Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Σείστηκε το Λουτράκι από το καρναβάλι(ΦΩΤΟ)

Από την στιγμή που δεν τα χάλασε ο καιρός-όπως έλεγαν οι προγνώσεις- ήταν δεδομένο ότι το καρναβάλι της πόλης θα ήταν άκρως επιτυχημένο.

- Advertisement -

Το Λουτράκι έχοντας μια παράδοση δεκαετιών πετυχημένων καρναβαλικών παρελάσεων εξακολουθεί δικαίως να βρίσκεται στο top10 των καρναβαλιών της χώρας.

Αυτό που αυξάνεται κάθε χρόνο είναι η επισκεψιμότητα και η χθεσινή μέρα ξεπέρασε κάθε προσδοκία από τις δεκάδες χιλιάδες κόσμου που πλημμύρισε τον ιστό της πόλης απ’άκρη σ’άκρη.

Από το πρωί της Κυριακής εώς και αργά το βράδυ γινόταν η μάχη της καρέκλας σε όλα τα μαγαζιά του Λουτρακίου-σύνηθες φαινόμενο τέτοιες μέρες-ενώ δεν ήταν λίγες οι επιχειρήσεις που έκαναν ξεχωριστά πάρτυ μασκέ με μουσικές και events την ημέρα-και το βράδυ των Αποκρεών.

Στην παρέλαση μετείχαν γύρω στους 2,000 καρναβαλιστές με 15 άρματα και το 1ο βραβείο το πήρε το 1ο Δημοτικό Σχολείο Λουτρακίου, το 2ο ο Πολιτιστικός Σύλλογος Περαχώρας και το 3ο, το 3ο Δημοτικό Σχολείο Λουτρακίου.

Όλα τα άρματα είχαν έξυπνες ιδέες, ωραίες στολές και πάρα πολύ κέφι, ένα κέφι που μαγνήτιζε και παρέσυρε τους χιλιάδες επισκέπτες. Όλη η πόλη χόρευε στους ρυθμούς του dj Γιώργου Ζαχάρη και τις εκπληκτικές μουσικές επιλογές του.

Όλα τα μέλη της καρναβαλικής επιτροπής ήταν ντυμένα με αποκριάτικες στολές και φυσικά ντυμένος σαν Σέρλοκ Χολμς ήταν και ο Δήμαρχος Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγίων Θεοδώρων Γιώργος Γκιώνης,κερδίζοντας για ακόμα μία φορά τις εντυπώσεις!

Την παρουσίαση του καρναβαλιού έκανε η εκθαμβωτική Άντζυ Καραγιάνη!

Μετά το πέρας της καρναβαλικής παρέλασης ακολούθησε η κεντρική συναυλία της Κυριακής των Αποκρεών με μια παρέα νέων ντόπιων παιδιών-τους Lobsters-να ανοίγουν την συναυλία, αποκομίζοντας πολλά θετικά σχόλια και ακολούθησε η Josephine.

Από την πρώτη στιγμή που εμφανίστηκε στο stage η δημοφιλής τραγουδίστρια επικράτησε ένας χαμός με χιλιάδες νεολαίους από κάτω να «χτυπιούνται»(με την καλή έννοια) με τα τραγούδια της. Το κέφι απογειώθηκε σε τέτοιο βαθμό που χτύπησε κόκκινο και όλη η πλατεία ήταν σαν ένα τεράστιο club!

Τον καλύτερο τους εαυτό για την διοργάνωση έδωσαν οι αντιδήμαρχοι Σακελαρίου, Παπαθανασίου, Κανάκης ενώ ιδιαίτερη μνεία για την άψογη διοργάνωση πρέπει να δοθεί στην αντιδήμαρχο Θεώνη Μαυροματίδου αλλά και στις κυρίες Λίζα Κόντη, Γιώτα Ψυχογιού-Λέκκα, Άντζελα Βάββα-Θεοχάρη και Λαμπρινή Μάγειρα που ήταν εδώ που τα λέμε, ο κινητήριος μοχλός όλων των Αποκριάτικων εκδηλώσεων. Κορίτσια συγχαρητήρια!

Να μην ξεχάσουμε επίσης να συγχαρούμε τον Αντιδήμαρχο Καθαριότητας Θανάση Μουζάκη αλλά και όλα τα παιδιά της υπηρεσίας Καθαριότητας και Πρασίνου που παρ’όλο την κούρασή τους, αμέσως μετά το τέλος της παρέλασης «έγλυψαν» στην κυριολεξία όλους τους δημόσιους χώρους!

Τέλος, συγχαρητήρια για την άψογη ηχητική κάλυψη και το εκπληκτικό stage που έστησε ο Τάσος Κωνσταντίνου,ειδικά με το stage, υπήρχε κόσμος που το χάζευε και το φωτογράφιζε, Τάσο είσαι ένας και μοναδικός!

Αυτά από μένα,καλή Σαρακοστή σε όλους!

mifi

- Advertisement -

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Θα στο ξανά στείλω και ας μην το ανεβάζεις, ποιος είχε την τρομερή ιδέα να βάλει την κονσόλα σε τέτοιο σημείο στην πλατεία !!!
    Οι θεατές που ήταν από πίσω και μέχρι τον Σκλαβενίτη δεν έβλεπα τίποτα την ώρα της συναυλίας!!!!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog