Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Τα εν δήμω Λουτρακίω: Παραπολιτική στήλη (19-3-2024)

- Advertisement -

Περασμένα μεγαλεία και διηγώντας τα να κλαις! Πάνε οι εποχές που τα μαγαζιά της παραλίας κατέβαζαν άρματα στο καρναβάλι, έδιναν χρήματα στους μαθητές της Γ λυκείου, έκαναν δράσεις για τους συνδημότες και τους επισκέπτες, συναυλίες κλπ κλπ.

Παρανόμησαν κάποιοι στην παραλία, έβγαλαν τραπεζοκαθίσματα παραπλεύρως των προσόψεων, έβγαλαν τραπεζοκαθίσματα στα βότσαλα και μάλιστα παραπονιούνται γιατί τους καταγγέλουν! Οτι λειτουργούν αθέμιτα στους συναδέλφους τους το κατάλαβαν;Μόνο γκρίνια και πως θα εισπράξουμε περισσότερα. (όχι όλοι ευτυχώς)

Kατήγγειλε Πρόεδρος Συλλόγου το μέλος του. Απλά χωρίς σχόλιο!

Ωραία η αποκριάτικη στολή του δημάρχου, ως Σέρλοκ Χόλμς, μάλλον θα έψαχνε την παρουσιάστρια του καρναβαλιού, που σχεδόν δεν άρθρωσε λέξη, αφού η αντιδήμαρχος πολιτισμού, άρπαξε το μικρόφωνο και δε σταματούσε! Καταλαβαίνουμε τον ενθουσιασμό της, αλλά πιο ταπεινά!

Το Πρώτο βραβείο πήρε στο καρναβάλι το 1ο δημοτικό σχολείο, (με θέμα την ανακύκλωση) αν και δε θα έπρεπε, ηθικά, αφού στο σύλλογο Γονέων συμμετέχει ο αντιδήμαρχος Καθαριότητας. Νομίζουμε ότι το 1ο βραβείο άξιζε στο σύλλογο της Περαχώρας (με θέμα τους λογαριασμούς του ρεύματος)! Κάθε χρόνο η Περαχώρα κατεβάζει το πιο ωραίο άρμα με το πιο έξυπνο θέμα!

Μπράβο στις εθελόντριες της καρναβαλικής επιτροπής (Αντζελα Βάββα, Λαμπρινή Μάγειρα, Γιώτα Ψυχογιού-Λέκκα), που υπερέβαλλαν εαυτόν και βεβαίως στη master του καρναβαλιού Λίζα Κόντη για το συντονισμό! Τα κατάφεραν και φέτος!! Μπράβο κοριτσάρες!

Μπράβο στα σχολεία, στους συλλόγους, στους γονείς, στα παιδιά που συμμετείχαν στο καρναβάλι!

Ο αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας, μπέρδεψε την αντιδημαρχία με το Σύλλογό του. Δεν παραβρέθηκε στην εθελοντική δράση που φυτεύθηκαν 1500 δέντρα με τη συμμετοχή σχολείων, της ΔΕΥΑ και συνδημοτών! Η αντιδημαρχία δεν είναι τσιφλίκι κανενός, οφείλεις να παραβρίσκεσαι σε εθελοντικές δράσεις και να τις στηρίζεις. Οταν μάλιστα οι δράσεις αυτές έχουν να κάνουν με το αντικείμενό σου! Το υπηρεσιακό τηλέφωνο επίσης που σου έχουν παραχωρήσει δεν είναι για ιδία χρήση, είναι για να το σηκώνεις! Σε άλλο άρθρο περισσότερα …

Δήμαρχε, καλό είναι να μαζέψεις μερικούς πριν σε εκθέσουν! Τα είπαμε και αμαρτία δεν έχουμε!

Αριστη η τοποθέτηση του Αργύρη Μέξια στο προηγούμενο δημοτικό συμβούλιο, σχετικά με την ασφαλτόστρωση του δρόμου Σχίνου-Στραβά, αλλά δεν βλέπουμε να γίνεται. Θα επανέλθουμε σε άλλο άρθρο επίσης!

Χρόνια πολλά στον Αλκιβιάδη Δρίτσα, που σήμερα έχει γενέθλια! Χρόνια πολλά και στη δικιά μας Χαρά, που επίσης έχει γενέθλια! Να τα εκατοστήσετε!

Το γιουρσουρούμ στην πόλη, καλά κρατεί, η δημοτική αστυνομία κάνει τα στραβά μάτια! Ζήτω τα χαλασμένα μηχανάκια, οι ζαρντινιέρες και τα καφάσια!

Συγκρινόμενος ο Εμπορικός Σύλλογος με τον αντίστοιχο της Κορίνθου, μαύρα χάλια! Ούτε μια δράση για τις απόκριες, ούτε μια δράση για την ημέρα της γυναίκας! Οταν λέμε δράση δεν εννοούμε «ελάτε στα μαγαζιά μας να ψωνίσετε». Ούτε η Αντιδήμαρχος έκανε ως γυναίκα μια δράση για τις γυναίκες όμως! Ας είναι! Ανέλαβε πρόσφατα και ήταν πολλές οι υποχρεώσεις που έπρεπε να φέρει εις πέρας! Του χρόνου να είμαστε καλά!

@οι περίεργοι

- Advertisement -

12 ΣΧΟΛΙΑ

  1. 👏👏👏Πολλά,μπράβο που τα,είπατε και μαζέψτε τον αντιδήμαρχο καθαριότητας το έχει παρακάνει και μας,κουράζει.

  2. Σαν επισκέπτης θέλω να πω πως ο δήμαρχος σας δεν έχει τελειώσει την παραλία από πέρυσι. Έχει κόψει τον δρόμο στο κοκουν που αυτά έπρεπε να έχουν γίνει από χειμώνα . Όσο για άσφαλτοστρωσεις πρέπει να έχει να κάνει δεκαετίες. Οδός Αιγαίου ένα αίσχος . Ο Προαστιακος της Άρτας το γιοφύρι. Άνοιξε η σαιζόν αλλά έχετε πρόβλημα με την αυτοδιοίκηση σας.

  3. Έχετε δίκιο, ιδίως στην αναφορά σας στην ανύπαρκτη δημοτική αστυνομία. Στο κέντρο του Λουτρακίου τα τελευταία χρόνια το έχουμε παραξηλώσει. Βλέπω σε καθημερινή βάση να τραβάνε τους κάδους στη ράμπα αναπήρων για να παρκάρουν και όταν φεύγουν, τους απλώνουν πάλι για να κρατήσουν τη θέση, δημιουργώντας κομφούζιο στο δρόμο. Η καβάτζα γίνεται και με μηχανάκια όπως πολύ σωστά λέτε και με ό,τι μπορεί να φανταστεί κανείς. Κατανοώ ότι υπάρχει δυσκολία με τη στάθμευση στο κέντρο, αλλά αυτό είναι αναισθησία. Έχω ακούσει ότι υπάρχει έλλειψη προσωπικού στη δημοτική αστυνομία. Εγώ θα πρότεινα να αναλάβει ιδιώτης, ιδίως το καλοκαίρι που γίνεται το ελάτε να δείτε. Θέληση μόνο να υπάρχει, διότι όταν υπάρχει, βρίσκονται λύσεις και τα αποτελέσματα είναι φανερά και αναμφίβολα (βλέπε καθαριότητα και πράσινο στο Λουτράκι). Καλό βράδυ και καλή σαρακοστή εύχομαι.

  4. Το Πρώτο βραβείο πήρε στο καρναβάλι το 1ο δημοτικό σχολείο, (με θέμα την ανακύκλωση) αν και δε θα έπρεπε, ηθικά, αφού στο σύλλογο Γονέων συμμετέχει ο αντιδήμαρχος Καθαριότητας. Νομίζουμε ότι το 1ο βραβείο άξιζε στο σύλλογο της Περαχώρας (με θέμα τους λογαριασμούς του ρεύματος)! Κάθε χρόνο η Περαχώρα κατεβάζει το πιο ωραίο άρμα με το πιο έξυπνο θέμα!. ……… Θα ηθελα μα τοποθετηθω επάνω στο θέμα,σαν προεδρος του Συλλογου Γονέων και να ενημερώσω ότι ο Αντιδήμαρχος Καθαριοτητας και Ανακύκλωσης δεν ενεπλάκησε καθόλου στην απόφαση να συμμετέχουμε με αυτό το θέμα,Το θέμα ήταν χειροποίητο εξ αρχής 100% και νομίζω ότι το βραβείο δώθηκε σε εμάς πέρα από ότι είχαν συμβάλει τα παιδιά και είναι ένα θέμα επίκαιρο και σημαντικό ,είχαμε και χειροποίητο άρμα που η Περαχώρα δεν το είχε. ΟΠΟΤΕ ΝΟΜΙΖΩ ΑΞΙΑ Η ΑΠΟΦΑΣΗ !!!

  5. Καθε χρονο και χειροτερα. παρκαρισμα σε ραμπες και διαβασεις. στα στενα παρκαρισμα και απο τις δυο πλευρες και καταληψη πεζοδρομιου.

  6. Έρχεται καλοκαίρι και η πολύ κακή συνήθεια να “πιάνουν” χώρους parking τα μαγαζιά θα εξελιχτεί με πηγή καυγάδων αλλά και μεγάλου προβλήματος. Ο ανεφοδιασμός των καταστημάτβν μπορεί να γίνει πρωί πρίν αρχίσει η κίνηση .Ας καταλάβουν οι μαγαζάτορες ότι είναι και για το δικό του καλό. Το παράδειγμα της Κορίνθου είναι δίπλα μας.

  7. Γνωρίζει κάποιος ποια ήταν τα έπαθλα για την 3αδα των νικητών;Πιστεύω να μην τσιγκουνευτηκε ο δήμος την προσπάθεια των παιδιών!

  8. Στις 28/4 στη Βουλιαγμένη συμπληρώνουμε ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ χωρίς κάδους σκουπιδιών, που αποσύρθηκαν επειδη ο δρόμος ΕΙΝΑΙ (ΟΝΤΩΣ) ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ από τη διάβρωση. Διασφαλίστηκε η περιουσία του Δήμου και η σωματική ακεραιότητα των υπαλλήλων του, αλλά ο δρόμος ΔΕΝ ΦΤΙΑΧΤΗΚΕ ΑΚΟΜΑ: προφανώς η Ζωή, η Ασφάλεια κι η Περιουσία η δικιά μας (κάτοικοι και επισκέπτες) είναι μικρότερης αξίας… Δήμος και ΕΤΑΔ μας εμπαίζουν ένα χρόνο, σε ρόλους “Άννα και Καϊάφα”. Αμφιβάλλω πολύ αν το δημοσιεύσετε ή το αναδείξετε, αλλά… όσο ζω, ελπίζω!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog