Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

ΛΟΥΤΡΑΚΙ: Το ΔΣ του ΙΒΥΚΟΥ απαντά στο Δημήτρη Ζόγκα

Με μια σύντομη επιστολή το ΔΣ του Πολιτιστικού Συλλόγου «Ο ΙΒΥΚΟΣ» απαντά στον Δημήτρη Ζόγκα, πρώην Πρόεδρο του Συλλόγου

- Advertisement -

Διαβάστε το άρθρο με την επιστολή του κ. Ζόγκα ΛΟΥΤΡΑΚΙ: «Γενεές 14» περνά ο Δημήτρης Ζόγκας το νέο ΔΣ του ΙΒΥΚΟΥ (ΦΩΤΟ)

Διαβάστε αναλυτικά την επιστολή του κ. Κακούρου

- Advertisement -

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Όταν κάποιος ξεκίνησε πολιτισμό, α μη τι άλλο θα έπρεπε να σέβεστε! Δεν φτιάξατε κύριοι κ κυρίες του νεοσύστατου ΔΣ του Ιβύκου… ΒΡΗΚΑΤΕ! Όταν Ένας Σύλλογος πρεσβεύει Παράδοση, Πολιτισμό και Ιστορία θα ήταν προτιμότερο να έχουν οι διοικούντες του την παιδεία να την σεβαστούν πρώτοι! Λυπάμαι αλλά η Ιστορία ΔΕΝ είστε εσείς…Κάποιοι άλλοι προ υπήρξαν! Εσείς την γράφετε τώρα και δεν θα ήταν καθόλου προς τιμήν σας να την γράφετε με το μελάνι της γνωστής διχόνοιας που υπήρχε σε πολλούς εκ της πορείας της ιστορίας, υπεροπτικούς κρατούντες σκήπτρα! Η μετάνοια και η συγγνώμη σε ανθρώπους που σας έδωσαν τις βάσεις, θα ήταν λαμπρό παράδειγμα πολιτισμένων ανθρώπων. Έχετε στην παρέα σας παιδιά, νέα άτομα και τρέμουν να πιάσουν το χέρι να χορέψουν με συμπολίτη σας αν δεν “ανήκει” στον Ίβυκο…Πόσο μεσαίωνα θυμίζει αυτό και όχι παράδοση και πολιτισμό! Ταπεινότητα είναι το μεγαλύτερο προτέρημα μάθετε λοιπόν την ταπεινότητα! Θυμηθείτε ότι η Παράδοση και ο Πολιτισμός είναι Ελευθερία! Κανείς και ΠΟΤΕ δεν καταπιέστηκε από κανέναν στην Παράδοση, για να βρεθείτε τώρα εσείς να απαγορεύετε την Ελευθερία στις κινήσεις των μελών σας! Τα παιδιά βλέπουν και κρίνουν και αλίμονο όταν θα έρθει η ώρα της δικής σας «πολιτιστικής» κρίσης και συμπεριφοράς! Δώστε λοιπόν μία απάντηση που συνάδει με ανθρώπους έχοντας παιδεία, Σεβασμό και “κότσια” να αποδείξει περίτρανα ότι είναι εκπρόσωπος Παράδοσης και Πολιτισμού!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog