Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

ΤΙΜ.ΠΙΕΤΡΗΣ: Υπερψηφίσαμε τον προϋπολογισμό για την τουριστική προβολή του δήμου Κορινθίων

Στην τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου στο θέμα για την ψήφιση του προϋπολογισμού της τουριστικής προβολής του Δήμου η παράταξη Συμμαχία Πολιτών ψήφισαν θετικά την εισήγηση της δημοτικής αρχής.

- Advertisement -

Στην τοποθέτηση μου την οποία και μπορείτε να δείτε αναλυτικά στο βίντεο των 7 λεπτών που ακολουθεί αρχικά επισημαίνω στον απολογισμό του προηγούμενου έτους ότι τελικά το ποσό το οποίο είχα ως προϋπολογισμό ήταν 100.000 ευρώ και όχι υπέρογκα ποσά όπως ακουγότανε σκοπίμως την προεκλογική περίοδο , καθώς υπενθύμισα σε τι κατάσταση βρήκα τον Τουρισμό εγώ το 2019 , και σε τι κατάσταση τον παρέδωσα μετά από 4 χρόνια .

Επίσης ανέλυσα όλες τις δράσεις που σκοπεύει να κάνει η νέα δημοτική αρχή που ουσιαστικά είναι η συνέχεια και ο εμπλουτισμός όλων των δικών μας με ένα πολύ μικρό ποσοστό νέων ενεργειών , προϋπολογισμού 160.000 ευρώ , παραπάνω από τον δικό μας περσινό . Κάτι το οποίο δείχνει τελικά ότι ότι έκανα τα προηγούμενα χρόνια καλώς τα έκανα ειδάλλως δεν θα συνεχίζονταν και με την νέα δημοτική αρχή, τα όποια όταν εμείς είμασταν δημοτική αρχή η τότε αντιπολίτευση δεν τα ψήφιζε .

Διότι ασχέτως με το ποιος είναι Δήμαρχος ή Αντιδήμαρχος εμένα με ενδιαφέρει να γίνεται δουλειά στην πόλη και τον Δήμο μου και για αυτό ψηφίζω θετικά σε τέτοιες ενέργειες.

Τέλος έκανα ερωτήσεις σχετικά με τις 5 γαλάζιες σημαίες που εμείς αποκτήσαμε στο παραλιακό μας μέτωπο τα τελευταία χρόνια στις Παραλίες Καλάμια , Ποσειδωνίας , Αλμυρής , Κόρφου και Λεχαίου εάν θα συνεχίσουν να υπάρχουν ,για τους ναυαγοσώστες στην παραλία καλάμια που εμείς τοποθετήσαμε τα τελευταία 4 χρόνια εάν θα υπάρχουν και φέτος και τις επόμενες χρονιές , για την λειτουργία του Infokiosk που εμείς δημιουργήσαμε στην Αρχαία Κόρινθο και λειτουργήσαμε , καθώς και για τα δωρεάν στους δημότες και επισκέπτες downloads που εμείς εξασφαλίσαμε μέσα από σύμβαση που κάναμε , που θα προσφέρουν μια τρισδιάστατη περιήγηση εντός του Αρχαιολογικού χώρου της Αρχαίας Κορίνθου με ξενάγηση σε 8 γλώσσες .

Έλαβα απαντήσεις για κάποια από αυτά από τον Δήμαρχο και την αρμόδια αντιδήμαρχο !

Εύχομαι να συνεχιστεί η συντονισμένη και οργανωμένη προσπάθεια των τελευταίων 4 ετών γιατί όπως ανέφερα στο Δημοτικό Συμβούλιο ,όφελος για αυτό θα έχει μόνο ο Δήμος μας και οι δημότες του .

ΤΙΜΟΛΕΩΝ ΠΙΕΤΡΗΣ

ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog