Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Τον Γιώργο Μελτζανίδη έστειλε η ΚΕΔ στο ντέρμπι της χρονιάς μεταξύ ΠΑΣ-Κόρινθος-Παναργειακού!(ΦΩΤΟ)

Ο Γιώργος Μελτζανίδης ορίστηκε από την Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας (ΚΕΔ) να είναι ο άρχοντας του αγώνα στο μεγαλύτερο και κρισιμότερο αγώνα της Γ'Εθνικής.

- Advertisement -

Πέσαμε από τα σύννεφα βλέποντας τους σημερινούς ορισμούς της ΚΕΔ, για το μεγάλο ποδοσφαιρικό ντέρμπι της Πελοποννήσου μεταξύ της Κορίνθου και του Άργους.

Σε ένα υψίστης σημασίας παιχνίδι, η ΚΕΔ όρισε ως άρχοντα του αγώνα τον Γιώργο Μελτζανίδη της ΕΠΣ Ημαθίας ,έναν διαιτητή που δεν τα έχει πάει καθόλου καλά τα τελευταία χρόνια και στο διαδίκτυο κυκλοφορούν πολλά άρθρα με την «πλούσια» σε λάθη μέχρι στιγμής καριέρα του.

Μαζί του ορίστηκαν ως βοηθοί ο Παύλος Παπαδόπουλος της ΕΠΣ Πειραιώς, ο Χρήστος Πλακάς της ΕΠΣ Δυτικής Αττικής ενώ παρατηρητής Διαιτησίας θα είναι ο Νίκος Ρουμπάνης από την ΕΠΣ Ηλείας.

Ο Ημαθιώτης Διατητής της SL2 έχει χαρακτηριστεί από δημοσιεύματα ως «υπέρβαρος» ενώ δεν είναι λίγα τα ματς που κυριολεκτικά έβαλε μπουρλότο με την διαιτησία του.

Δείτε εδώ τι έγινε στην Κοζάνη στις 18 Φεβρουαρίου.

Δείτε δημοσιεύματα από τα χαρακτηριστικά «ανδραγαθήματα» του διαιτητή Μελτζανίδη.

Ο Ημαθιώτης διαιτητής οφείλει να σεβαστεί την ιστορία του ΠΑΣ Κόρινθος και να κάνει το καλύτερό του παιχνίδι έτσι ώστε να κυλήσει ομαλά ο αγώνας και κανένας να μην ασχοληθεί με την διαιτησία, παρά μόνο με το ποδόσφαιρο.

Θέλουμε να πιστεύουμε ότι όλοι «αυτοί» οι αγώνες και τα δημοσιεύματα που τους ακολούθησαν ήταν «κακά φεγγάρια» του Ημαθιώτη διαιτητή και αύριο θα δώσει-μαζί βεβαίως με τους βοηθούς του- τον καλύτερό του εαυτό και δεν θα εξαγριώσει τους χιλιάδες φιλάθλους που θα κατακλύσουν το Δημοτικό Στάδιο της Κορίνθου.

Με μια άριστη απόδοση στο αυριανό ντέρμπι των ντέρμπι θα δικαιώσει επίσης και την ΚΕΔ που τον επέλεξε. Στο χέρι του είναι να το αποδείξει και εμείς θέλουμε να πιστεύουμε ότι θα παίξει στα ίσα και δεν ήρθε να εκτελέσει κάποια «ύποπτη αποστολή».

mifi(Μιχάλης Φιλιάνδρας)

Γιώργος Μελτζανίδης
- Advertisement -

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Καλημέρα! Πρόσεχε βρε Μιχάλη, μην κινδυνέψεις να γίνεις και εσύ, κάτι σαν τον… φον Μαρινάκη, που γιά τα μαύρα αυτά χάλια του Ολυμπιακού, πλην του ιδίου του, του εαυτού, του φταίνε ως συνήθως και μονίμως, όλοι οι άλλοι, όπως για παράδειγμα, πότε η διαιτησία, πότε η ΕΠΟ, πότε ο Μπαλτάκος, πότε ο Μελισσανίδης (ειδικά τον “τίγρη”, τον έχει άχτι!), ποτέ ο Σαββίδης, παλαιότερα του έφταιγε ο ΣΥΡΙΖΑ και ο Τσίπρας και τώρα φυσικά και ο Κασσελάκης, αλλά και εσχάτως, του φταίει μέχρι και η ελληνική αυτή, η super κυβερνησάρα μας, και μαζί και ο πρώην κολλητός του, ο Μητσοτάκης!!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog