Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

ΛΟΥΤΡΑΚΙ: Ο Ολυμπιακός μεγάλος νικητής του Κυπέλλου Ελλάδος στο βόλεϊ γυναικών(ΦΩΤΟ)

Μέσα σε ένα κατάμεστο από κόσμο γήπεδο, ο Ολυμπιακός Πειραιώς ''σκούπισε'' με 3-0 σετ την περσινή κυπελλούχο ΑΕΚ και πήρε την πρώτη κούπα της χρονιάς στο μεγάλο λιμάνι.

- Advertisement -

Υψηλού επιπέδου θέαμα πρόσφεραν οι δυο ομάδες στους 1500 φιλάθλους που γέμισαν ασφυκτικά το κλειστό γυμναστήριο Γ.Γαλανόπουλος.

Η ομάδα του Λορέντσο Μιτσέλι επιβεβαίωσε τον τίτλο του φαβορί και με 3-0 σετ κέρδισε την αξιόμαχη ομάδα της ΑΕΚ του Γιουνούς Οτσάλ.

Λορέντζο Μιτσέλι

Τι έγινε στο παιχνίδι


Δυναμικό ξεκίνημα στο ματς για τον Ολυμπιακό ο οποίος πήρε προβάδισμα τριών πόντων την οποία και διεύρυνε στους έξι (6-12). Οι «κιτρινόμαυρες» αντέδρασαν και με ένα επί μέρους 5-0 έφεραν το ματς στον πόντο (11-12). Ίδιο μοτίβο από την ομάδα του Μιτσέλι δεν πτοήθηκε και με ένα νέο δικό τους σερί έφτασε στο 12-15 το οποίο διατήρησε για αρκετή ώρα και διεύρυνε για να φτάσει στο 1-0 με 20-25.

H AEK προσπάθησε στο δεύτερο σετ να αιφνιδιάσει τον Ολυμπιακό κάτι το οποίο δεν συνέβη αφού η ομάδα του Πειραιά έκανε ένα γρήγορο 6-1. Η ψυχολογία των «κιτρινόμαυρων» έδειχνε να χάνεται κάτι το οποίο δεν έγινε αφού μείωσαν στους δύο πόντους αλλά ο Ολυμπιακός δεν μάσησε και έφτασε στο 2-0 με 25-23.
Στο τρίτο σετ ο Ολυμπιακός έκανε επίδειξη δύναμης και παρότι είδε την ΑΕΚ να φτάνει στο +5 έκανε την ανατροπή στο κρισιμότερο σημείο και έφτασε στην κατάκτηση του Κυπέλλου με 3-0 σετ.
Τα σετ: 20-25, 23-25, 22-25

Κυπελλούχος Ελλάδος ,Ολυμπιακός Πειραιώς

MVP η  Μλεΐνκοβα

Πολυτιμότερη παίκτρια αναδείχθηκε η Μικαέλα Μλεΐνκοβα. Η Τσέχα ακραία πέτυχε 18 πόντους στον τελικό απέναντι στην ΑΕΚ, είχε τις περισσότερες υποδοχές (21 με 43%) και με την συνολική παρουσία της καθ’όλη την διάρκεια του final-4 κατέκτησε δικαίως το βραβείο της πολυτιμότερης αθλήτριας(MVP) του Final 4.

H διοργάνωση του FINAL 4 του Κυπέλλου Ελλάδος πήρε άριστα και αξίζουν συγχαρητήρια σε όλη την διοίκηση της Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης και στον ειδικά στον πρόεδρο της κ.Γιώργο Καραμπέτσο.

Τεράστια προβολή του Λουτρακίου.Μπράβο στον Δήμο

Ιδιαίτερη μνεία πρέπει να γίνει στον δήμο Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγίων Θεοδώρων για την φιλοξενία της σημαντικής αυτής διοργάνωσης, στον δήμαρχο της πόλης κ.Γιώργο Γκιώνη, παλιά δόξα του Ελληνικού Βόλεϊ και φίλος με όλη την ελίτ του αθλήματος στην χώρα, στον αρμόδιο αντιδήμαρχο Αθλητισμού κ.Σάκη Παπαθανασίου που πιστώνεται αυτήν την διοργάνωση που πρόβαλε το Λουτράκι σε όλη την Ελλάδα, αλλά και στον αντιδήμαρχο Οικονομικών/Τουρισμού κ.Τάσο Σακελλαρίου που σαν γνώστης του σπορ, ήταν εκεί για να δώσει λύσεις και να βοηθήσει.

Εδώ οφείλουμε να δώσουμε συγχαρητήρια στον κ.Παναγιώτη Αργύρη, Προϊστάμενο της Διεύθυνσης Παιδείας και Αθλητισμού του Δήμου, για την άψογη κατάσταση των εγκαταστάσεων, σε όλους τους υπαλλήλους του δήμου που έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό καθώς και στα παιδιά από το Κέντρο Υγείας που ήταν εκεί για να βοηθήσουν αν χρειαστεί.

Χρυσό μετάλλιο στην νέα Α.Δ.Κορινθίας

Η διοργάνωση πέτυχε επίσης, γιατί η Αστυνομία δεν επέτρεψε σε κάποιους λίγους ανεγκέφαλους να επιβάλλουν συνθήκες ζούγκλας και αυτό το πιστώνεται φυσικά η νέα Αστυνομική Διευθύντρια Κορινθίας κ. Ιωάννα Παναγοπούλου, η οποία πέρασε με άριστα το πρώτο μεγάλο κρας τεστ της διοίκησής της. Η ταξίαρχος ήταν καλά διαβασμένη και «υπό την μπαγκέτα της» οργάνωσε τέλεια τα μέτρα ασφαλείας προσφέροντας ένα ασφαλέστατο γήπεδο σε μικρούς και μεγάλους και τις δύο μέρες της διοργάνωσης. Συγχαρητήρια επίσης και σε όλα τα μέλη της Αστυνομίας Υπηρεσίας που ήταν άψογοι στα καθήκοντά τους.

κ.Ιωάννα Παναγοπούλου -Α.Δ.Κορινθίας

Ποιούς είδαμε στο κλειστό

Πλήθος αιρετών και επώνυμων παρακολούθησαν τους αγώνες, όπως ο Αναπληρωτής Υπουργός Αθλητισμού κ.Γιάννη Βρούτσης. Από Κορινθία διακρίναμε τον δήμαρχο Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης κ.Βλάση Τσιώτο που ήταν παρών σε όλους τους αγώνες και κέρδισε τις εντυπώσεις , τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ κ.Γιώργο Ψυχογιό, την βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας κ.Μαρινέλα Σούκουλη, τον αντιπεριφερειάρχη Κορινθίας κ.Τάσο Γκιολή ,τον αντιπεριφερειάρχη Αργολίδος κ.Βασίλη Σιδέρη, τον πρώην δήμαρχο Κορινθίων κ.Αλέκο Πνευματικό, τους αντιδημάρχους Λουτρακίου κ.Σπύρο Ράτη(ο οποίος χάρηκε ιδιαίτερα με την κούπα στον Ολυμπιακό),κ.Θανάση Μουζάκη, κ.Μιχάλη Κανάκη, κ.Θεώνη Μαυροματίδου, ο πρόεδρος του LTO κ.Σπύρος Καραβούλης(ο οποίος ήταν χορηγός της διοργάνωσης με το SPORT CAMP) καθώς πλήθος δημοτικών συμβούλων από πολλούς δήμους.

Το Λουτράκι με τις εξαιρετικές εγκαταστάσεις του έχει καταφέρει να γίνει πόλος έλξης σημαντικών αθλητικών γεγονότων που αποτελούν την καλύτερη διαφήμιση για τον δήμο και τις ομορφιές του.

Η διαχρονική επιλογή της ηγεσίας του δήμου( των τελευταίων δεκαετιών) να επενδύσει σε αθλητικές υποδομές αποτελούν ένα ακόμα μαγνήτη προσέλευσης χιλιάδων επισκεπτών και τεράστιας προβολής της όμορφης λουτρόπολης του Λουτρακίου.

Πολλά συγχαρητήρια σε όλους!

Kείμενο:mifi

Φώτο :X@ρά

- Advertisement -

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Xίλια μπράβο, διότι ως γνωστόν, οι γυναίκες τα καταφέρνουν καλύτερα από τους άνδρες. Χθες προηγήθηκαν 1-0 και σκέφτηκαν: τί ανοησίες κάνουμε; Οι άλλοι θα νομίζουν πως δεν είμαστε καλοί οικοδεσπότες και πως δεν κάνουμε τους φιλοξενουμένους να νοιώθουν άνετοι στο σπίτι μας, τη βίλα μας, το εξοχικό τους, τη μεζονέτα μας, το τσαρδί μας. Και σήκωσαν απλά τα σακάκια τους. Κύριοι!

  2. πριοκάλεσε μεγάλο άγχος η 3η θέση στην ομαδάρα και είπε, καλά είμαστε στην τέταρτη. Δύο τριάρες μέσα στο summer house οι βάζελοι.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog