Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

ΑΛΕΠΟΧΩΡΙ: Oλοκλήρωση του έργου «Προμήθεια και εγκατάσταση καινοτόμου Μονάδας Αφαλάτωσης»

ενημέρωση των πολιτών

- Advertisement -

📍 Μία σημαντική ημερίδα πραγματοποιήθηκε χθες, με την ολοκλήρωση του έργου «Προμήθεια και εγκατάσταση καινοτόμου Μονάδας Αφαλάτωσης σε επεξεργασία άλμης και ΑΠΕ στο Αλεποχώρι Δήμου Μάνδρας – Ειδυλλίας», στο Πολιτιστικό Κέντρο Μάνδρας «Μίμης Δούκας».

📌 Στόχος της εκδήλωσης ήταν η ενημέρωση των πολιτών όσων αφορά στην παραγωγή και κυρίως την ποιότητα του αφαλατωμένου νερού και η ευρεία ανταλλαγή απόψεων πάνω σε επιστημονικά και άλλα θέματα που αφορούν στην αφαλάτωση.

👉 Το Αλεποχώρι αποκτά νέα σύγχρονη μονάδα αφαλάτωσης και λύνουμε οριστικά το πρόβλημα υδροδότησης, με νέα καινοτόμο μονάδα, προϋπολογισμού 1.120.960,00€

👉 Με άμεσες και γρήγορες παρεμβάσεις της νέας δημοτικής αρχής, καταφέραμε το έργο αυτό να είναι ιδιόκτητο και μόνιμο καθώς αν δεν γινόταν οι απαραίτητες διεργασίες, υπήρχε κίνδυνος να χαθεί η Ευρωπαϊκή χρηματοδότηση λόγω του χρονικού περιορισμού που προέβλεπε την εγκατάσταση του έργου μέχρι τον Μάρτιο.

▪️Την ημερίδα τίμησαν με την παρουσία τους ο Αντιπεριφερειάρχης Δυτικής Αττικής κ. Κλεάνθης Βαρελάς, ο οποίος εκπροσώπησε τον Περιφερειάρχη Αττικής κ. Νίκο Χαρδαλιά, ο Πρόεδρος Τοπικής Οργάνωσης Ν.Δ. Μάνδρας κ. Ζαφείρης Μελέτης, ο Πρόεδρος Συλλόγου ‘’Άσπρα σπίτια’’ στο Πόρτο Γερμενό κ. Μακρόπουλος Γεώργιος, ο Πρόεδρος Οικιστών Αλεποχωρίου κ. Αθανασίου Κωνσταντίνος.

▪️Μετά την λήξη της ημερίδας πραγματοποιήθηκε συνέντευξη τύπου όπου έλαβαν μέρος ο Δήμαρχος Μάνδρας-Ειδυλλίας κ. Αρμόδιος Γ. Δρίκος, η Προϊσταμένη της Ειδικής Υπηρεσίας «Επιτελική Δομή ΕΣΠΑ ΥΠΕΝ» κ. Χρυσούλα Κούρτελη και ο Διευθύνων Σύμβουλος και Πρόεδρος του Ομίλου SYCHEM SA κ. Αλέξανδρος Υφαντής.

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog