Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Ο Αλέξης Κούγιας μιλά για τον ΠΑΣ Κόρινθος στην εκπομπή «Με Σοφία και Χαρά»

Στη ραδιοφωνική εκπομπή του Super FM «Με Σοφία και Χαρά», μίλησε ο γνωστός νομικός Αλέξης Κούγιας

- Advertisement -

Πληγωμένος και θιγμένος δήλωσε ο Αλέξης Κούγιας, ενώ προέτρεψε να ρωτηθεί ο Γιώργος Τριαντάφυλλος (πρώην αντιδήμαρχος του δήμου Βέλου-Βόχας) ο οποίος γνωρίζει τι έχει συμβεί.

Αναφέρθηκε στην ημέρα διεξαγωγής του αγώνα με τον Παναργειακό και τι συνέβη, στις τελευταίες εξελίξεις που τον ανάγκασαν να παραιτηθεί, στις σκληρές ανακοινώσεις που εξέδωσε κατά των κ.κ. Πιέτρη και Οικονόμου. Ανέφερε ότι σε τηλεφωνική επικοινωνία μετά το παιχνίδι,ο κ. Πιέτρης του επιτέθηκε φραστικά με βαρύτατους χαρακτηρισμούς. Δήλωσε ότι έχει δεχθεί βάναυση προσβολή της προσωπικότητάς του.

Τόνισε πως δεν έγινε ποτέ οικονομική λογοδοσία στην ομάδα, χωρίς να γνωρίζει το λόγο.

Αποκάλυψε στην εκπομπή ότι απέστειλε εξώδικο στον κ. Πιέτρη ζητώντας του να ανακαλέσει τα όσα συκοφαντικά εξαπέλυσε εις βάρος του, να ζητήσει συγγνώμη για να μπορέσουν να συνεχίσουν.

Μίλησε για το δήμαρχο Νίκο Σταυρέλη και τις υποσχέσεις του για την ομάδα της Κορίνθου. Ανέφερε πως ο δήμαρχος έχει υποσχεθεί να δοθεί οικονομική ενίσχυση στην ομάδα 50.000 ευρώ, να φτιαχθούν δύο προπονητικά κέντρα και ότι θα παραχωρηθεί το ΔΑΚ αποκλειστικά για χρήση στον ΠΑΣ Κόρινθος. . Για το ιδιόκτητο γήπεδο του Συνοικισμού, είπε πως ο κ. Σταυρέλης επιθυμεί να το παραχωρήσει σε όλες τις ομάδες για να αθλούνται τα παιδιά.

Μίλησε ακόμα για τον πρώην δήμαρχο Αλέκο Πνευματικό, είπε πως ήταν φίλαθλος της ομάδας, την αγαπημένη του Κορινθία, τον Ολυμπιακό Λουτρακίου και τους φίλους του.

Τέλος, τόνισε πως όλα μπορούν να ξαναφτιάξουν αν ζητηθεί μια δημόσια συγγνώμη από τον κ. Πιέτρη.

Ακούστε ολόκληρη τη συνέντευξη στο βίντεο που ακολουθεί

- Advertisement -

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Συγχαρητήρια!!!! Κοίτα προσκεκλημένους που έχουν στις εκπομπές τους η Σοφία και η Χαρά, ανεβάζοντας κατακόρυφα το επίπεδο και προσθέτοντας αίγλη στη δημοσιογραφική τους δραστηριότητα. Τη δουλειά τους κάνουν και μάλιστα πολύ επιτυχημένα.

  2. Προσκεκλημένους φίρμες ,ονοματα και επώνυμους θα καλέσουν η Χαρά και η Σοφία ,δεν θα καλέσουν κανεναν ανώνυμο ,κανένα άγνωστο !!Οταν κάποιος θέλει να πει κατι να κάνει κάτι δημόσια ,με οτι αύτο συνεπάγεται πρέπει να το κάνει επώνυμα ,αλλιώς να μην μιλάει καθόλου θα πω εγώ !!Και να το εξηγήσω για τους λίγο κουτούς του μπλογκ !!Τα τελευταία χρόνια η τεχνολογια μας δίνει την δυνατότητα να ερχόμαστε σε επικοινωνία σε πολλα μέσα στο διαδύκτιο σε σελίδες αθλητικές ,πολιτικές τοπικές μπλογκ και σάιτ καλή ώρα σαν το loutrakiblog!!Εκει για ότι λες και γράφεις έχεις ευθύνη συνέπειες γιατί εισε επώνυμος ,επικοινωνείς με επώνυμους και πάει λέγοντας !!Το loutrakiblog όμως έχει και ένα «παραθυρακι « του νόμου ας πούμε να επικοινωνούν ανωνυμα 😉Τώρα εσυ ανώνυμε 0720 ο λόγος που σχολίασες εδώ στο άρθρο κατα 99% είναι που ειχα κάνει πρόταση μεταξύ σοβαρού και αστείου να με καλέσουν στην εκμπομπη οι δυο επιτυχημένες κύριες για συνέντευξη !!Τωρα αν το 1%ειμαι λάθος για το σχόλιο σου που δεν νομίζω θα σου ζητήσω συγνώμη γιατί έστω και ανωνυμα σε κατηγόρησα !!Αυτα τα σχόλια μερικών είναι χειρουργική επέμβαση μην κάνουμε κανένα λάθος και καρφωθούμε 😁😁Αντε γεια αν δεν κόψει η Χαρά

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog