Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024

ΛΟΥΤΡΑΚΙ: «’Εφυγε» ο ιδιοκτήτης της TROPICANA Χάρης Κωνσταντινίδης (ΦΩΤΟ)

Ο γνωστός επιχειρηματίας της Discoteque TROPICANA και του αναψυκτηρίου στους Καταρράκτες Λουτρακίου έφυγε από τη ζωή πλήρης ημερών

- Advertisement -

Θλίψη σκόρπισε στο Λουτράκι , η είδηση του θανάτου, του γνωστού επιχειρηματία, Χάρη Κωνσταντινίδη, που «έφυγε» την Παρασκευή 29 Μαρτίου, σε ηλικία 89 ετών, μετά από λοίμωξη του αναπνευστικού.

Ο Χάρης ήταν πολύ δραστήριος επιχειρηματίας της πόλης από το 1969 έως το 2015 ! Μαζί με το φίλο του, Βαγγέλη Δρίτσα, είχαν τη γνωστή στο Λουτράκι και όχι μόνο disco Tropicana στην οποία διασκέδασαν γενιές και γενιές.

Επίσης διετέλεσε πρόεδρος των Επαγγελματιών Λουτρακίου και ήταν ενεργός σε τουριστικές εκθέσεις του Δήμου Λουτρακίου στο εξωτερικό. Αργότερα ανέλαβε το αναψυκτήριο στους Καταρράκτες Λουτρακίου πάλι με συνεταίρο το φίλο του Βαγγέλη. Χόμπι του οι αγώνες ταχύπλοων σκαφών.

Η κηδεία του τελέσθηκε το Σάββατο 30 Μαρτίου, στο Λουτράκι, μεταξύ συγγενών και αγαπημένων φίλων.

Το Loutrakiblog.gr εκφράζει τα συλλυπητήρια στους οικείους του και ιδιαίτερα στο φίλο μας και συμμαθητή Αχιλλέα, γιο του εκλιπόντος..

- Advertisement -

5 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Με λίγο καθυστέρηση το μπλογκ έκανε την αναφορά στον Χάρη !!Που να τα προλάβει όλα η Χαρά 😉ο Βαγγέλης και ο Χάρης διδυμο καλό στα μαγαζιά που αφησαν ιστορία όπως η θρυλική Τροπικανα και μετά οι Καταρακτες !!Σαν Τροπικανοβιος που ημουν στα νειατα μου γνώριζα και τον συγγενή μου τον Βαγγέλη τον Δρίτσα και φυσικα τον Χάρη !!Εξω καρδιά άνθρωποι ειδικα ο Βαγγελης και χιούμοριστες !!Σιγουρα άλλες εποχές κοντά στα 50 χρόνια πίσω που άνοιγαν οι θρυλικές ντισκοτέκ Σαγιονάρα Αφροδίτη Τροπικανα !!Καλο ταξίδι Χάρη θα συναντήσεις τον Βαγγέλη μετά από χρόνια !!Συληπητηρια στον Αχχιλεα τον γιο του που η μητέρα του τον φώναζε Αχελ στα Γερμανικά !!

  2. Πάντως αυτό το θέμα να μπαίνεις στο νοσοκομείο Κορίνθου για να γίνεις κσά και να πεθαίνεις από κορονοοιο είναι μέγαληπρωτοπορία
    . ΚΡΙΜΑ.

  3. Ωραίες οι ντίσκο, εποχές μουσικοχορευτικές, ρομαντικές, μαγικές κι ανέμελες. Ωραία χρόνια χωρίς μετανάστες και εγκληματικότητα στο ταβάνι. Άλλες εποχές. Απολαμβάναμε την έξοδό μας. Όσοι πήγαιναν με μέτρο στην τροπικάνα, απολάμβαναν την έξοδό τους καλύτερα, οργάνωσαν τη ζωή τους και σήμερα είναι επιτυχημένοι σε προσωπική και επαγγελματική ζωή. Οι τροπικανατζήδες όμως όπου που τουςέχανες που τους εύρισκες ήταν εκεί, εγκατάλειψαν και το σχολείο, πέρασαν ανεργίες και σηκώθηκαν κι έφυγαν από εδώ ως ηττημένοι σε όλα. Η ζωή θέλει μέτρο.

  4. Εσυ πήγαινες στην Tropicana??Αλλες εποχές τότε εδώ θα συμφωνήσω μαζί σου !!Που θα διαφωνήσω ??Σε πολλά !Και θα στα αναλύσω και θα σου αποδείξω για ακόμα μια φορά ποσο λάθος εισε χωρίς να γνωρίζεις κύριε ξερόλα !!Τους καλοκαιρινούς μήνες που ήταν οι ντίσκο ανοιχτές τα σχολεία ήταν κλειστά !!Για όσους πήγαιναν σχολείο !Εγω που το ειχα κόψει δουλευα την ημέρα και το βράδι ντίσκο !Δεν πέρασα ανεργίες που λες γιατί δουλειά και καλή ειχα και γενικά όπως έχω γράψει άπειρες φορές δεν ήταν οικονομικός ο λόγος που πήγα στο εξωτερικό ,οικονομικός μετανάστης που σου αρέσει να με λες !!Παμε και στο τελευταίο το ποιο χοντρό που έγραψες !Ηττημενος εισε εσυ σε όλα στην ζωή σου και όλα αυτά που νομίζεις ότι έχεις επιτύχει δεν σε έχουν βοηθήσει καθόλου στο να γίνεις πρώτα άνθρωπος και τα γράμματα,και ο τρόπος σκέψη σου και να άμπελοσοφεις και να φιλοσοφείς για όλα !!Την τυφλα στα μάτια σου ξερεις και εισε για λυπηση και σε κόβω να πήγαινες σπάνια σε ντίσκο ,μπαρ και αυτά που πήγαινε ο Αντρεας και οι νέοι τότε !!Εσυ «νεος « δεν πρέπει να κατάλαβες τίποτα !!Σορυ για το κατεβατό Χαρά

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog