Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Κορινθιακό Καρναβάλι 2024 (ΦΩΤΟ)

- Advertisement -

Αρκετός κόσμος βρέθηκε στο κέντρο της πόλης, συμμετέχοντας στο καρναβάλι, παρακολουθώντας με ενθουσιασμό την καρναβαλική παρέλαση, τη συναυλία της Αναστασίας στην Πλατεία Π. Τσαλδάρη και την καύση του καρνάβαλου αργά το απόγευμα στο Φλοίσβο.

Το καρναβάλι ξεκίνησε με αρκετή καθυστέρηση λόγω του αγώνα ποδοσφαίρου του ΠΑΣ Κόρινθος έναντι του Παναργειακού! Πολλά πληρώματα άρχισαν να δυσανασχετούν, ενώ κάποια στιγμή, η ροή του καρναβαλιού σταμάτησε, για να έρθει ο δήμαρχος, ο οποίος έδωσε το παρών στο γήπεδο.

Αρκετοί ήταν οι εθελοντές από το Λουτράκι, που βοήθησαν αλλά όπως ακούσαμε δεν τους προσφέρθηκε ούτε νερό! (ελπίζουμε να μην ισχύει) . Συγκινητικά ήταν τα λόγια της μικρής Αδαμαντίας από το Λουτράκι, όταν λίγο πριν την καύση του καρνάβαλου, έδωσε στο Νίκο Σταυρέλη έναν χαρταετό λέγοντάς του: Kύριε δήμαρχε όλα τα παιδιά πρέπει να πετάξουν χαρταετό, κι αν δε μπορούν να τα βοηθήσετε εσείς! Αλληγορικό βεβαίως το νόημα της μικρής 10χρονης Λουτρακιώτισσας που ήταν εθελόντρια μαζί με τους γονείς της!

Ο Δήμαρχος Κορινθίων Νίκος Σταυρέλης σε δήλωσή του ευχαρίστησε την οργανωτική επιτροπή για την άρτια διοργάνωση του καρναβαλιού καθώς και όλο τον κόσμο που συμμετείχε.

Σημείωσε δε ότι όλη η προσπάθεια στηρίχθηκε στον εθελοντισμό και ο Δήμος δεν δαπάνησε ούτε ένα ευρώ.

Ο Δήμαρχος μεταξύ άλλων δήλωσε: «Είμαι πολύ ευχαριστημένος. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους πλέον των 1.000 συμμετέχoντες με 35 γκρουπ συλλόγων, σχολείων, αλλά και απλών πολιτών. Ένα τεράστιο ευχαριστώ στην Οργανωτική Επιτροπή του καρναβαλιού και των αποκριάτικων εκδηλώσεων για 20 ημέρες, με επικεφαλής τον Αντιδήμαρχο Πολιτισμού Παναγιώτη Λαμπρινό και τους Δήμητρα Τσουλουχά-Αντιδήμαρχο Τουρισμού, τον Γιώργο Κοντό, την Μαρία Ανδρουλιδάκη, την Έλενα Πιπίνη και την Μαρία Περιπάνου. Είμαι ευγνώμων σε όλους όσους συνετέλεσαν στην μεγάλη αυτή επιτυχία για την πόλη μου, καθώς βεβαίως και στους χορηγούς μας. Σημειώνουμε ότι ο Δήμος δεν ξόδεψε ούτε ΕΝΑ ΕΥΡΩ».

ΥΣ. Αγαπητέ δήμαρχε, η προσπάθεια στηρίχθηκε στις τσέπες των μεγάλων χορηγών! Κατά τα λοιπά οι καρναβαλιστές συμμετέχουν εθελοντικά κάθε χρόνο ούτως ή άλλως!

Πάντως ήταν μια ωραία μέρα, ο κόσμος χάρηκε και αυτό έχει σημασία για την ώρα…

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog