Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

«Έρχεται» μαθητικό voucher 300 ευρώ – Ποιοι το δικαιούνται

Θα αφορά κυρίως σε φίλους του αθλητισμού

- Advertisement -

Τον ερχομό του sports pass, ενός νέου voucher 300 ευρώ που θα αφορά μαθητές της Α’ Γυμνασίου, ανακοίνωσε το υπουργείο Παιδείας.

Το Υπουργείο Παιδείας καθιερώνει ένα νέο επίδομα, το sports pass, ύψους 300 ευρώ που απευθύνεται σε μαθητές Α Γυμνασίου με τελικό στόχο την ενεργό συμμετοχή τους σε αθλητικές δραστηριότητες.

Ειδικότερα, όπως προαναγγέλλεται μέσω του ετήσιου σχεδίου δράσης του αρμόδιου Υπουργείου, αναμένεται να ενεργοποιηθεί το τρίτο τρίμηνο του 2024 το «Sport Pass», ένα voucher στον αθλητισμό, που θα δοθεί για πρώτη φορά σε παιδιά οικογενειών από χαμηλότερα οικονομικά στρώματα προκειμένου να έχουν το δικαίωμα στην άθληση σε σωματεία της περιοχής τους.

Ποιοι είναι οι δικαιούχοι του voucher

Το εν λόγω voucher ύψους 300 ευρώ απευθύνεται σε περίπου 35.000 μαθητές της Α’ Γυμνασίου όλης της χώρας που θα πληρούν οικογενειακά εισοδηματικά κριτήρια χωρίς μέχρι στιγμής να έχουν δοθεί περαιτέρω διευκρινήσεις για τα κριτήρια αυτά.

Πρόκειται για μια οικονομική ενίσχυση που εντάσσεται στην ευρύτερη πρωτοβουλία του Υπουργείου Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού για την ενίσχυση της εξωστρέφειας και ανάδειξης του αθλητισμού στην κοινωνία.

Οι μαθητές που θα το λάβουν έχουν τη δυνατότητα να εγγραφούν σε Αθλητικούς Συλλόγους της αρεσκείας τους ενισχύοντας τον αναπτυξιακό αθλητισμό.

- Advertisement -
ΠΗΓΗdnews

5 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Μετά από πολλά χρόνια παρακολουθώ ξανά το καρναβάλι στο Λουτράκι φέτος. Ήταν όλα ωραία και καλά η παρέλαση το κάψιμο του Καρναβαλου και τα βεγγαλικά. Ζοσεφινα δεν είδα γιατί δεν είναι του τύπου μου. Δυστυχώς ένα πρόβλημα υγείας του φίλου μου Πάνου Πετράκη δεν μου έδωσε την ευκαιρία να τον απολαύσω χτες στο LaPlaya. Πάντως και η φίλη μου η Dj Άννα έκανε ωραίο πρόγραμμα και το βγάλαμε το βράδυ. Τα λέμε πάλι το καλοκαίρι

  2. Σας γράφω από Αγγλία τώρα. Πιστεύω να φτιάξουμε το πρόβλημα με τα σχόλια για να μην αλωνίζουν οι γραφικοί, κομπλεξικοι και τα γαϊδούρομουλαρα 😀😀που γράφουν για την πρώτη ομάδα της χώρας. Θα σας περάσει

  3. Ειχα γράψει για τον φίλο μας τον Τάσο κάτι για την επίσκεψη μου στο «Μαμ χορό και νάνι «το μαγαζί αλλά τότε δεν στέλναμε καλά τα σχόλια !!Λοιπον φίλε μου καλε Τάσο αν σε βγάλει ο δρόμος στο Λουτρακι ,καλύτερα στην Κόρινθο να πας στο κέντρο αυτο !!Και φαγητό καλό θα φας ,και πρόγραμμα λαϊκό θα ακούσεις από τους μουσικούς ,μέχρι και τα λουλούδια σου θα ρίξεις που λεμε !!Περασα ένα ωραίο βράδυ με την παρέα μου εκεί και στο συνιστώ ταμαλα που λέει και ο Κωσταντινος Κατακουζηνος !!Αντε καλό Σαββατοκύριακο σε όλους και να πάτε στο Μαμ και νάνι ο όσοι δεν έχετε πάει 🥃

  4. Αντρίκο, αυτό το “Μαμ Νάνι & Χορό”, έχει σουβλάκι τυλιχτό? Κατά προτίμηση – και επειδή δεν το “συναντώ” και δεν το βρίσκω επ’ ουδενί & ολωσδιόλου, εις την Μεσσηνία, εδώ (θεωρείται μάλλον, ακριβοθώρητο η και δυσεύρετο, αυτό), θα σε ρώταγα φίλε μου καλέ, εαν διαθέτει το εν λόγω κατάστημα αυτό, εκτός όλων των άλλων εδεσμάτων του, μεζέδων του, και νοστιμιών, και ένα special και ζουμερό, με γέμιση γιαουρτλού, (ανατολίτικο), καψαλισμένο, γύρο ντονέρ, τελικώς?! ΥΓ:1 Συγγνώμη βρε Αντρέα, νυκτερινό κέντρο και μπουζουξίδικο είναι, η εστιατόριο, αυτό?? Και έπειτα, που να βρεθούν, και λεφτά, ούτως ώστε να ρίξω από πάνω και τίποτα “λουλούδια στην πίστα”, ο έρημος & καψερός?? ΥΓ:2 Αλλά ακόμη, φίλε μου, και αν υποθέσουμε ότι είχα λεφτά, τελικά – τι δηλαδή – με τι γυναίκα μου, εννοείς πως ο,τι θα πήγαινα και σε αυτό??

  5. Σίγουρα θα έχει και αυτο που ζητάς φίλε μου Τάσο !!Ειναι και σουβλατζίδικον που λεμε ,είναι και ξεχωριστό σαν ταβέρνα -εστιατόριο που έχει ζωντανό πρόγραμμα και μαμ κανεις και χορό κανεις τωρα για νάνι δεν ξέρω 😁😁Εχε μου εμπιστοσύνη φίλε μου καλε !!Και εγώ ειχα τις καλύτερες συστασεις για το μαγαζί και ήταν όπως μου τα είπαν !!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog