Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

1 Απριλίου: Διεθνής Ημέρα Μαξιλαροπολέμου

περίεργη σαν ημέρα

- Advertisement -

Ξεκίνησε δειλά το 2008 μέσω διαδικτύου και πλέον διεξάγεται κάθε χρόνο σε περισσότερες από 130 πόλεις του κόσμου (1 Απριλίου 2023).

Η Διεθνής Ημέρα Μαξιλαροπολέμου (International Pillow Fight Day), εκτός από την εκτόνωση που προσφέρει, απαιτεί από τον κάθε συμμετέχοντα την καταβολή ενός χρηματικού ποσού, το οποίο διατίθεται για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

- Advertisement -

5 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Τώρα ψέματα ,μαξιλαροπόλεμος πρωταπριλιάτικο αστεία είναι για να είμαστε σε δουλειά !!Ο Αντρεας θα ευχηθει καλό μήνα Απρίλιο !!Σημερα θα σας πω για ένα γεγονός που έγινε πρωταπριλιά του 2004 !!Στις εφημερίδες της εποχής τότε έβαζαν συνηθως κανένα παιχταρα που θα έρχονταν στον Ολυμπιακό η Παναθηναϊκό για πρωταπριλιά !Δυστυχως το πρωτοσέλιδο τότε ήταν ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΥΡΑΣΤΑΣ 😌Ο μεγαλος αυτός ποδοσφαιριστής και κυρίως καλό παιδί και άνθρωπος έφυγε μολις σε ηλικία 51 ετών !!Ειχα την χαρά και την τιμή σε ηλικία περίπου 9 ετών να τον συναντήσω στον Άγιο Δημήτρη στην Λειβαδεια που είχε το σπίτι του δίπλα από το σπίτι του νονού μου !Η μητέρα του νομίζω είναι από εκεί και ο πατέρας του από Καλαμάτα η το αντίθετο !Ξαδερφια με τον νουνό μου και τότε πήγαινα λίγες μέρες στον Άγιο Δημήτρη και μου τον γνώρισε γιατί ημουν και Ολυμπιακός !!Φανταστητε την χαρά μου να βλέπω μπροστά μου παίχτη που βλέπαμε στην τηλεόραση τότε !!Ελπιζω να μην σας κούρασα για τον Κυράστα !Εχω τώρα περίπου 6 χρόνια στο φέισμπουκ καιι κάθε χρόνο 1 Απρίλη βάζω τον Κυράστα στην σελίδα μου !Εχω μάθει να σεβομαι τις αξίες !

  2. Εχει γουστο να του φωναξε κιολας, φατους ολους Γιαννη. Και ο Γιαννης να τον κοιταξε και να χαμογελασε….Ρε τι στοκος ειναι αυτος!?

  3. Λίγο πολύ όλοι «κουραζουμε «!Ειδικα οταν λέτε τα ίδια και τα ίδια εκεί να δεις τι κουραστικά είναι !Τουλαχιστον εγώ έχω ποικιλοια στα κουραστικά που γράφω !Αντε τραβα για υπνο τώρα γιατί κουράστηκες πονηρέ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog