Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Χρήστος Βλαχοπάνος: Χρειάζονται άμεσα 50 αστυνομικοί στην Κορινθία

O Πρόεδρος του Σωματείου Αστυνομικών, Χρήστος Βλαχοπάνος μιλά για τις ελλείψεις των αστυνομικών και το περιστατικό στους Αγίους Αναργύρους

- Advertisement -

Τηλεφωνική συνέντευξη παραχώρησε ο Πρόεδρος του Σωματείου Αστυνομικών, Χρήστος Βλαχοπάνος, στην εκπομπή «Με Σοφία και Χαρά»

Μιλά για τα περιστατικά βίας κατά των αστυνομικών το τελευταίο διάστημα, τις ελλείψεις στα αστυνομικά τμήματα, την υποστελέχωση, την απουσία της Πολιτείας, αλλά και για τη δολοφονία της άτυχης Κυριακής στους Αγίους Αναργύρους ‘εξω από το ΑΤ.

Επισημαίνει ότι στην Κορινθία υπάρχουν 300 ενεργοί αστυνομικοί, ενώ χρειάζονται άμεσα 50 ακόμα σε μόνιμη βάση για να είναι πλήρως στελεχωμένα όλα τα τμήματα του Νομού.

- Advertisement -

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Mας έχουν περικυκλώσει οι ρομά, κατακλέβουν τον κόσμο, φυσικά χρειάζεται μεγαλύτερη αστυνομική δύναμη, το θέμα είναι σοβαρότατο, μπράβο στα κορίτσια που το έθιξαν, κι ήθελε ο άλλος τρομάρα του, να παρουσιαστεί για χαβαλέ. Να μιλήσει για τη ζωή μεταναστών στις φαβέλες!? Έλεος δηλαδή!

  2. Το ότι έχεις κάνει σημαία μια παπαριτσα που είπα στην Χαρά και τα γράφεις σε όλα τα άρθρα δείχνει ποσο κομπλεξικός ,πικραμένος και γενικά έχεις φάει κόλλημα μαζί μου !Το έλεος το χρειαζεσε εσυ τρομάρα σου !!!Αντε γεια σου αν το περάσει η Χαρά γιατί μας το έκοψε το πρώτο !!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog