Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

AΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Eντονο ενδιαφέρον Κούγια για τον Ολυμπιακό Λουτρακίου

.

- Advertisement -

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, ο γνωστός νομικός και ποδοσφαιρικός παράγοντας λέξης Κούγιας, θέλει να επιστρέψει στον Ολυμπιακό.

Γνωστό τοις πάσι ότι ο Αλέξης Κούγιας τη δεκαετία του 70, υπήρξε ποδοσφαιριστής της ομάδας που φιλοξενήθηκε τότε στα σαλόνια της Β Εθνικής κατηγορίας.

Απέκτησε πολλούς και καλούς φίλους με τους οποίους διατηρεί φιλικές σχέσεις έως σήμερα. Μάλιστα οι πληροφορίες μας λένε ότι συζήτησε με μέλη της παλιάς διοίκησης του Συλλόγου, συμπαίχτες του και εξέφρασε την επιθυμία του, να επιστρέψει ξανά στον ιστορικό Ολυμπιακό και να βρεθεί στο τιμόνι του, ενώ παράλληλα δήλωσε πολύ απογοητευμένος από την εμπλοκή του στον ΠΑΣ και συγκεκριμένες συμπεριφορές.

Μάλιστα προσφάτως στην εκπομπή με «Με Σοφία και Χαρά» ο κ. Κούγιας, ερωτηθείς από τη Χαρά Βαραβερη για τον Ολυμπιακό, απάντησε μιλώντας με θέρμη για την παλιά του ομάδα ενώ δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να ξαναγυρίσει, όταν η Χαρά , του είπε «ελάτε να πάρετε τον Ολυμπιακό τώρα που φύγατε από τον ΠΑΣ»

Μάλιστα σε κείνη την εκπομπή αποκάλυψε, ότι φίλοι του Λουτρακιώτες, μετά τα όσα διαδραμτίστηκαν στην Κόρινθο, εκδήλωσαν το ενδιαφέρον τους για την επιστροφή του.

Ακούστε τι είπε στο 21.16 λεπτό

Χ@ρα

- Advertisement -

5 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Είμαστε εδώ και τον περιμένουμε τον νομικό εκπρόσωπο του ολυμπιακού. Όπως είχε δηλώσει στο πατρινόραμα ο άλλωτε ισχυρός άντρας της Παναχαϊκής, Άρης Λουκόπουλος, για την παράγκα: «ένα παιχνίδι μου είχαν ζητήσει, αδιάφορο για εμάς, στον Πειραιά με τον Ολυμπιακό. Είχα πει στον Μιχαλόπουλο που ήταν τότε προπονητής μας, «Ανδρέα, να βοηθήσουμε…» Έβαλε λοιπόν μια ομάδα άνω-κάτω τότε, αλλά δεν κέρδισε ο Ολυμπιακός! Ήρθε ισοπαλία!».

  2. Ε ρε τι έχουν να γράψουν οι πικραμένοι του μπλογκ για τον Αλέξη !!Θα κάνω εξαίρεση και δεν θα σχολιάσω για να την σπάσω σε μερικούς 😁😁Χαρά να με κρατας ενημερω για την περίπτωση αυτή αν είναι να μιλήσω με τον Πρόεδρο να τον στειλει τον Αλέξη στον δικό μας τον Ολυμπιακό (Λουτρακιου )😁😁😉🏆

  3. Με τον Κουγια τα πλέι οφ την Λαμία και τον ΠΑΟΚ δεν έχουμε γράψει τίποτα για το Τσου λου !!Τζαμπιον λιγκ σημερις με Ρεάλ -Σιτυ και Άρσεναλ -Μπάγερν !!Καλες και ιστορικές ομάδες και οι 4 !!Βλεπω έστω και δύσκολα να έχουμε Αγγλικό τελικό δηλαδή να περνάει και η Σιτυ και η Άρσεναλ !!Αυτες τις ομάδες ο θρύλος τις έχει αντιμετωπίσει πολλες φορές στο Τσου λου στο παρελθόν ,να τα λεμε και αυτά για τίποτα άμπαλους !!Εχουμε και ήττες έχουμε και επιτυχίες !Την Άρσεναλ πχ έχουμε παίξει 12 φορές 6 νίκες έξι ήττες και 3 νίκες στο Λονδίνο !!Τωρα κάτι άλλοι πανηγυρίζουν μια ισοπαλία επι της Άρσεναλ πριν πολλες δεκαετιες 😜😜Με Ρεάλ και Μπάγερν δεν έχουν αγωνιστεί λόγο ότι δεν έχουν παίξει ποτε Τσου λου 😁😁😁Αντε γεια μας αύριο θα πω για την Φενερ την πελατισα του Μασουρα και Φορτούνη να τα λεμε και αυτά !!

  4. Πιασαμε ένα πικραμένο στο 0020 σχόλιο 😉😉Πριν γράψω κάτι να στείλω χαιρετισμους στον φίλο μας τον Τασο που από ότι παρατηρώ έχει μέρες να σχολιάσει !Ελπιζω να είναι καλά στην υγεία πρώτα από όλα και ισως επαγελματικη λογοι να το κρατούν μακριά από το μπλογκ !Τωρα και η στάση και συμπεριφορά από μερικά καλόπαιδα εδώ μέσα ισως «κούρασαν «τον φίλο μας τον Τάσο !!Παμε τώρα στον ιστορικό Πανιωνιο !!Η ιστορική ομάδα της νέας Σμύρνης, ποδοσφαιρομάνα με όλη την σημασία της λέξης ,που έχει προσφέρει στο ελληνικό ποδόσφαιρο ένα Θωμά Μαύρο ,ένα Αναστόπουλο ,ένα Σαραβάκο και πολλούς άλλους ,μετά από ταλαιπωρίες και διαδρομές σε χαμηλες κατηγορίες ,για πολλούς και διάφορους λόγους ,επέστρεψε στην Β εθνική και με την σοβαρή διοίκηση που έχει σιγουρα θα επιστρεψει εκεί που ανηκει δηλαδή στην Α εθνική !!Δεν επιτρέπετε να αγωνιζονται Κηφισιά ,Λαμία ,και Βολος στην Α εθνική και να είναι εκτός ομάδες σαν τον Πανιωνιο ,Ηρακλή ,Ολυμπιακό Βόλου ,Παναχαϊκή ,ακόμα και Κόρινθος !!Αλλα ομάδες σαν την Κηφισιά και τον Βόλο είναι εκεί για άλλους λογους όπως ξέρουμε !!Αυτα τα ολιγα γιατί γράψαμε εκκεντρική ανάρτηση και θα μας μαλώσει ο «Κύριος «😁

  5. Ματσαρες χτες το βράδυ με 10 γκολ στα δυο ματς !!Χ έκατσαν αλλά έχουμε και την ρεβάνς !Σημερις ακολουθούν αλλά δυο ματσαρες λογικα !Παρι με Μπαρτσα καιΑθλετικο με Ντορτμουντ !!Νομιζω ότι οι νικητές παίζουν μεταξύ τους δεν είμαι σίγουρος Η Παρί στα χαρτιά είναι φαβορί αλλά είναι loosers και αν έχεις απέναντι την Μπαρτσα δεν είναι και εύκολο !το ίδιο και η Άρσεναλ χτες !!Ειναι καλή ομάδα είναι σε φίρμα αλλά αν έχεις τους Γερμανούς απέναντι ζορίζει το πράγμα !!Σας αφήνω τώρα να δω τα δυο αυτά ματς γιατί χτες ημουν στην δουλειά και δεν τα είδα 😜⚽️Αντε γεια μας

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog