Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

«’Εφυγε» ο παιδίατρος Παύλος Θωμαΐδης

- Advertisement -

Με λύπη πληροφορηθήκαμε τηναπώλεια του συναδέλφου Παύλου Θωμαΐδητου Πέτρου την Κυριακή το μεσημέρι 31/03/2024.

Ο εκλιπών γεννήθηκε στις 02 Μαρτίου 1934 στην Κόρινθο, ήταν απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής Αθηνών(1958) και κάτοχος της ειδικότητας της Παιδιατρικής (1963).

Υπήρξε μέλος του Ιατρικού Συλλόγου Κορινθίας για το διάστημα 1968 – 2001. Εργάστηκε στον δημόσιο και στον ιδιωτικό τομέα ως Παιδίατρος.Διετέλεσε Διευθυντής της Παιδιατρικής Κλινικής του Γενικού Νοσοκομείου Κορίνθου και Διευθυντής του Κέντρου Υγείας Κιάτου, ασκώντας το έργο του με αξιοπρέπεια και ήθος.


Ο Ιατρικός Σύλλογος Κορινθίας εκφράζει τα συλλυπητήριά του στην οικογένεια και στους οικείους του. Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί την Τρίτη02Απριλίου 2024 στον Ιερό Ναό Αποστόλου Παύλου στην Κόρινθο στις 12:00.

Για το ΔΣ
ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΧΡΥΣΟΒΑΛΑΝΤΗΣ ΜΕΛΛΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΣΕΡΓΕΝΤΑΝΗΣ

- Advertisement -

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Άλλος ένας καλός και αγαπητός μας Παύλος φεύγει μετά τον συγχωρεμένο τον Παύλο Αρχόντη. Πράγματι εξετέλεσε το λειτούργημά του με αξιοπρέπεια και ήθος. Εργατικός, φιλικός, κοινωνικός, ευχάριστος, σωστός οικογενειάρχης, με ευαισθησίες, συναισθήματα, ποιότητα και αγάπη για τον συνάνθρωπο και τον πάσχοντα. Κύριος στην προσωπική του ζωή και στην επαγγελματική του σταδιοδρομία. Ευτυχώς που δεν είχε συγγενή ρεμπεσκέ να φύγει κι αυτός άδικα και πρόωρα. Καλό Παράδεισο γιατρέ!

  2. Ο γιατρός ήταν γείτονάς μας, υπέροχος άνθρωπος, φιλήσυχος, πάντοτε χαμογελαστός και πρόθυμος να βοηθήσει όποτε τον χρειαζόμασταν. Ο Θεός να τον αναπαύσει και να τον κατατάξει στον παράδεισο. Ο άλλος εδώ τί έπαθε; Έγραψε κάποιος τα καλύτερα λόγια για τον συγχωρεμένο και τον αποκαλεί και άρρωστο; Ή μύγα τσε τσε τον τσίμπισε ή κλιμακτήριο περνάει. Δεν είμαστε καθόλου καλά. Ήμαρτον δηλαδή!!!

  3. Εσυ που έγραψες το σχόλιο 0807 μπορεί να εισε ο ίδιος που έγραψε το 1655 σχόλιο !!Δεν το ξέρω αυτο και ουτε θα το μάθω ποτε !!Τσε τσε μύγες δεν έχουμε εδώ στην Ουαλλια και από οσω ξέρω ουτε στο Λουτρακι !!Τωρα όμως για να γράψω κάτι θα υπάρχει λόγος !!Δεν ξύπνησα και λέω ας πω «εισε άρρωστο άτομο «για τον 1655 !!Εγω παντως επειδη αυτο που εκανες εσυ έχει γίνει άπειρες φορές στο παρελθόν ,δηλαδή να γράψει κάποιος κατι ,να απαντήσω εγώ ,και να βρεθεί ο άλλος να πει ,κοιτα μαλώνει με τον κόσμο ο τρελος Αντρεας ,το χουμε ξαναδεί !!Εγω στο πίσω μέρος του μυαλού μου νομίζω ότι εισε το ίδιο άτομο αλλά και αυτο δεν έχει διαφορά από την πρόθεση που έχετε μερικοί !!Δυστυχως και εγώ «τσιμπάω και πέφτω στην παγίδα σας !!Παλι να ζητήσω συγνώμη για την μνήμη του γιατρού στους σωστά σκεπτόμενους που δυστυχως δεν σέβονται μερικοί

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog