Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

ΛΟΥΤΡΑΚΙ: Tελετή αποφοίτησης ΔΕΑ Σχολής Μηχανικού(ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

Σήμερα Παρασκευή 22/3 έγινε η τελετή ονομασίας Δόκιμων Έφεδρων Αξιωματικών(ΔΕΑ) της ΣΤ' 2023 ΕΣΣΟ καθώς και η απονομή των πτυχίων αποφοίτησης.

- Advertisement -

Αποκλειστικό ρεπορτάζ Μιχάλης Φιλιάνδρας (φωτο-βίντεο)

Την απονομή των πτυχίων των ΔΕΑ έκανε ο Διευθυντής του Σώματος Μηχανικού Υποστράτηγος κ.Ευθύμιος Γιαννακάκης ο οποίος έκανε και ομιλία ενώ την αποχαιρετιστήρια ομιλία στους αποφοίτους έκανε και ο Διοικητής της Σχολής Μηχανικού Ταξίαρχος κ.Νικόλαος Χαραλαμπίδης.

Στην τελετή παραβρέθηκε ο δήμαρχος Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγίων Θεοδώρων Γιώργος Γκιώνης, η Διοικητής του ΑΤ Λουτρακίου κ.Μάρθα Μυστακίδου, εκπρόσωποι του Λιμενικού, της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας καθώς και οι γονείς και συγγενείς των Έφεδρων Αξιωματικών που ήταν εμφανώς συγκινημένοι.

Στο τέλος της τελετής όλοι οι αξιωματικοί και οι στρατιώτες αναφώνησαν με στεντόρεια φωνή Ζήτω το Έθνος ,Ζήτω το Μηχανικό, Ζήτω ο Στρατός!

- Advertisement -

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Πω πω ΣΤ2023’ΕΣΣΟ!!Η δίκη μου ήταν ΣΤ 1985 -179 αν θυμαμε καλά !!Ο θρυλικος Αντρεας έχει υπηρετήσει στην Σχολή Μηχανικού το μακρινό 1987 τους τελευταίους 9 μήνες της θητείας μου !!Δεν ημουν αξιωματικός φυσικα αλλά οι αξιωματικοί τότε ,πενταετοις κλπ έτρωγαν φαγητό από τον μαστερ σεφ Αντρέα που ήταν ο μάγειρας τότε στο εσστιατορειο-μαγειριο του στρατοπέδου !!Τοτε υπηρχαν δυο μαγειρια στο στρατόπεδο !Ενα για τους στρατιώτες και ένα των αξιωματικών δοκιμών πενταετών !!Ειχα κάνει και στα δυο σαν παλιοσειρα που ημουν !Μεχρι και στην Λέσχη Αξιωματικών στο Λουτρακι ημουν κανα 2 μήνες !!Δεν ξέρω αν κανείς εδώ από τους σχολιαστές έχει υπηρετήσει στην Σχολή !!Τελικα στο ωραίο μας Λουτρακι τα έχουμε όλα μπορείς να πεις !Μια μαρίνα και ένα αεροδρόμιο για υδροπλάνα 😁😁και θα είμαστε κομπλέ που λέει και ο φίλος του μπλογκ !!Αυτα για την ενημερώσει σας κύριες και κύριοι από τον Αντρικό !!οποια πέτρα να σηκώσεις τον Αντρέα θα βρεις από κάτω !!Αυτο για τους επικριτές μου και αυτούς που δεν με γνωρίζουν αλλά θα με μάθουν και οι νέοι και οι παλιοί

  2. O πατέρας μου, αγαπητέ μου Αντρέα, είχε υπηρετήσει κάποτε, στη Σχολή Μηχανικού, εκεί στο Λουτράκι σας! Μάλιστα, κατά την διάρκεια αυτής της θητείας του, και συγκεκριμένα, τη περίοδο του καλοκαιριού του μακρινού 1986 (είχε πάρει αναβολές αυτός, λόγω σπουδών) – βρισκόμουνα τότε εγώ στην τρυφερή ηλικία περίπου των 8 ετών – είχαμε μισθώσει & νοικιάσει για σχεδόν ολόκληρη της καλοκαιρινή σαιζόν, ένα υπέροχο διαμέρισμα (μπροστά ακριβώς στη θάλασσα), εις την πάντα γοητευτική & όμορφη αυτή λουτρόπολή σας – αν έχεις καλά υπόψη σου, στην “πράσινη” & “κλιμακωτή” πολυκατοικία, η οποία και βρίσκεται αυτή, λίγα μόλις μέτρα παρακάτω από τις γνωστές ψαροταβέρνες “Ιχθυόεσσα”, “Μα’ι´στράλι” και “Ερατώ”… Μάλιστα ενθυμούμε επίσης τον εαυτό μου, να κάνω ποδηλατάδα και εις την παραλιακή αυτή σας (και προσφάτως, αναπλασθείσα, καθώς και αναδιαμορφωθείσα προμενάδα & περαντζάδα, “πειράζοντας” τότε – αν και αρκετά πιτσιρικάς & μικρός – και όλα, τα κοριτσάκια!!! Άραγε, να ‘ταν λες, και η Χαρά, ανάμεσα σε αυτά?!!!!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog