Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

ΛΟΥΤΡΑΚΙ: Η μικρή Αννα-Μαρία χρειάζεται τη βοήθεια μας! Βοηθήστε και κοινοποιήστε

- Advertisement -

Δείχνουμε έμπρακτα όλοι μας το πρόσωπο της αγάπης και της αλληλεγγύης σε ένα παιδί της πόλης μας που έχει άμεση ανάγκη!

Η 12χρονη Άννα Μαρία,κάτοικος Λουτρακίου,χρήζει άμεσης χειρουργικής βοήθειας μετά την διάγνωση της με την πολύ σπάνια πάθηση της Ινολιπώδης Αγγειακής Ανωμαλίας (F.A.V.A).

Το ποσό που θα χρειαστεί για την επέμβαση ανέρχεται στις 15.000€ και μπορούμε όλοι μαζί να το καλύψουμε από το υστέρημα μας δίνοντας χαρά και ελπίδα σε έναν νέο συνάνθρωπο μας.

Ο αριθμός λογαριασμού της τραπεζης Πειραιώς είναι ο εξής:
GR60 0172 5230 0055 2306 9551 131
και δικαιούχος είναι ο πατέρας της μικρής Αννας Μαρίας.

Όλες οι διαδικασίες που θα κινηθούν είναι καθ’όλα νόμιμες και όλα τα απαραίτητα έγγραφα εξετάσεων,νοσοκομείου και ιατρών είναι διαθέσιμα για κάθε ενδιαφερόμενο.

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση ή πληροφορία παρακαλούμε επικοινωνήστε στα εξής τηλέφωνα:
-6996674274
-6937887590
-6946041655


Με την αρωγή του Σύλλογος Κοινωνικών φροντιστηρίων Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγ. Θεοδώρων

- Advertisement -

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ολες και ολοι μας (εννοειται, ο,τι ΔΥΝΑΤΑΙ & ΜΠΟΡΕΙ η καθεμια και ο καθενας μας), θα συντρεξουμε, θα συνδραμουμε, θα στηριξουμε και θα βοηθησουμε, αυτο το κοριτσακι! Οταν καθιστασαι αρωγος & αλληλεγγυος, και ειδικα μαλιστα, και απο το ΥΣΤΕΡΗΜΑ σου, σε εναν οιπιοδηποτε συμπολιτη & συνανθρωπο σου, που το εχει μεγαλη αναγκη, ειναι βεβαιο πως ο,τι Θεος θα στο επιστρεψει, καποια στιγμη, στο πολλαπλασιο αυτο – και αλλωστε – “κανεις ποτε, δεν φτωχυνε βοηθωντας” (οπως πολυ ευστοχως & ορθως, πρεσβευει και απηχει ως μοτο του, σλογκαν του, αλλα και θεωρημα του, και το LB)!!

  2. Δεν γενναται θεμα, πως ο,τι ολες και ολοι μας (εννοειται, ο,τιδηποτε ΔΥΝΑΤΑΙ & ΜΠΟΡΕΙ η καθεμια και ο καθενας μας), θα συντρεξουμε, θα συνδραμουμε, θα στηριξουμε και θα βοηθησουμε, αυτο το κοριτσακι! Οταν καθιστασαι αρωγος & αλληλεγγυος, και ειδικα μαλιστα, και απο το ΥΣΤΕΡΗΜΑ σου, σε εναν οποιοδηποτε συμπολιτη & συνανθρωπο σου, που το εχει μεγαλη αναγκη, ειναι βεβαιο πως ο,τι Θεος θα στο επιστρεψει, καποια στιγμη, στο πολλαπλασιο αυτο – και αλλωστε – “κανεις ποτε, δεν φτωχυνε βοηθωντας” (οπως – κατι τετοιο – πολυ ευστοχως & ορθως, πρεσβευει και απηχει ως μοτο του, σλογκαν του, αλλα και θεωρημα του, και το LB)!!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog