Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Απασφάλισε ο Κούγιας! Στη «σέντρα» Πιέτρης και Οικονόμου.

- Advertisement -

Απασφαλίζοντας στην κυριολεξία, κατηγορεί τους κ.κ. Πιέτρη και Οικονόμου ότι ενεπλάκησαν με την ομάδα του ΠΑΣ για να αποκομίσουν οικονομικά και πολιτικά οφέλη.

Θα μπορούσε κάποιος να ισχυρισθεί ότι οι δύο άνδρες δεν ήταν υποψήφιοι στις δημοτικές εκλογές της Κορίνθου, άρα οι ισχυρισμοί του κ. Κούγια καταρρίπτονται. Αυτό που υπονοεί ο κ. Κούγιας, είναι ότι ως επιχειρηματίες, στήριξαν το συνδυασμό του κ. Σταυρέλη διότι προσέβλεπαν σε οικονομικά οφέλη υπέρ των επιχειρήσεων τους ενώ παράλληλα χρησιμοποίησαν τον ΠΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΣ ως «πολιτικό δούρειο ίππο» για να εξασφαλίσουν τα «προσδοκόμενα».

Δριμύ το κατηγορώ από τον Αλέξη Κούγια, ο οποίος ευθύβολα ρίχνει τα βέλη του, για μη οικονομικό έλεγχο του ταμείου της ομάδας, αφού όπως ισχυρίζεται ο κ. Οικονόμου ως ταμίας δεν ελέχθηκε ποτέ. Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Οικονόμου παραιτήθηκε τον προηγούμενο Νοέμβρη από τη θέση του.

Προειδοποιεί με μηνύσεις και αγωγές κατά των κ.κ. Πιέτρη και Οικονόμου και απειλεί ότι θα διεκδικήσει τα χρήματα που κατέβαλλε στην ομάδα ως ταμειακή διευκόλυνση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Αλέξη Κούγια

«Τις τελευταίες ημέρες είτε μέσω ανακοινώσεων, είτε μέσω σκόπιμης παραπληροφόρησης από ανθρώπους που ευεργέτησα και τους οποίους ούτε η μάνα τους δεν θα γνώριζε εάν εγώ δεν ησχολουμιν κατόπιν παρακλήσεων με την ομάδα του ΠΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΣ, διαδίδονται διάφορα ασύστολα και συκοφαντικά ψεύδη για εμένα και τους λόγους της αποχωρήσεώς μου.

Τη συγκεκριμένη ομάδα εγώ την παρέλαβα διαλυμένη και κατεξευτελισμένη ακόμη και με υποψίες για στημένους αγώνες στα τοπικά πρωταθλήματα της ΕΠΣ Κορίνθου.

Με δικά μου κυρίως χρήματα και πολύ μικρή οικονομική βοήθεια από τους κ.κ. Κώστα Παπαγιανόπουλο, Λευτέρη φριγκελη, Γιώργο Οικονόμου και Γεώργιο Πιέτρη, την ξανακάναμε ένα σοβαρό σωματείο, με δική μου πρωτοβουλία και με δωρεάν παραχώρηση του χώρου των γραφείων, ο οποίος του ανήκει κατά κυριότητα, από τον Κώστα Παπαγιανόπουλο ο ΠΑΣ Κόρινθος απέκτησε μετά από 10ετίες γραφεία και μπουτίκ αλλά και πούλμαν για τις μετακινήσεις των παικτών και των προπονητών στους αγώνες του τοπικού πρωταθλήματος.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι ότι μόλις το πούλμαν που εγώ παραχώρησα και εγώ έντυσα με τα χρώματα της Κορίνθου ο Γιώργος Πιέτρης, ιδιοκτήτης καφετεριών και φούρνων (αυτός είναι ο όμιλος Πιέτρη) τοποθέτησε το πούλμαν απέναντι από την καφετέριά του και καμάρωνε λες και ήταν ιδιοκτησία του.

Από εκείνη την ημέρα μέχρι και σήμερα εγώ επέλεξα όλους τους ποδοσφαιριστές και όλους τους προπονητές είτε η ομάδα αγωνιζετο στο τοπικό πρωτάθλημα, είτε στην Γ’ Εθνική.

Χαρακτηριστικότερο παράδειγμα είναι ότι η βάση της ομάδος είναι τα δικά μου 8 παιδιά από την Λάρισα, τα οποία ήταν μαζί μου από την εφηβική τους ηλικία στις ομάδες νέων της ΑΕΛ και μετά στην μετεφηβική τους ηλικία ήταν επαγγελματίες στη ΑΕΛ και τους έπεισα να έρθουν να αγωνιστούν στην άγνωστη γι’ αυτούς πόλη της Κορίνθου, πληρώνοντας για τον έναν εξ αυτόν μάλιστα και τη σχολή του.

Η ομάδα που δημιούργησα για τα δεδομένα της Γ’ εθνικής ήταν και είναι η μικρότερη σε μέσω όρο ηλικίας και αν δεν υπήρχε ο ανηλεής πόλεμος εις βάρος μου από την εγκληματική οργάνωση που διοικεί παρασκηνιακά το ποδόσφαιρο με τις στημένες διαιτησίες και τους στημένους αγώνες, η ομάδα του ΠΑΣ ΚΟΡΘΙΝΟΣ θα ήταν πρώτη και με 20 βαθμούς διαφορά.

Δυστυχώς, εκτός από τον Κώστα Παπαγιανόπουλο και τον Λευτέρη φριγκελη, οι οποίοι ασχοληθήκαν ανιδιοτελώς με την ομάδα, οι δύο άλλοι συμμέτοχοι το μόνο για το οποίο ενδιαφέρονταν ήταν μέσω της ομάδος να παρέμβουν στις δημοτικές εκλογές της Κορίνθου, οι οποίοι είχαν και έχουν οικονομικά οφέλη από τις δραστηριότητες του δήμου.

Ο λόγος της αποχωρήσεως μου ήταν η χυδαία συμπεριφορά εις βάρος μου, μέσω τηλεφώνου, από τον Γεώργιο Πιέτρη μετά την γραπτή ανακοίνωση του ΠΑΣ ΚΟΡΙΘΝΟΣ μετά την οργιώδη διαιτησία που διαμόρφωσε το αποτέλεσμα του αγώνος όπως και στον πρώτο γύρο απέναντι στον παναργιακό.

Δεν είχα καμία άλλη επιλογή από το να παραιτηθώ.

Όσον αφορά λοιπόν τα οικονομικά και ποιος χρηματοδότησε επί 2 χρόνια την λειτουργία του ΠΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΣ παραθέτω τα εξής: την πρώτη χρονιά στο τοπικό πρωτάθλημα και για  τα μπαράζ ανόδου εγώ χρηματοδότησα τον ΠΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΣ με 50.000 ευρώ μετρητά και με  την χορηγία της διεθνούς επιχειρήσεως ΥΦΑΝΤΗΣ ύψους 80.000 ευρώ, τα οποία  στην ουσία αποτελούσαν δικά μου χρήματα , αφού ήμουν και είμαι ο νομικός σύμβουλος της εταιρείας ΥΦΑΝΤΗΣ.

Στο αντίστοιχο χρονικό διάστημα οι συνεργάτες μου κατέβαλαν 30.000 ο Γεώργιος Πιέτρης, 30.000 ευρώ ο Λευτέρης φριγκελης και 30.000 ευρώ ο Γιώργος Οικονόμου, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΚΕ ΚΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΟΛΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΩΣ ΤΑΜΙΑΣ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΤΕ ΝΑ ΤΟΝ ΕΛΕΓΞΕΙ.

Την τρέχουσα σεζόν εγώ κατέβαλα 70.000 ευρώ μετρητά (μόνος μου εξόφλησα την μεταγραφή του Νίκου Αναστασόπουλου ύψους 20.000 ευρώ από την ερανι φιλιατρών) και οι συνεργάτες μου κατέβαλαν 30.000 ευρώ ο Γιώργος Πιέτρης , 23.000 ευρώ ο Γιώργος Οικονόμου και 23.000 ευρώ ο Κώστας Παπαγιανόπουλος.

Τα χρήματα όλα χωρίς κανέναν έλεγχο τα διαχειρίστηκε αποκλειστικά ο Γιώργος Πιέτρης, εκτός από αυτά τα χρήματα συνεισέφερα στο ταμείο του συλλογή άλλες 80.000 ευρώ χορηγία της εταιρείας ΥΦΑΝΤΗΣ.

Αυτή είναι η ωμη πραγματικότητα και εφόσον μέχρι αύριο δημοσίως ο Γιώργος Πιέτρης και νέα διοίκηση του ΠΑΣ ΚΟΡΙΘΝΟΣ, αφού ο Κώστας Παπαγιανόπουλος αποχώρησε μαζί μου δεν ζητήσουν συγγνώμη για τις ανακοινώσεις τους θα τους μηνύσω και θα τους ενάγω για συκοφαντική μου δυσφήμηση και συγχρόνως θα διεκδικήσω μέχρι το τελευταίο ευρώ τα χρήματα τα οποία έχω διαθέσει ως ταμειακή διευκόλυνση για την λειτουργία του ΠΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΣ μέχρι σήμερα.

Υγ αξιοσημείωτο είναι ότι η νέα διοίκηση διαχεισριζετο τον πας κορθνιος μέσω των χρημάτων της χορηγίας ΥΦΑΝΤΗΣ, των εισπράξεων από τον αγώνα με τον πανεργειακό που ξεπέρασαν τις 40.000 ευρώ και από χρήματα τα οποία έχει υποσχεθεί ότι θα τους δώσει ο νέος δήμαρχος Κορίνθου κος Νίκος Σταυρέλης.

Υγ εγώ πλήρωσα τις εγχειρήσεις χιαστών, χωρίς καν να με ρωτήσουν ποσό των ποδοσφαιριστών Παπαχρήστου και Χαλάτση, τις οποίες εγχείρησε ο κορυφαίος Έλληνας ορθοπεδικός και αδελφικός μου φίλος Χρήστος Θέος στο νοσοκομείο Metropolitan, με τους οποίους ουδέποτε ασχολήθηκε κανείς από αυτούς που σήμερα διοικούν τον ΠΑΣ ΚΟΡΙΘΝΟΣ.

ΕΥΧΟΜΑΙ Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΙ 6000 ΟΠΑΔΟΙ ΜΑΣ ΠΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΔΟΣΦΑΡΙΣΤΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ ΜΟΝΟ ΗΡΘΑΝ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 30 ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΓΙΟΡΤΑΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΤΗΝ ΑΝΟΔΟ ΣΤΗΝ SUPER LEAGUE 2 ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΝΑ ΔΩ ΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΑΚΡΑΙΑ ΜΕ ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣΑΝ ΘΑ ΚΑΤΑΒΑΛΕΙ ΤIS 550.000 ΕΥΡΩ ΠΟΥ ΑΠΑΙΤΟΥΝΤΑI ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΤΟΧΙΚΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΓΓΥΗΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ».

Σοβαρότατες όπως διαβάζουμε οι κατηγορίες του κ. Κούγια, έχει ενδιαφέρον αν θα υπάρξει απάντηση…

Χ@ρα

- Advertisement -

9 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Μοναδικός στο είδος του ο Κουγιας !!Τωρα αυτο έχει τα καλά έχει και τα άσχημα !!Οπου έχει πάει ο Κουγιας έχει αφήσει σίγουρα το στιγμα του και στο τελος έχει απογοητεύσει τις ομάδες ,τον κόσμο της,δημιουργήσει αντιπαλότητες σε τοπικές κοινωνίες κλπ κλπ !!Αυτος είναι ο Κουγιας και δεν αλλάζει !!Οπως και μερικοί εδώ μέσα είναι «κάπως «και δεν αλλάζουν !!Δεν καταλαβαίνουν ποτε κάνω πλάκα ποτε μιλάω σοβαρά !Λεει ο άλλος ο πικραμυγδαλος ποιος είμαι εγώ που θα υποδείξω τι ρεπορτάζ θα κάνει η Χαρά !!Εγω με την Χαρά και το Μιχάλη έχω μια φιλια !Με ξέρουν και τους ξέρω !Αυτος ο πικραμένος με ποια ιδιότητα κάνει παρατηρήσει !!Ενας άγνωστος ένας ανώνυμος ένας που δεν έχει τα κότσια και το θαρρος της γνώμης του ότι σχολιάζει να το κάνει επώνυμα και μας κάνει παρατηρήσει !!Κατι τέτοια στραβώνει ο Αντρεας και φορτώνει και γίνετε «το κακό παιδί «!,Αυτος κάνει υποδείξεις στην Χαρά οτι υποβαθμίζω το μπλογκ με αυτά που λέω και γράφω !!Αυτος όμως ουτε γράφει κάτι έστω και τα άσχετα που κατα την γνώμη του γράφω εγώ ,αλλά γράφει που μενω και τι τρωω !!οσο άσχετο είναι αν ο Αντρεας μένει σε shoebox η ψαροκασέλα ,και αν τρώει fish and chips,άλλο τόσο είναι και οι ιστορίες και οι απαντήσεις που δίνω σε μερικά νούμερα εδώ μέσα !Αυτο κάνω κυρίως ,να απαντάω σε σχόλια !Τα γράφω συνέχεια γινομαι κουραστικός ,αλλά το πρόβλημα δεν είμαι εγώ !!Εγω δεν πειραζω κανεναν αν δεν με προκλήσουν !!Σορυ για το κατεβατό Χαρά αλλά καλό είναι να περάσει μηπως κάτι ακούσουν μερικοί αλλά δεν νομίζω !!Ειναι από την φύση τους πικρόχολα άτομα !!

  2. Αντε να κάνω και μια εξαίρεση και να γράψω για την Εθνική Ελλάδος !!Ειπα να κάνω εξαίρεση γιατί η Εθνική Ελλάδος είναι δεκαετιες τώρα μια πολύπλοκη ιστορία που δεν είναι επι του παρόντος να γράψω κάτι !!Η Εθνική έχει τα δικά της «κριτιρια « παιχτών που σίγουρα δεν είναι αγωνιστικά να το πω ετσι απλα αλλά έχει αλλά !Ας το αφήσω όμως !!Παμε τώρα στο θέμα του νέου προπονητή της Εθνικής !Ο Πογιετ θα την κάνει γι άλλες πολιτείες !!Τωρα αν οι άμπαλοι και πολλά αλλά εκεί στην ΕΠΟ και όπου άλλου περνουν τις αποφάσεις δεν πάρουν τον Ιβαν Γιοβάνοβιτς καλύτερα να τα παρατήσουν και να ασχοληθούν με τίποτα άλλο !!Ο «Καρβέλας «έχει ολο το πακέτο για να ξανακάνει την εθνική καλύτερη ακόμα και από αυτή του Ρεχανγελ !!Οτι σας λέω !!Γνωριζει την Ελλάδα σαν την τσέπη του ,γνωρίζει τους παίχτες ,θα έχει την ευκολία να πέρνει στην Εθνική όποιον θέλει και θέλω να πιστευω αξιοκρατικά παίχτη και όλα τα αλλά θα έρθουν μόνα τους !!Σοβαρος προπονητής σοβαρό άτομο και έχει αποδείξει ότι με ψίχουλα και λίγα εφόδια έκανε δουλειά στον Παναθηναϊκό !!Αυτα και βλεπουμε τι θα γίνει

  3. Σωστά είπε ο φίλος ο sir andrew, ο Κούγιας αφήνει το στίγμα του και όποτε φεύγει, απογοητεύει τις ομάδες. Τώρα βέβαια, έγινε το αντίθετο: ήρθε ως νομικός εκπρόσωπος σε ήδη απογοτευμένη ομάδα, με σκοπό να γίνει ο Mr. Parangas no.2. Αφού δεν μπορεί η ομάδα ποδοσφαιρικώς να κάνει κάτι, προσπαθεί εξωαγωνιστικώς. Εν τω μεταξύ, από την πολλή καρπαζιά, έφτασε 4ος στο ελληνικό πρωτάθλημα, αφού τον τακτοποίησαν και η αεκ 1-2 και ο παοκ 1-3 και ο βάζελος 0-3, 6-7, 1-3. Κάτω από 2 δηλαδή θεωρείται αποτυχία για τους 3 μεγάλους, τους πρωτοπόρους, όπως παταγώδης αποτυχία θεωρείται και η ισοπαλία εκεί μέσα.

  4. Kαλα κι ωραία μας τα’πε ο αντρικιός, ο Κούγιας αφήνει το σημάδι του και όποτε αναχωρεί, απογοητεύει τα συνεργαζόμενα σωματεία. Τώρα βέβαια, έγινε ακριβώς το αντίθετο: ήρθε να εκπροσωπήσει νομικά μία ήδη απογοτευμένη ομάδα, με σκοπό να γίνει ο νέος Tom Mitropoulos, όπως λένε και στο νιούπορτ. Αφού δεν μπορεί η ομάδα να κάνει κάτι μες στο γήπεδο, προσπαθεί στο παρασκήνιο. Εν τω μεταξύ, από την πολλή σφαλιάρα, ποζάρει 4ος στο ελληνικό πρωτάθλημα, αφού του έκαναν ό,τι του’καναν και η αεκ 1-2 και ο παοκ 1-3 και ο παο 0-3, 6-7, 1-3. Κάτω από 2 δηλαδή είναι παταγώδης αποτυχία για τους 3 άξιους και δίκαιους πρωτοπόρους, όπως χοντρή αποτυχία θεωρείται και η ισοπαλία μέσα στο summer house.

  5. Αγαπητέ και φίλε Άκη, οi Mr. Parangas No 1 & No 2, ειναι αντιστοιχα (κατα χρονολογικη δηλαδη, σειρα), ο κυριος Κοκκαλης, ο Σωκρατης και ο κυριος Ευαγγελος, ο Μαρινακης. Εχουν – οι εν λογω – επαξιως καπαρωσει (προ πολλου), αλλα και κατοχυρωσει (εν ειδει πνευματικου δικαιωματος), αυτον τον mega, υψιστο, ιερο, καθως και τοσο, μα τοσο πολυ, περηφανή, ένδοξο & τιμητικό, τίτλο. Τωρα και για οσον αφορα εις τον κυριο Αλεξιο, τον Κουγια (που μνημονευεις, αναφερεις & λες), θα σου απαντησω, φιλε μου, με μια συντομη παροιμια & ρηση: “Εις τους δυο, τριτος δεν χωρει”.

  6. Να καλησπερίσω τον φίλο μου τον Τάσο πριν αναλάβω τον γραφικο του μπλογκ 😁😁Ρε εσυ Τάσο αυτο το νούμερο (Ακης ,Νίκος Αχίλλειον ,Μιχαλακης )οποίο όνομα θέλεις πάρε πρέπει να τα έχει πιει τα ποτηράκια του μαλλον μην πω και τίποτα ποιο δυνατές ουσίες πριν σχολιάζει 😁😁😁Τώρα αυτός νομίζει αυτά που νομίζει ,αυτά που του έχουν μάθει και μας τα ζαλίζει !!Θα χρησιμοποιήσω την τελευταία σου φράση ,την παροιμία «Εις τους δυο τρίτος δεν χωρεί «όχι με την έννοια που το έγραψες αλλά στο ποδόσφαιρο που είναι το θέμα μας !Υπαρχει Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός !!Τριτος δεν χωρεί !Χωρει μόνο και οποτε ένας από τους δυο δεν μπορεί !Φιλε μου Τάσο επίσης τώρα υπάρχει η VARαγκα θελουμε δεν θελουμε και δεν γλιτώνει κανείς για αυτο νομιζουν ότι χωρεί οι 234τοι Την Καλησπερα μου από την κατακόκκινη ουαλια

  7. Ειδες φίλε Τάσο πως φαινετε η νοοτροπία οπαδού ,φιλάθλου της μικρής ομάδας της τεταρτοπεμπτης αν προτιμας !!Εχει κάνει σημαία που μας κέρδισε στο καραισκακη ενώ εγώ που του εριξα 4αρα ουτε που το ανάφερα ας πούμε !!Ειναι γνωστό ότι οπαδοί φίλαθλοι 234των η ήττα του Ολυμπιακού είναι σαν νίκη της ομάδας του !ΠΑΟΚ αφού 😁😁Και φυσικα και στην Ευρώπη κάθονται ωραία και αναπαυτικά στον καναπέ γιατί συνηθως οι ομάδες τους δεν αγωνίζονται εκεί και υποστηρίζοντας τον κάθε αντίπαλο του Ολυμπιακού να περνουν και εκεί λίγο χαρά !!Τι να κάνουμε βιώματα και καταπίεση και κόκκινος σβέρκος δεκαετιών είναι αυτο αλλά τα ρίχνουμε όλα στο παρασκήνιο στην παράγκα ενώ τους τρώει η μαρμάγκα και δεν θα σηκώσουν ποτε κεφάλι !!Μονο οταν όπως έχω γράψει πολλες φορές Ολυμπιακός με πρόβλημα να κάνουν κάτι !Αλλα αυτο κρατάει ένα δυο χρονιές όχι 15 ,25 και 35 χρόνια πείνας !!Την Καλησπερα μου φίλε Τάσο

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog