Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Επιτυχής η 2η Πρακτική Εκπαίδευση του Συλλόγου Εθελοντών Πυροπροστασίας Δασών Λουτρακίου (ΦΩΤΟ)

προ των πυλών της αντιπυρικής περιόδου

- Advertisement -

Το Σάββατο 30 Μαρτίου, πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η δεύτερη πρακτική εκπαίδευση του Συλλόγου Εθελοντών Πυροπροστασίας Δασών Λουτρακίου.

Το σημαντικό αυτό γεγονός αποτέλεσε μια σημαντική ευκαιρία για τα νέα μέλη του Συλλόγου να εκπαιδευτούν και να προετοιμαστούν για την αντιμετώπιση δασικών πυρκαγιών.

Η εκπαίδευση πραγματοποιήθηκε σε δασική περιοχή, προσφέροντας στα νέα μέλη μια πρακτική εμπειρία και μια ζωντανή εικόνα της αντίδρασης και της ανταπόκρισης που απαιτούνται σε περίπτωση δασικής πυρκαγιάς.

Οι εκπαιδευτές του Συλλόγου ήταν παρόντες σε κάθε σημείο, βοηθώντας και εκπαιδεύοντας τα νέα μέλη, προσφέροντας τις γνώσεις και τις δεξιότητες που απαιτούνται για τον αποτελεσματικό έλεγχο και την κατάσβεση πυρκαγιών.

Σε λίγες μέρες, από τις 15 Απριλίου, ξεκινά η αντιπυρική περίοδος, μια περίοδος κρίσιμης σημασίας για την προστασία των δασών και του φυσικού περιβάλλοντος γενικότερα. Ο Σύλλογος Εθελοντών Πυροπροστασίας Δασών Λουτρακίου, γνωρίζοντας τη σημασία της προληπτικής δράσης, προετοιμάζεται ενεργά για να αντιμετωπίσει οποιαδήποτε πιθανή απειλή πυρκαγιάς.

Με αγάπη, ευχόμαστε σε όλα τα μέλη του Συλλόγου ένα ασφαλές και ήρεμο καλοκαίρι, εάν αυτό δεν επιτευχθεί, τότε απλώς ευχόμαστε δύναμη και αντοχή για την αντιμετώπιση οποιαδήποτε πρόκλησης μπορεί να προκύψει.

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog