Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Για μια ακόμα χρονιά οι πανελλήνιοι αγώνες «Special Olympics» στο Λουτράκι

Συνάντηση του Περιφερειάρχη Δημήτρη Πτωχού με τον Πρόεδρο των Special Olympics Hellas Διονύσιο Κοδέλλα

- Advertisement -


Τον Πρόεδρο των Special Olympics Hellas και πρέσβη ε.τ., Διονύσιο Κοδέλλα και την Εθνική Διευθύντρια των Special Olympics, Άρτεμις Βασιλικοπούλου υποδέχτηκε το πρωί της Τρίτης 12 Μαρτίου, ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Δημήτρης Πτωχός, στην έδρα της Περιφέρειας, στην Τρίπολη.


Ο Περιφερειάρχης, αφού ανέφερε πως τα Special Olympics Hellas έχουν καθιερωθεί στη συνείδηση των πολιτών ως ένας από τους πιο ενεργούς αθλητικούς και εκπαιδευτικούς οργανισμούς στην Ελλάδα για άτομα με νοητική αναπηρία, ζήτησε να ενημερωθεί για τις δράσεις που προγραμματίζονται στην Περιφέρειά μας.


Στην ενδιαφέρουσα αυτή συζήτηση, κυριάρχησε η πιθανή συνεργασία της Περιφέρειας Πελοποννήσου και των Special Olympics Hellas για τη διοργάνωση των Πανελλήνιων Αγώνων «SPECIAL OLYMPICS» που θα πραγματοποιηθούν 24-29 Μαΐου, στο Λουτράκι.

- Advertisement -

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΑντρέαςΛεκκαςΟυαλλια 🏆🏆Να χαιρετήσω την Χαρά τον Μιχάλη και όλους εδώ στο μπλοκ από το Λουτράκι που βρίσκομαι από χτες το βράδυ. Έχω πρόβλημα με την αποστολή των σχολίων μου και κοιτάω να το φτιάξω.

  2. Καλώς όρισες εις τα πάτρια εδάφη, αλλά και εις την μητέρα πατρίδα, αγαπητέ μας Αντρέα! Σαν καλος οικοδεσπότης & αμφιτρύων, αν επιθυμείς και θέλεις, στην Χαρούλα και στον Μιχάλη, θα τους το κάνεις το τραπέζι!!

  3. Έλα ρε Τάσο, τί κάθεσαι και του λες και τον φέρνεις σε δύσκολη θέση? Με το επίδομα από το jobs seekers allowance δεν περισσεύουν για τραπεζώματα. Το ακριβώς αντίθετο θα γίνει: ήρθα, κεράστε με.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog