Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Άμεση απάντηση της Πράσινης Πόλης στον Αντιδήμαρχο Γιάννη Καρασάββα

ΑΜΕΣΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΠΡΑΣΙΝΗΣ ΠΟΛΗΣ ΣΤΟΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ κ ΚΑΡΑΣΑΒΒΑ

- Advertisement -

Ανακοίνωση της Πράσινης Πόλης του Δήμου Κορινθίων

Αγαπητοί συνδημότες/συνδημότισσες ,

Η χτεσινή μας ανάρτηση για τα ανοιχτά επικίνδυνα φρεάτια στα Καλάμια, η γραπτή επικοινωνία μας με τον αντιδήμαρχο Δ. Μανωλάκη και τις αρμόδιες υπηρεσίες του δήμου είχαν άμεσα αποτελέσματα.

Χτες το πρωί ο αντιδήμαρχος Καρασάββας, συνοδευόμενος από κάμερα για την αντίστοιχη προβολή, τοποθέτησε νέα καπάκια στα φρεάτια και μας ενημέρωσε για πρόσφατες ενέργειες της υπηρεσίας του.

Ο κ. Καρασάββας, θέλοντας να εξάρει την ετοιμότητα της παρούσας δημοτικής αρχής προέβη σε συγκρίσεις με τις προηγούμενες 2 δημοτικές αρχές απαξιώνοντάς τες.

Λησμόνησε όμως να αναφέρει ότι και στις 2 προηγούμενες δημοτικές αρχές διετέλεσε αντιδήμαρχος και ολοκλήρωσε και τις 2 θητείες του!

Θέλουμε να υπενθυμίσουμε ότι η Πράσινη Πόλη λειτουργεί πάντα με γνώμονα την βελτίωση της καθημερινότητας των Κορινθίων όλου του Δήμου.

Τα προβλήματα είναι πολλά και προσπαθούμε να τα ιεραρχήσουμε δίνοντας προτεραιότητα σε θέματα ασφάλειας και προστασίας των δημοτών.

Ελπίζουμε πως η δημοτική αρχή θα ανταποκριθεί κυρίως με σεμνότητα και σεβασμό στους δημότες που την εξέλεξαν.

Ευχαριστούμε όλους τους συνδημότες/συνδημότισσές μας που βοηθούν να γίνει η καθημερινότητά μας καλύτερη επισημαίνοντας προβλήματα που μας αφορούν όλους.

- Advertisement -

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΙΠΛΑΣΙΑΣΜΟ ΤΩΝ ΘΕΣΕΩΝ ΑΜΕΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ Κ. ΣΤΑΥΡΕΛΗ ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΕΙΧΕΣ ΥΠΟΣΧΕΘΕΙ… ΑΡΑΓΕ ΤΟΣΗ ΔΥΣΚΟΛΙΑ ΕΧΕΙ ΑΥΤΗ Η ΜΕΛΕΤΗ;;

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog