Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Τα εν δήμω Λουτρακίω: Παραπολιτική στήλη (31-3-2024)

Τοίχοι που έχουν αυτιά και πουλάκια που μιλάνε! Οσα λέγονται στις ρούγες και τα καφενεία!

- Advertisement -

Άνοιξη παιδιά! Ανθίζουν τα λουλουδάκια, τιτιβίζουν τα πουλάκια, αγαπήστε και αγαπηθείτε γιατί χανόμαστε! Και αν λέμε και καμμιά κουβέντα παραπάνω, για καλό είναι, μην αγχώνεστε!

Μαθαίνουμε ότι οι αναρτήσεις στο facebook (το οποίο έχουμε κυρίως για την πλάκα μας), έγιναν αντικείμενο συζήτησης σε παράταξη! χαλαρώστε κορίτσια! Δεν είναι όλα πολιτική! Άλλωστε εμείς ότι έχουμε να πούμε, το λέμε, δεν κρυβόμαστε! Τουλάχιστον αυτό πρέπει να μας το αναγνωρίσετε!

Αντιδήμαρχος μιλά πολύ και δεν κάνει! Σεμνά και ταπεινά είπαμε γιατί οι τοίχοι έχουν αυτιά και τα πουλάκια που κάθονται στα περβάζια μιλάνε…και μάλιστα πολύ!

Αλλος αντιδήμαρχος «ψήλωσε» ξαφνικά! Έργο μηδέν ακόμα όμως! Η πολιτική δεν πρέπει να αποσκοπεί στην συνεχόμενη αυτοπροβολή με όλα τα μέσα που διαθέτεις…Σεμνά και ταπεινά, ξαναλέμε!

Συγχαρητήρια στους μαθητές των σχολείων που παρέλασαν με χάρη και υπερηφάνεια! Πολλά μπράβο στους δασκάλους τους επίσης!

Το πρωτόκολλο του Δήμου, ορίζει ποιος θα στέκεται στην εξέδρα των επισήμων (που δεν υπάρχει πλέον εδώ και πολλά χρόνια εξέδρα) αλλά αυτό δε σημαίνει ότι ο κάθε παρατρεχάμενος μπορεί να στέκεται στην παρέλαση μαζί με τις Αρχές του τόπου! Οι παρατρεχάμενοι λοιπόν ας στέκονται εκεί που πρέπει, δηλαδή με τους πολίτες! Οτι είναι φίλοι μας οι αντιδήμαρχοι ή οι δημοτικοί σύμβουλοι δεν μας κάνει αυτόματα επισήμους! Μην προκαλείτε!

Σταμάτησαν οι εργασίες στην παραλία αλλά μαθαίνoυμε ότι ήδη ξαναεντάχθηκε το έργο. Μακάρι γιατί αν περιμένουμε στην υπόλοιπη χώρα να φτιαχτεί η Θεσσαλία, θα ξεκαλοκαιριάσουμε, θα ξεχειμωνιάσουμε και βλέπουμε!

Το γεφύρι της Άρτας ο δρόμος Σχίνος-Αλεποχώρι! Εργασίες έγιναν, …κάποιες…, η κολώνια κρατάει χρόνια, το έργο δεν ολοκληρώνεται, κατολισθήσεις συνεχώς, ευτυχώς δε θρηνήσαμε θύματα! Η μεγάλη κατολίσθηση σημειώθηκε αργά τη νύχτα! Eιναι σαν το δρόμο Σχίνο-Στραβά που λέγαμε τις προάλλες! Κατέφθασαν στο σημείο βουλευτάδες, κλιμάκια του Υπουργείου και κοιτοιύσαν τους βράχους καταμεσίς του δρόμου! Α, εβγαλαν και φωτογραφίες…αναμνηστικές…καταδεικνύοντας την μακροχρόνια αργοπορία…

Η αλήθεια μπορεί να αργεί να φανεί μερικές φορές, αλλά πάντα επικρατεί στο τέλος και τα πράγματα μπαίνουν στη θέση τους, ενώ αποκαλύπτονται όσοι λειτούργησαν δόλια και υποκριτικά και εν τέλει εκτέθηκαν στα μάτια πολλών! Ας προσέχατε!

Υπερωρίες διαβάζω στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ θα λάβουν οι δημοτικοί αστυνόμοι! Να έκαναν και καμμιά σωστή δουλίτσα για να φύγουν τα καφάσια και τα χαλασμένα μηχανάκια, καλά θα ήταν! Τους βλέπετε εσείς και μεις δεν τους βλέπουμε;

Της παρανομίας και αυτό το τριήμερο στην παραλία του Λουτρακίου! Είναι υπεράνω του Νόμου!

Καταστηματάρχισσα της παραλίας μάλιστα είπε ότι με ένα 100άρικο βολεύει τους λιμενικούς και κάνουν τα στραβά μάτια! Ωραίο θεματάκι αυτό!

Ο Χάρης δεν έχει καταλάβει ότι οι εκλογές τελείωσαν! Οι εξωτερικοί επικοινωνιολόγοι του δημάρχου έγραψε! Υπομονή Χάρη! 5 χρόνια είναι, θα περάσουν! Πάντως εσύ, άσε την επικοινωνία της Μαρίας γιατί την έκαψες τη γυναίκα!

@οι περίεργοι

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog