τον άνθρωπο-συνεργάτη, τον άνθρωπο-εργαζόμενο, τον άνθρωπο-επισκέπτη, τον άνθρωπο-συμπολίτη!

Το κοινωνικό πρόσωπο

Το ΜΑΝΤΑΣ group έχει πολλάκις επιδείξει το κοινωνικό του προφίλ! Βοηθώντας άπορους συμπολίτες μας, με σίτιση και διαμονή όποτε χρειάστηκε και όποτε ζητήθηκε! Ευχή και επιθυμία του αειμνήστου πατέρα του κ. Βασίλη Μαντά ήταν να μην πεινάσει άνθρωπος και φρόντισαν η επιθυμία του να γίνει πράξη!

Για 30 ολόκληρα χρόνια η εταιρεία βρίσκεται στο πλευρό της ελληνικής οικογένειας, στηρίζοντας την τοπική κοινωνία και την τοπική οικονομία. Αυτό έκανε και αυτό συνεχίζει να κάνει με ακόμα μεγαλύτερο ζήλο κρλινοντας την ανάγκη για κοινωνική αλληλεγγύη και προσφορά

Δίνοντας βάση, όπως διαχρονικά κάνει, στις αξίες της αλληλεγγύης, του σεβασμού και της αγάπης για τον συνάνθρωπο, ο Ομιλος ΜΑΝΤΑΣ βρέθηκε άμεσα στην πρώτη γραμμή της προσφοράς στηρίζοντας το έργο τoυ σε δύο βασικούς πυλώνες: την υγεία και την κοινωνία. Οι ενέργειές του φανερώνουν μία λογική βαθιά ριζωμένη στην υπόσταση της εταιρείας.

Xιλιάδες διαγνωστικά ιατρικά tests έχουν πραγματοποιηθεί δωρεάν στο L-Medical, ειδικά την περίοδο του κορονοϊού, οδοντιατρικοί έλεγχοι σε μικρά παιδιά, επισκέψεις δωρεάν κατ΄οίκον σε υπερήλικες και άτομα με ειδικές ανάγκες.

Με δράσεις και ενέργειες ο ‘Ομιλος ΜΑΝΤΑΣ έχει σκοπό να συνεχίσει να ενισχύει και τον τομέα της Υγείας και να προσφέρει τη βοήθεια στους συνανθρώπους μας που βρίσκονται σε ανάγκη.

H ομιλία του π. Νικόλαου Βασιλόπουλου για το κοινωνικό πρόσωπο του Βασίλη Μαντά

‘Εδωσαν το παρών

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους :

Η Αντιπεριφερειάρχης Πολιτισμού Περιφέρειας Πελοποννήσου κ Αθηνά Κόρκα, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κορινθίας κ. Παναγιώτης Λουζιώτης, ο τέως Αστυνομικός Διευθυντής Κορινθίας κ. Χαράλαμπος Τετράδης,ο πρώην Δήμαρχος Λουτρακίου-Περαχώρας κ. Γιάννης Γιωτάκης, ο νομικός του Ομίλου αλλά και της Τουριστικής Λουτρακίου κ. Παύλος Μάρκελλος, η Επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του δήμου Λουτρακίου-Π-Αγ.Θ κ. Μαρία Πρωτοπαππά, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ.κ. Κωνσταντίνος Σταυρόπουλος και Ιωάννης Κακούρος, η Διευθύντρια του Κέντρου Υγείας κ. Παρασκευή Σούκουλη, ο κ. Δημήτρης Βλάσσης μέλος του Τουριστικού Οργανισμού Λουτρακίου, , πλήθος φίλων, επιχειρηματιών και δημοσιογράφοι.

Ευχετήριες επιστολές απέστειλαν ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ.Δημήτρης Πτωχός καθώς και ο πρώην αντιπεριφερειάρχης Κορινθίας κ.Πελοπίδας Καλλίρης αφού δεν μπόρεσαν να παραβρεθούν λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων.

Ευχαριστίες και βραβεύσεις

Εξ αφορμής των 30 χρόνων λειτουργίας του Ομίλου ο κ. Μαντάς εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του προς την τοπική κοινωνία, τους πελάτες του, τους συνεργάτες του.

Βραβεύθηκαν οι κ.κ. Iωάννης Πολίτης (Ιδιοκτήτης Ταξιδιωτικού Γραφείου ΙΟΝ TOURS-Ξενοδόχος), Παύλος Μάρκελλος (Νομικός Σύμβουλος), Βούλα Κεφάλα (Οικονομική Διευθύντρια-λογίστρια), Ανδρέας Σιώκος (Γενικός Διευθυντής) Μαρία Ζούβελου (Διευθύντρια Οικονομικού και Ανθρώπινου Δυναμικού), Ηλίας Σκουρμπέλος (Υπάλληλος ο αρχαιότερος Receptionist) για την αγαστή συνεργασία τους και την προσφορά στον Όμιλο!

Η βραδιά έκλεισε με πλούσιο μπουφέ και εδέσματα ενώ ταυτόχρονα ήταν μια καλή ευκαιρία φίλοι και γνωστοί να ανταλλάξουν ευχές και να συζητήσουν για το παρόν και το μέλλον.

smart

Πληροφορίες σχετικά με τις δραστηριότητες του Όμιλου Μαντάς μπορείτε να βρείτε στην επίσημη ιστοσελίδα mantashotels.gr

Για οποιαδήποτε ερώτηση ή πληροφορία, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας, στο τηλέφωνο 27440 22575 & 22479.

30 χρόνια Mantas Group

Με τις Αρχές του Παρελθόντος, προχωράμε στο μέλλον.

Επιμέλεια Σύνταξη : X@ra

Βίντεο φωτό : Μι.Φι

- Advertisement -

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Δεν τον γνωριζω, αλλα ουτε και τον ξερω προσωπικα τον ανθρωπο, αλλα διαβαζοντας ολα τα παραπανω, θα μπορουσα με καθε σιγουρια και βεβαιοτητα, να ισχυριστω, να αναφερω και να πω δημοσια, αυτο: Φανταστειτε, το ΠΟΣΟ ΠΟΛΥ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ θα ηταν αυτη μας, η χωρα, εαν ειχε την μεγαλη & καλη τυχη, στο να προ’ι’στατο και να την κυβερνουσε αυτη, ενας ανθρωπος με το γραμμα “Α” κεφαλαιο, αλλα και ακομη, και με τον αλτρουισμο, την φιλευσπλαχνια, τη δοτικότητα, τη γενναιοδωρια, την αλληλεγγυη, την κοινωνικη ευαισθησια, την μεγαλοψυχια, την ακεραιοτητα, το φιλοτιμο, αλλα και το ηθος, του κ. Βασίλη Μαντά…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog